Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hmmmmm aşk olsun insan bi tadımlık alırr:63::confused::confused:

3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş şirinemmm tartının pili azalmış olabilir muhtemelen ya da gece içtiğin su şişkinlik yapıyor olabilir Ayçanın doktoru söylemişti hatırlarsan gece yatmadan 2 saat önce su içmeyi bırakıp dene istersen :KK51:Gerçi paşamız dolayısı ile senin yatış saatin de belli değil o da ayrı:KK22:

Geçmiş olsun cnmmm ama terini üzerinde soğutma sakın kolay gelsinnnn:KK49:10 dk yeter fazla yapma:mad::KK48:
Yok ablam yedik yedikten ne oldu 17dk expres 16dkda latin dansı settiriverdim kuziyide alıp bici biçimini yaptik hazır aklı ermiyo birlikte banyo keyfi yapıyoruz slingleri bulan zatı muhterem ayrıca thank you
Çok sevindim hayırlı olsun:KK73:
ben aç karnına daha fazla çıkıp tok karnına hemde tika basa yemişler daha hafif geldiğimi bilirim:mad:
Aslında tartılmamak lazım sık sık erigim. Hava basıncı stres ödem vb bir sürü şey etkiliyor o anki kiloyu.
Bunu diyorum peki yapıyormuyum be gezer günde 5 kez tartilirim bazen:KK23: ise başlasam da tartı baginliligindan bi kurtulsam:cool:
dur şimdi aybukecik sen neden çocuk dusunmuyirsun çocuksuz da mutluyum modundamisin bi ara ben oyleydim :D

Hasta hasta gezmeye de giderim :) menumu yazayım akşam misafirliğe sadece çay ve varsa bi iki masum kuruyemiş yeeim yoksa hihhh onların olsun :(

Kızlar selam :)

Bugünkü menü;

Sabah: yeşil elma

Öğlen: mercimek çorba, 2 kaşık beşamel soslu tavuk, 1 kaşık amerikan salatası.

Akşam: kıymalı menemen ve 1 dilim tb ekmeği

Bugünkü yemek hikayem bu kadar :)

Biraz gülelim dedim :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 50
dudujan dudujan çok geçmiş olsun

QUOTE="alpikesonsuz, post: 42887548, member: 700271"]Kızlar söyle bir tanışsak nasıl olur. Ben kim kaç yaşında ne iş yapıyor hiç bilmiyorum. İsim vermek istemezseniz de kısaca bir herkes kendini tanıtsa. Söylemek istediği kadarını tabii ki :KK14:[/QUOTE]
Ben izmirde öğrenciyim, doğma büyüme istanbulluyum, annem ve babam tarafından konyalıyım. 21 yaşındayım, gıda mühendisliği okuyorum, ergenlik kilolarımı daha veremedim çocukken baya zayıfmışım. Yurtta kalıyorum o yüzden dikkat etmesi biraz zor oluyor. Üç kardeşiz. En büyükleri benim. Aklıma bu kadar geldi:KK52:

Hamileyim cnm.çok şükür allahima
hayorlı uğurlu olsun. Patiklerr başla sen:KK69:

@erigim az yiyince benimde öyle oluyor hep aynı çıkıyor kilom.

Bı günkü menümü yazayomda aklımda bir erik daha yemek var onu yiyemeyeyim.
Sabah:
Yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, domates salatalık

Öğlen;
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük kırmızı erik

Akşam
1 kepçe yayla çorbası
Azcık patates yemeği
Yoğurt, salata
1 avuç çekirdeksiz üzüm, 1 tane kırmızı erik
(meyveyi bu gün fazla kaçırdım. Neyse az sonra ders çalışcam vitamin olsun.)

Spor: jillian 2 + 100 mekik

@erigim bazen bendede oluyo ole durunlar ya misafrlge gtmeden seni yakalayayimm su cezam vardiya:110:4 tane 35 dk lik mi yapcktm yani?:KK53:

Menum
Sabah 3 dilim ekmek
4 _ 5 zeytin (saymadim)
Yarım kb peynir
Ara
Bir bardak süt
İki tane Gofret :KK11:
Akşam
1 haşlanmış tavuk but
1 bardak ayran
Spor 100 mekik
300 den fazla bacak hareketi
Adım sayarim 1700 :KK14:
Akşam yemeğini erken yedim çok midem kazinirsa 1 tane Kefir içeceğim.
Kizlar çok mu az yiyorum
Diyetisyen e böyle bir kere yazmıştım yediklerimi çok az yediğim için vücudu kıtlık psikolojisine sokuyorsun demişti o_O
Tartiliyorum kilo falan vermemiş im hatta artidayim:KK51: oysa çok dikkat ediyorum. Acaba doktorun dediği gibi çok aç bırakıp metabolizmamin kafayı mi karistiriyorum:KK45:

Sabah:

Öğlen;
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük kırmızı erik

Akşam
1 kepçe yayla çorbası
Azcık patates yemeği
Yoğurt, salata

Canım meyveden çok korkma . Bir erik canın çok isterse ye. Menülerin gayet iyi

Bugünkü menü;

Gayet güzel canim
1 haftadır uykum var ama uykuya geçemiyorum :KK43: deli olcam yaa
Sen kuziye bak ben öyle bir uyurum ki sorma:D
Sonunda anladılar:D

QUOTE="alpikesonsuz, post: 42887548, member: 700271"]Kızlar söyle bir tanışsak nasıl olur. Ben kim kaç yaşında ne iş yapıyor hiç bilmiyorum. İsim vermek istemezseniz de kısaca bir herkes kendini tanıtsa. Söylemek istediği kadarını tabii ki :KK14:
Ben izmirde öğrenciyim, doğma büyüme istanbulluyum, annem ve babam tarafından konyalıyım. 21 yaşındayım, gıda mühendisliği okuyorum, ergenlik kilolarımı daha veremedim çocukken baya zayıfmışım. Yurtta kalıyorum o yüzden dikkat etmesi biraz zor oluyor. Üç kardeşiz. En büyükleri benim. Aklıma bu kadar geldi:KK52:

@erigim az yiyince benimde öyle oluyor hep aynı çıkıyor kilom.[/QUOTE]
Azda yemedim ama :(
Sabah:

Öğlen;
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük kırmızı erik

Akşam
1 kepçe yayla çorbası
Azcık patates yemeği
Yoğurt, salata

Çok değil canım afiyet olsun :)
@erigim bazen bendede oluyo ole durunlar ya misafrlge gtmeden seni yakalayayimm su cezam vardiya:110:4 tane 35 dk lik mi yapcktm yani?:KK53:
Evet canım cumaya kadar bitsin :)
Menum
Sabah 3 dilim ekmek
4 _ 5 zeytin (saymadim)
Yarım kb peynir
Ara
Bir bardak süt
Akşam
1 haşlanmış tavuk but
1 bardak ayran
Spor 100 mekik
Kizlar çok mu az yiyorum
Diyetisyen e böyle bir kere yazmıştım yediklerimi çok az yediğim için vücudu kıtlık psikolojisine sokuyorsun demişti o_O
Tartiliyorum kilo falan vermemiş im hatta artidayim:KK51: oysa çok dikkat ediyorum. Acaba doktorun dediği gibi çok aç bırakıp metabolizmamin kafayı mi karistiriyorum:KK45:

bugünkü menümü paylaşayım kızlar,

kahvaltı 08:00 domatesli, azıcık kaşarlı zeytinli kepekli ekmeğe sandiviç ve şekersiz çay
ara 10:30 çay
öğlen 12:30 4 kaşık kadar tavuk sote, 6-7 tane kızarmış patates, 2 kaşık barbunya, 2 kaşık bol yoğurtlu makarna, salata
ara 17:30 1 tane nektarin
akşam 19:00 2 kepçe mercimek çorba, 2 kaşık menemen, biraz peynir, 3 zeytin, yarım dilimden biraz fazla tb ekmeği
şimdi de türk kahvesi içiyorum belki yanında da 1 tane hurma yerim.

kızlar bende çok fena gaz ve ödem var. maydanoz suyu ve yeşil çayda içemiyorum ya ne yapmam lazım noolluuurrrr yardımmm

Bugünkü menü;

Gayet güzel canim
1 haftadır uykum var ama uykuya geçemiyorum :KK43: deli olcam yaa
Sen kuziye bak ben öyle bir uyurum ki sorma:D
Sonunda anladılar:D

QUOTE="alpikesonsuz, post: 42887548, member: 700271"]Kızlar söyle bir tanışsak nasıl olur. Ben kim kaç yaşında ne iş yapıyor hiç bilmiyorum. İsim vermek istemezseniz de kısaca bir herkes kendini tanıtsa. Söylemek istediği kadarını tabii ki :KK14:

@erigim az yiyince benimde öyle oluyor hep aynı çıkıyor kilom.[/QUOTE]
Azda yemedim ama :(
Sabah:

Öğlen;
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük kırmızı erik

Akşam
1 kepçe yayla çorbası
Azcık patates yemeği
Yoğurt, salata

Çok değil canım afiyet olsun :)
Evet canım cumaya kadar bitsin :)
Menum
Sabah 3 dilim ekmek
4 _ 5 zeytin (saymadim)
Yarım kb peynir
Ara
Bir bardak süt
Akşam
1 haşlanmış tavuk but
1 bardak ayran
Spor 100 mekik
Kizlar çok mu az yiyorum
salata veccirba ekle menune WC ye çıkmanın kolaylaştırır gofret olmamisc10 mekik

kimyager1508 kimyager1508 canım ikisi de :)

@erigim yolla canım kuziyi çok severim bebişleri zaten...

Kızlar moralim yine bozuldu. Erkek arkadaşımın babasını hastaneye yatırmışlar. Kalp ciğer yetmezliğimden dolayı. Hem babası için çok üzgünüm hemde buluşma işi de iptal olabilir böyle devam ederse. Yine ben üzgün:(

kimyager1508 kimyager1508 canım ikisi de :)

@erigim yolla canım kuziyi çok severim bebişleri zaten...

Kızlar moralim yine bozuldu. Erkek arkadaşımın babasını hastaneye yatırmışlar. Kalp ciğer yetmezliğimden dolayı. Hem babası için çok üzgünüm hemde buluşma işi de iptal olabilir böyle devam ederse. Yine ben üzgün:KK43:
allah sifa versin çok geçmiş olsun canımm. babası iyi olsunda haftaya gidersin tatlım. herşeyde bi hayır vardır

Back