- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Gerçekten çok zor ben dayanamadım 1 ayda bıraktım. Vücut çöküyor resmen. Ağzında devamli pas tadi. Devamlı halsizlik mutsuz garip bir hal alıyor sun. Sanki çoook hasta gibi oluyorsun. İnşallah atlatirsinÇok sağol canım.Antibiyotik tedavisi zorlu bir süreçmiş bakalım bir lokma bile yemedim daha yiyemiyorum.
Benim koca Pastacı olsa yanmistim benBen erik =Ayfer bilmeyen kalmadı KK da
29 yaşındayım 30olacak yakındaiç yaşım 22 en güzel yaş valla :)
1kuzeyim var birde canım eşim pastacidir kendisi kilolarimdan kocam sorumlu benim suçum yok hakim bey
Gıda müh. Gebelik nedeniyle işi bıraktım emzirme bitince belki başlarım da esimlede bu şekilde tanıştık Ankarada x (reklam yapmayın) firmasının imalatındasınır oluyordu birbirimize malum onu denetlememden hoşlanmıyordu hiç sevmez ustalar gidacilari :)
Çocuğa rağmen aktifim sürekli gezerim gezmeyi severim bu yüzden doğum sonrası misafirin pasta boregim doğal olarak ta sonucunda g... Göbeğin aldı başını gitti
Kızlar çok mutluyum değerim 400 kusur çıkmış. Darısı hayirlisiyla başına kimyager
Hamileyim cnm.çok şükür allahimaBu ne anlama geliyor ki ?
Bende tanitayim kendimi adim Cansu 24 yasindayim üniverste okuyorum almanca dili ve tarih fakültesinde ögrenciyim..okulun yaninda haftada yaklask 20 saat calisiorum..baska bekarim ve ergenliktwn beri tombis tombis dolaniyorum etrafda..birde yengec burcuyum..almanyada düsselsdorfa yakin bir sehirde yasiyorum
Amin cnm,inş hayirlisiyla.tamamına erdirir rabbimAaaaaaabaldamlasxixmelis sen hamilesin hemde yaklsk 6 haftalk felan supeeerrrrrr hayirli olsun cook sewndim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Çalışıyorsunuz zamanla 50kgdan 60lara ilk evlendiğinde firladim abur çubuklarından pastalar sonra tekrar indim şimdi malumBenim koca Pastacı olsa yanmistim ben
Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al Rabbim isteyen herkese nasip etsin bak bide boşuna bekliyirdunKızlar çok mutluyum değerim 400 kusur çıkmış. Darısı hayirlisiyla başına kimyager
Tombiste ergen çıtır genç olacakBu ne anlama geliyor ki ?
Bende tanitayim kendimi adim Cansu 24 yasindayim üniverste okuyorum almanca dili ve tarih fakültesinde ögrenciyim..okulun yaninda haftada yaklask 20 saat calisiorum..baska bekarim ve ergenliktwn beri tombis tombis dolaniyorum etrafda..birde yengec burcuyum..almanyada düsselsdorfa yakin bir sehirde yasiyorum
ayy ablam sagolda biz ciko yemiyoruz ki malum lay yüzünden yarışmayı unuttuk kızlar 6.takımı cildirtinSlm 10 .Mıntıka bu haftaki başarınızı tebrik ederimmmdaim olsun inşallah elim boş gelmeyeyim dedim buyrun
wwwaaaaooowwww ciddi misinnn????Kızlar çok mutluyum değerim 400 kusur çıkmış. Darısı hayirlisiyla başına kimyager
Sorum su ; tok WC ye çıkmadan 79.3 um aç WC ye çıkmadan :79.3 um aç WC ye çıkmış:79.3 um bu tartı bozuldumu ne
Kızlar çok mutluyum değerim 400 kusur çıkmış. Darısı hayirlisiyla başına kimyager
Hamileyim cnm.çok şükür allahima
Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bana inşallah.Amin cnm,inş hayirlisiyla.tamamına erdirir rabbim
Canım tartının yerini değiştirip dene istersen.Sorum su ; tok WC ye çıkmadan 79.3 um aç WC ye çıkmadan :79.3 um aç WC ye çıkmış:79.3 um bu tartı bozuldumu ne
Hmmmmm aşk olsun insan bi tadımlık alırrÇalışıyorsunuz zamanla 50kgdan 60lara ilk evlendiğinde firladim abur çubuklarından pastalar sonra tekrar indim şimdi malum
Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al Rabbim isteyen herkese nasip etsin bak bide boşuna bekliyirdun
Tombiste ergen çıtır genç olacak
ayy ablam sagolda biz ciko yemiyoruz ki malum lay yüzünden yarışmayı unuttuk kızlar 6.takımı cildirtin
Sorum su ; tok WC ye çıkmadan 79.3 um aç WC ye çıkmadan :79.3 um aç WC ye çıkmış:79.3 um bu tartı bozuldumu ne
Boğazın berbat ama kuzi uyumusken 1expres mile iyi gider
Çok sevindim hayırlı olsunKızlar çok mutluyum değerim 400 kusur çıkmış. Darısı hayirlisiyla başına kimyager
ben aç karnına daha fazla çıkıp tok karnına hemde tika basa yemişler daha hafif geldiğimi bilirimSorum su ; tok WC ye çıkmadan 79.3 um aç WC ye çıkmadan :79.3 um aç WC ye çıkmış:79.3 um bu tartı bozuldumu ne
Biz hepimiz çıtır olacağız bir kereHmmmmm aşk olsun insan bi tadımlık
3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş şirinemmm tartının pili azalmış olabilir muhtemelen ya da gece içtiğin su şişkinlik yapıyor olabilir Ayçanın doktoru söylemişti hatırlarsan gece yatmadan 2 saat önce su içmeyi bırakıp dene istersenGerçi paşamız dolayısı ile senin yatış saatin de belli değil o da ayrı
Geçmiş olsun cnmmm ama terini üzerinde soğutma sakın kolay gelsinnnn10 dk yeter fazla yapma
Biz hepimiz çıtır olacağız bir kereyok öyle tatlı pasta falan
Her daim spor ...
Kizlar hadinspora bakın sataşma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?