- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 36
unlu gıda yemeyeliii 6 ay oldu yulaf kepeği yıyoz bizDukan da ünlü gıda yasak değil mi dukancilar. ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unlu gıda yemeyeliii 6 ay oldu yulaf kepeği yıyoz bizDukan da ünlü gıda yasak değil mi dukancilar. ???
sende cok yasa nuram amac güldürmek zatennHahahaha hahahahahah ayyy ne güldüm yaaa sen cok yaşa emi selvoşum :))
Baklava açıyorum sizeevet yetmez sizi yendikten sonra diğer takımlara dağıtcazz![]()
Ben bir ara dukan yapmıştım da ondan sordum. Meyvesi yapabilsem döneceğim dukana. Ama meyve yemeden hayat geçmiyor kiunlu gıda yemeyeliii 6 ay oldu yulaf kepeği yıyoz biz
öyle zaten çok tuzluydu baya bir süre canım istemez sanırım ama babam kaju almış eve en sevdiğim ve pahalı diye almazdı çok isterdim diyet yapmıyorken. diyet yapıyorum evde 1kg kaju var ondan sonra neymiş ben çok tepki veriyormuşumCanım bende cips paketini alsam önüme hepsi biter. O sebeple en iyisi hiç almamak. Kendini psikolojik olarak sogut cips ten . Tatsız kötü bir şey olduğunu hayal et. Zaten 21 gün yemez sen vücut unutuyorMuş artık onu sevdigini
AAA AAA TAKIMI BASMİSLAR HEMDE tatlılar la böreklerle
Biz sporla zayifliyoruz hatunlar yenemezsiniz bizi
Uğraşmayin bizimle bakim
O börekler ide giderken götürün cuma tartıdan önce yersiniz![]()
hemde tostlu listesabah: sütlü müsli
ara: kutu süt /sade hemde hiç de içemem oysaki ama muhabbetle gidiyormuş
öğle: çeyrek kaşarlı tost yalnız içine ketçap da koyuyorlarmış çok değil ama yeni öğrendim bidakine yapmam öyle bi hata
akşam : gelince 1büyük kase dövmeli çorba içtim devamını yazarım olursa
spor yok
bildirimlerden yola çıkınca yanlışlıkla 6.takıma atmışım listeyi![]()
Canımm biz onları bayramda bile yemedik birinci olduk. Hatırlatıım dedim. Bizim evde 3 tepsi su böreği 2 tepsi baklava pişmişti mesela. Anneciğim elleriyle açtı. O zaman bile yemedik. Size afiyet olsun.merhabaaaa 6.takımdann misafirliğe geldimmm gelirkende size mama getirdimmm yiyin diyeEki Görüntüle 1649008
Canın sağolsun. İyi enstrimantelin uygulamasına hazırlık oldu benim için. Saol. :)Eki Görüntüle 1649032Ahufizar cihaz bu canım o alanlara tüpleri takiyorsun zamanlayıcısı aciyirsun bu yukarı aşağı sedimantaayonu sağlıyor
İşte ben bunu başarılı bir şekilde fişini çekerken hop dusurdum yere![]()
Benim yürüyüş yaptığım yerde adım başı dondurmacı vardı. Hele bir tanesi çok meşhurdu başka semtlerden geliyorlardı yemeye. Biz bu yola baş koyduk pes etmek yok judieecik.yürüyünce o kadar çok market var ki önümde cips standaları da dışarda olunca en az on tane görüyorumdur bazen böyle patlak veriyo işte![]()
hadi bakalım hadi bakalım tam gaz...Baklava açıyorum sizeama yemeli k değil seyretmelik . Gaza geldim mekik çekiyorum . Full baklava olacak karin
![]()
Ben bir ara dukan yapmıştım da ondan sordum. Meyvesi yapabilsem döneceğim dukana. Ama meyve yemeden hayat geçmiyor ki
arkadaş su dükkanın formülünü bi ben Çözemedin hedefine gore ayak evren 3gun ama hiç ornek menü gormedimşükür benim meyve sıkıntım yok. keşke zaman kaybetmeden başlasaymışım şimdiye çoktan hedef tamammış
ŞİRİNEMMMarkadaş su dükkanın formülünü bi ben Çözemedin hedefine gore ayak evren 3gun ama hiç ornek menü gormedim
Ay benim t9 atak yerine ayak diye düzeltiyor işteŞİRİNEMMM
AYAK NE DÜKKAN NE YAPMA AMA BÖYLEEEE ÜZÜLÜRÜM. örnek menü yok canın ne isterse bi kere kitabı hatmetmeden başlanmıyor başlansada mantık kavranmıyor...
Ay benim t9 atak yerine ayak diye düzeltiyor işteya birşey tmm atakta sadece protein ikinci evre protein sebze dirençti galiba ucuncu güçlendirmede ise herşey de su yulaf kepegini ne zaman yiyeceğiz bide hep mi sınırsız