• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar biliyorsunuz....en cok abur cuburu yiyen benimdir...en inanilmiz jojoyu yasiyand benim...ama su Erigimin yaptigi baslangic ve suanki kilo Tablosu beni kendime getirde....ben bile cis yemiyorsam sizden daha iyisini bekliyorum :KK66: Lütfen birdaha 1 lokma dahi görmigcem :KK62: @judiee hadi bir avuca göz kirptik diyelimm...2 ci avuc nedir yaaaaaa :KK20::mad::KK11: o yüzdeler firliycak efendim ben baska birsey bilmem:KK76: yesil cay ice ice bir hal oldum :KK70:

:rolleyes::rolleyes: Takimin ilk bebegi :KK74: Hayirli ugurlu olsun cnm...Allah tamamini erdirsin saglikli sihatli bir evlat nasip eylesin :KK9: ayyyy nasil sevindim :KK6::21:

ben bunun cikolata oldugunu bile @erigim yorumunu gördükten sonra fark ettim 2 bakista :KK70::KK70: artik nasil sogdiysam bunlardan :rolleyes:

o dartida SIKinti olabilir..pilleri bir degistir..ben aslinda her zaman wc den sonra kesinlikle fark vardir yani olmali :KK43: atiyorum kücük abdest 500 ml olsa 0,5 kg nasil belli olmaz yani olmali :KK43:

spor ??o_O nerde bu spor :KK12: yoksa önceden yazdinda benmi göremedim ?

:KK11: ben cantalisini istemiyorum kürek lazim kürek :KK70::KK70:tmm bende seviyorum cikolatayi gofreti filan...ama düsünün tüm gün saglikli beslenmeye calisiyoruz...hareket ediyoruz..Hedefler 34 ler 36 lilar...simdi o 2 gofret nerden baksan vücüdünü 2-3 saat alt üst edecek...:KK43:degermi degermi...anlik bir zevk icin Hedefi satmaya deger mi soruyorum ?? Her defasinda kendimize soralim : Deger mi ?? Zayiflamak aslinda her gün kendinizle nefsinizle savasmaktir..Biz kendimize nefsimize hükmedemiyorsak :KK12::KK43:

Kızlar moralim yine bozuldu. Erkek arkadaşımın babasını hastaneye yatırmışlar. Kalp ciğer yetmezliğimden dolayı. Hem babası için çok üzgünüm hemde buluşma işi de iptal olabilir böyle devam ederse. Yine ben üzgün:KK43:

masalimsii masalimsii gecmis olsun..ona (uzakta olsanda) yakinda oldugunu hissettir anlayisli ol bu konuda..üzülme insallah iyilesir.

Afferin :KK68::KK59: :KK71::rolleyes:aslinda yorgunum...ama ortaligi bir süpürüp silcem simdi...sonra spor..dus..yarinda camlari silcem..öffff ev isleri bir türlü bitmiyor...deminde camasirla ugrastim..[/QUOTE]
Amin cnm inş hayirlisiyla. Çok tşk ederim

Kanguru_ Kanguru_ hosgeldinnn sefalar getrdin canim gelecegin kaynanalari biriktik burda:KK53:hepimiz erkek annesiyiz:KK46:rabbim hepimizinkini bagslasin gonullerinde olanlarada nasip etsin ins.
Bircok sorum olacak ve sorunum...basliyorum yardim edin lutfenn CANlar.
1.aksama balik yiyebilirmiyim salata ile palamut?
2.bugun eczanede tartldm eve gelrkn ama hafif islanms biraz kalin gynmstm ve wc ihtyacm vardi:stop:ve 75.6 geldm:KK61:cok uzuldm cnku bi umit ile gtmstm.neyse ewe geldm tartldm 74.1 feln cktm tabiki wc den ve ustmu degstrdkten snra.sorum su bu kadar fark olurmu yojsa tartmmi bozukkk:KK17:
3.tarti gunune 2 .5 gun kaldi ve ben hii kili veremdm ama dikkat edyrm devam yani niye ole olduki bunada takliyrm bi yandan
4. kimyager1508 kimyager1508 ne kadarrr sanslisinn ne guzelll keske bende bole cumleler duyablck duruma gelsem ins gelrm gelrz smdi ben 4 kilo verdm fakat dogru drst kimse fark etmiyor ben anliyrm kiyafetlermden ama ne bileym insan duymk istyo yada 4 kilo fark edlmeyck gbi mi ki su anda acaba yani aklma su gelyo kilo vermm incelmemi berabernde getrmiyomuki hic fark edlmiyor yanls anlmyn ben kendm icn kendi mutlulugum ozguvenmn artmasi icn zayflmk istyrm tabiki ama yinede insan biseyler duymk istyoms ya sanki.ne bileym ole iste.
5.menulern hcbirnde haslnms yumurta goremedm pek bi sebebi varmi ben tok tutr diye blyrm bide protein kaynagi ya o yuzden soryrm.
BIRAZ UZUN YAZDIM TAMAM AMA KIZMAYINNN TAKILDIMM ISTE ozur dilerim simdideno_O:oops::KK22::KK23::KK68:

elfkkk elfkkk hosbuldum canım aynen ilerde gelinlerimizde bdv a bizmle ilgili konu acabilir:rolleyes:

allah isteyen herkese nasip etsin

bence buglama palamut yiyebilirsn diye dusunuyorum :)

Kanguru_ Kanguru_ hosgeldinnn sefalar getrdin canim gelecegin kaynanalari biriktik burda:KK53:hepimiz erkek annesiyiz:KK46:rabbim hepimizinkini bagslasin gonullerinde olanlarada nasip etsin ins.
2.bugun eczanede tartldm eve gelrkn ama hafif islanms biraz kalin gynmstm ve wc ihtyacm vardi:stop:ve 75.6 geldm:KK61:cok uzuldm cnku bi umit ile gtmstm.neyse ewe geldm tartldm 74.1 feln cktm tabiki wc den ve ustmu degstrdkten snra.sorum su bu kadar fark olurmu yojsa tartmmi bozukkk:KK17:
3.tarti gunune 2 .5 gun kaldi ve ben hii kili veremdm ama dikkat edyrm devam yani niye ole olduki bunada takliyrm bi yandan
4. kimyager1508 kimyager1508 ne kadarrr sanslisinn ne guzelll keske bende bole cumleler duyablck duruma gelsem ins gelrm gelrz smdi ben 4 kilo verdm fakat dogru drst kimse fark etmiyor ben anliyrm kiyafetlermden ama ne bileym insan duymk istyo yada 4 kilo fark edlmeyck gbi mi ki su anda acaba yani aklma su gelyo kilo vermm incelmemi berabernde getrmiyomuki hic fark edlmiyor yanls anlmyn ben kendm icn kendi mutlulugum ozguvenmn artmasi icn zayflmk istyrm tabiki ama yinede insan biseyler duymk istyoms ya sanki.ne bileym ole iste.
5.menulern hcbirnde haslnms yumurta goremedm pek bi sebebi varmi ben tok tutr diye blyrm bide protein kaynagi ya o yuzden soryrm.
BIRAZ UZUN YAZDIM TAMAM AMA KIZMAYINNN TAKILDIMM ISTE ozur dilerim simdideno_O:oops::KK22::KK23::KK68:
Balık ye canım. Çok sağlıklı ama kızartmadan ye. Yanına salata da harika.

Tabi çok fark oluyor. Mesela benim bir eteğim var. Kumaşı çok ağırs. Sıtf onu giyince bile 300 gram farkediyor.

Birden sonuç bekleme. Derya ablada bayramdan önce kimse farketmiyor diyordu. Kilo vermek sabır işi. Versikten sonrada vücudun biraz kendini toparlaması gerekiyor verdiğinin anlaşılması için. Zaman geçmesi gerek yani.

Akşam yemeğim , birazdan tüm gün menümü yazcam

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    156,4 KB · Görüntüleme: 47
Sabah: beyaz peynirli tb ekmeğine sandviç

Öğlen: yarım kase mantar çorba, taze fasulye, yoğurt, 1 kaşık patates salatası, az salata

Akşam: tb ekmeğine peynirli sandviç, 1 haşlanmış yumurta, maydonoz, 1 dilim soğan, 1 tane yeşil biber..

Bugünkü yemek serüveninin de sonuna geldik :) birazdan spor yaparım. Ayağım şişmiş neden anlamadım acaba reglim yaklaştığı için ödem mi oldu, ateşli gibi

Yemek yedikten ve 2,5 litre su içtikten sonra tartıldım 63 çıkıyorum . Sanırım bu hafta inş 62 leri görcem.

Aksam yemegi men
Bi porsyon tavuk sote
yarim porsiyon bulgur pilavi

ogle bise yemedim

Kızlar selam ben geldim :)
Hg
QUOTEkilo ne kadar çok olursa fark etmeleri kadar geç oluyor benide kimse fark etmiyor :D ama 57den 55e insem hemen fark ederlerdi :( fark tartışan dolayıdır eczanelerde güvenme
Balik ye ama mümkünse fırında olsun hamsi yedim ben ama çok çok az uag ile yanı bir corba kaşığı ile tüm balığı yaptım
elfkkk elfkkk hosbuldum canım aynen ilerde gelinlerimizde bdv a bizmle ilgili konu acabilir:rolleyes:

allah isteyen herkese nasip etsin

bence buglama palamut yiyebilirsn diye dusunuyorum :)
Ay deme öyle ya ben kafa dengi KV olcam :D
Kızlarrr ben regl oldumm:KK17:
Gozun aydın cumaya kadar bol yeşillik Yeşilçay öden kalmaz
Sabah: beyaz peynirli tb ekmeğine sandviç

Öğlen: yarım kase mantar çorba, taze fasulye, yoğurt, 1 kaşık patates salatası, az salata

Akşam: tb ekmeğine peynirli sandviç, 1 haşlanmış yumurta, maydonoz, 1 dilim soğan, 1 tane yeşil biber..

Bugünkü yemek serüveninin de sonuna geldik :) birazdan spor yaparım. Ayağım şişmiş neden anlamadım acaba reglim yaklaştığı için ödem mi oldu, ateşli gibi
Birşey sokmadiysa odemdir canim
Yemek yedikten ve 2,5 litre su içtikten sonra tartıldım 63 çıkıyorum . Sanırım bu hafta inş 62 leri görcem.
hadi gözün aydın inşallah

Kız damla blne yedin bugün bakıyim yazacaksin öyle hamileyim diye geri çekilmeye yok :D

Back