- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Bi kitap edinmek şart o zamanyok canım atakta 1,5 kaşık ondan sonra 2 kaşık ama ben karışım kullanıyorum... ama kitabı okumadan başlama sakın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kitap edinmek şart o zamanyok canım atakta 1,5 kaşık ondan sonra 2 kaşık ama ben karışım kullanıyorum... ama kitabı okumadan başlama sakın...
Kizlar biliyorsunuz....en cok abur cuburu yiyen benimdir...en inanilmiz jojoyu yasiyand benim...ama su Erigimin yaptigi baslangic ve suanki kilo Tablosu beni kendime getirde....ben bile cis yemiyorsam sizden daha iyisini bekliyorumLütfen birdaha 1 lokma dahi görmigcem
@judiee hadi bir avuca göz kirptik diyelimm...2 ci avuc nedir yaaaaaa
o yüzdeler firliycak efendim ben baska birsey bilmem
yesil cay ice ice bir hal oldum
Takimin ilk bebegi
Hayirli ugurlu olsun cnm...Allah tamamini erdirsin saglikli sihatli bir evlat nasip eylesin
ayyyy nasil sevindim
ben bunun cikolata oldugunu bile @erigim yorumunu gördükten sonra fark ettim 2 bakistaartik nasil sogdiysam bunlardan
o dartida SIKinti olabilir..pilleri bir degistir..ben aslinda her zaman wc den sonra kesinlikle fark vardir yani olmaliatiyorum kücük abdest 500 ml olsa 0,5 kg nasil belli olmaz yani olmali
spor ??nerde bu spor
yoksa önceden yazdinda benmi göremedim ?
ben cantalisini istemiyorum kürek lazim kürek
tmm bende seviyorum cikolatayi gofreti filan...ama düsünün tüm gün saglikli beslenmeye calisiyoruz...hareket ediyoruz..Hedefler 34 ler 36 lilar...simdi o 2 gofret nerden baksan vücüdünü 2-3 saat alt üst edecek...
degermi degermi...anlik bir zevk icin Hedefi satmaya deger mi soruyorum ?? Her defasinda kendimize soralim : Deger mi ?? Zayiflamak aslinda her gün kendinizle nefsinizle savasmaktir..Biz kendimize nefsimize hükmedemiyorsak
Kızlar moralim yine bozuldu. Erkek arkadaşımın babasını hastaneye yatırmışlar. Kalp ciğer yetmezliğimden dolayı. Hem babası için çok üzgünüm hemde buluşma işi de iptal olabilir böyle devam ederse. Yine ben üzgün![]()
Bana mi dedim kaptan@damlacik nasıl gidiyor hamilelik hamileyim diye herşeyi yeme kız
Evet canım. kitapsız olmuyo inan. ayrıca dukan gerçekten aşırı azim istiyo nefs mücadelesi meyve tutkunuysan daha bi zor. ama sonuç güzel..Bi kitap edinmek şart o zaman
Balık ye canım. Çok sağlıklı ama kızartmadan ye. Yanına salata da harika.Kanguru_ hosgeldinnn sefalar getrdin canim gelecegin kaynanalari biriktik burda
hepimiz erkek annesiyiz
rabbim hepimizinkini bagslasin gonullerinde olanlarada nasip etsin ins.
Bircok sorum olacak ve sorunum...basliyorum yardim edin lutfenn CANlar.
1.aksama balik yiyebilirmiyim salata ile palamut?
2.bugun eczanede tartldm eve gelrkn ama hafif islanms biraz kalin gynmstm ve wc ihtyacm vardive 75.6 geldm
cok uzuldm cnku bi umit ile gtmstm.neyse ewe geldm tartldm 74.1 feln cktm tabiki wc den ve ustmu degstrdkten snra.sorum su bu kadar fark olurmu yojsa tartmmi bozukkk
3.tarti gunune 2 .5 gun kaldi ve ben hii kili veremdm ama dikkat edyrm devam yani niye ole olduki bunada takliyrm bi yandan
4.kimyager1508 ne kadarrr sanslisinn ne guzelll keske bende bole cumleler duyablck duruma gelsem ins gelrm gelrz smdi ben 4 kilo verdm fakat dogru drst kimse fark etmiyor ben anliyrm kiyafetlermden ama ne bileym insan duymk istyo yada 4 kilo fark edlmeyck gbi mi ki su anda acaba yani aklma su gelyo kilo vermm incelmemi berabernde getrmiyomuki hic fark edlmiyor yanls anlmyn ben kendm icn kendi mutlulugum ozguvenmn artmasi icn zayflmk istyrm tabiki ama yinede insan biseyler duymk istyoms ya sanki.ne bileym ole iste.
5.menulern hcbirnde haslnms yumurta goremedm pek bi sebebi varmi ben tok tutr diye blyrm bide protein kaynagi ya o yuzden soryrm.
BIRAZ UZUN YAZDIM TAMAM AMA KIZMAYINNN TAKILDIMM ISTE ozur dilerim simdiden![]()
Tesekkurleeerrrrelfkkk hosbuldum canım aynen ilerde gelinlerimizde bdv a bizmle ilgili konu acabilir
allah isteyen herkese nasip etsin
bence buglama palamut yiyebilirsn diye dusunuyorum :)
HgKızlar selam ben geldim :)
QUOTEkilo ne kadar çok olursa fark etmeleri kadar geç oluyor benide kimse fark etmiyorKanguru_ hosgeldinnn sefalar getrdin canim gelecegin kaynanalari biriktik burda
hepimiz erkek annesiyiz
rabbim hepimizinkini bagslasin gonullerinde olanlarada nasip etsin ins.
Bircok sorum olacak ve sorunum...basliyorum yardim edin lutfenn CANlar.
1.aksama balik yiyebilirmiyim salata ile palamut?
2.bugun eczanede tartldm eve gelrkn ama hafif islanms biraz kalin gynmstm ve wc ihtyacm vardive 75.6 geldm
cok uzuldm cnku bi umit ile gtmstm.neyse ewe geldm tartldm 74.1 feln cktm tabiki wc den ve ustmu degstrdkten snra.sorum su bu kadar fark olurmu yojsa tartmmi bozukkk
3.tarti gunune 2 .5 gun kaldi ve ben hii kili veremdm ama dikkat edyrm devam yani niye ole olduki bunada takliyrm bi yandan
4.kimyager1508 ne kadarrr sanslisinn ne guzelll keske bende bole cumleler duyablck duruma gelsem ins gelrm gelrz smdi ben 4 kilo verdm fakat dogru drst kimse fark etmiyor ben anliyrm kiyafetlermden ama ne bileym insan duymk istyo yada 4 kilo fark edlmeyck gbi mi ki su anda acaba yani aklma su gelyo kilo vermm incelmemi berabernde getrmiyomuki hic fark edlmiyor yanls anlmyn ben kendm icn kendi mutlulugum ozguvenmn artmasi icn zayflmk istyrm tabiki ama yinede insan biseyler duymk istyoms ya sanki.ne bileym ole iste.
5.menulern hcbirnde haslnms yumurta goremedm pek bi sebebi varmi ben tok tutr diye blyrm bide protein kaynagi ya o yuzden soryrm.
BIRAZ UZUN YAZDIM TAMAM AMA KIZMAYINNN TAKILDIMM ISTE ozur dilerim simdiden![]()
Ay deme öyle ya ben kafa dengi KV olcamelfkkk hosbuldum canım aynen ilerde gelinlerimizde bdv a bizmle ilgili konu acabilir
allah isteyen herkese nasip etsin
bence buglama palamut yiyebilirsn diye dusunuyorum :)
Gozun aydın cumaya kadar bol yeşillik Yeşilçay öden kalmazKızlarrr ben regl oldumm![]()
Birşey sokmadiysa odemdir canimSabah: beyaz peynirli tb ekmeğine sandviç
Öğlen: yarım kase mantar çorba, taze fasulye, yoğurt, 1 kaşık patates salatası, az salata
Akşam: tb ekmeğine peynirli sandviç, 1 haşlanmış yumurta, maydonoz, 1 dilim soğan, 1 tane yeşil biber..
Bugünkü yemek serüveninin de sonuna geldik :) birazdan spor yaparım. Ayağım şişmiş neden anlamadım acaba reglim yaklaştığı için ödem mi oldu, ateşli gibi
hadi gözün aydın inşallahYemek yedikten ve 2,5 litre su içtikten sonra tartıldım 63 çıkıyorum . Sanırım bu hafta inş 62 leri görcem.
neden yemedim canım. Birde ilk sayfada kurallar var okursan sevinirimAksam yemegi men
Bi porsyon tavuk sote
yarim porsiyon bulgur pilavi
ogle bise yemedim