Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok sağol canım.Antibiyotik tedavisi zorlu bir süreçmiş bakalım bir lokma bile yemedim daha yiyemiyorum.
Gerçekten çok zor ben dayanamadım 1 ayda bıraktım. Vücut çöküyor resmen. Ağzında devamli pas tadi. Devamlı halsizlik mutsuz garip bir hal alıyor sun. Sanki çoook hasta gibi oluyorsun. İnşallah atlatirsin

Ben erik =Ayfer bilmeyen kalmadı KK da :D
29 yaşındayım 30olacak yakında :D iç yaşım 22 en güzel yaş valla :)
1kuzeyim var birde canım eşim pastacidir kendisi kilolarimdan kocam sorumlu benim suçum yok hakim bey :D
Gıda müh. Gebelik nedeniyle işi bıraktım emzirme bitince belki başlarım da esimlede bu şekilde tanıştık Ankarada x (reklam yapmayın) firmasının imalatında:D sınır oluyordu birbirimize malum onu denetlememden hoşlanmıyordu hiç sevmez ustalar gidacilari :)
Çocuğa rağmen aktifim sürekli gezerim gezmeyi severim bu yüzden doğum sonrası misafirin pasta boregim doğal olarak ta sonucunda g... Göbeğin aldı başını gitti :D

Ben erik =Ayfer bilmeyen kalmadı KK da :KK70:
29 yaşındayım 30olacak yakında :KK70: iç yaşım 22 en güzel yaş valla :)
1kuzeyim var birde canım eşim pastacidir kendisi kilolarimdan kocam sorumlu benim suçum yok hakim bey :KK70:
Gıda müh. Gebelik nedeniyle işi bıraktım emzirme bitince belki başlarım da esimlede bu şekilde tanıştık Ankarada x (reklam yapmayın) firmasının imalatında:KK70: sınır oluyordu birbirimize malum onu denetlememden hoşlanmıyordu hiç sevmez ustalar gidacilari :)
Çocuğa rağmen aktifim sürekli gezerim gezmeyi severim bu yüzden doğum sonrası misafirin pasta boregim doğal olarak ta sonucunda g... Göbeğin aldı başını gitti :KK70:
Benim koca Pastacı olsa yanmistim ben :KK17:

Kızlar çok mutluyum değerim 400 kusur çıkmış. Darısı hayirlisiyla başına kimyager

Bu ne anlama geliyor ki ?
Bende tanitayim kendimi adim Cansu 24 yasindayim üniverste okuyorum almanca dili ve tarih fakültesinde ögrenciyim..okulun yaninda haftada yaklask 20 saat calisiorum..baska bekarim ve ergenliktwn beri tombis tombis dolaniyorum etrafda..birde yengec burcuyum..almanyada düsselsdorfa yakin bir sehirde yasiyorum :oops:

Bende tanitayim kendimi adim Cansu 24 yasindayim üniverste okuyorum almanca dili ve tarih fakültesinde ögrenciyim..okulun yaninda haftada yaklask 20 saat calisiorum..baska bekarim ve ergenliktwn beri tombis tombis dolaniyorum etrafda..birde yengec burcuyum..almanyada düsselsdorfa yakin bir sehirde yasiyorum :oops:
Hamileyim cnm.çok şükür allahima

Slm 10 .Mıntıka bu haftaki başarınızı tebrik ederimmm :nazar::KK9:daim olsun inşallah elim boş gelmeyeyim dedim buyrun:KK68:
karisik-lezzet-cicegi-jesty.jpg

:KK8::KK8::KK8::KK22:

Benim koca Pastacı olsa yanmistim ben :KK17:
Çalışıyorsunuz zamanla 50kgdan 60lara ilk evlendiğinde firladim abur çubuklarından pastalar sonra tekrar indim şimdi malum
Kızlar çok mutluyum değerim 400 kusur çıkmış. Darısı hayirlisiyla başına kimyager
Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al Rabbim isteyen herkese nasip etsin bak bide boşuna bekliyirdun
Tombiste ergen çıtır genç olacak
Slm 10 .Mıntıka bu haftaki başarınızı tebrik ederimmm :nazar::KK9:daim olsun inşallah elim boş gelmeyeyim dedim buyrun:KK68:
karisik-lezzet-cicegi-jesty.jpg

:KK8::KK8::KK8::KK22:

ayy ablam sagolda biz ciko yemiyoruz ki malum lay yüzünden yarışmayı unuttuk kızlar 6.takımı cildirtin :D

Hamileyim cnm.çok şükür allahima
Amin cnm,inş hayirlisiyla.tamamına erdirir rabbim
Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bana inşallah.
Sorum su ; tok WC ye çıkmadan 79.3 um aç WC ye çıkmadan :79.3 um aç WC ye çıkmış:79.3 um bu tartı bozuldumu ne
Canım tartının yerini değiştirip dene istersen.

Çalışıyorsunuz zamanla 50kgdan 60lara ilk evlendiğinde firladim abur çubuklarından pastalar sonra tekrar indim şimdi malum

Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al Rabbim isteyen herkese nasip etsin bak bide boşuna bekliyirdun

Tombiste ergen çıtır genç olacak
ayy ablam sagolda biz ciko yemiyoruz ki malum lay yüzünden yarışmayı unuttuk kızlar 6.takımı cildirtin :KK70:
Hmmmmm aşk olsun insan bi tadımlık alırr:63::confused::confused:

Sorum su ; tok WC ye çıkmadan 79.3 um aç WC ye çıkmadan :79.3 um aç WC ye çıkmış:79.3 um bu tartı bozuldumu ne

3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş şirinemmm tartının pili azalmış olabilir muhtemelen ya da gece içtiğin su şişkinlik yapıyor olabilir Ayçanın doktoru söylemişti hatırlarsan gece yatmadan 2 saat önce su içmeyi bırakıp dene istersen :KK51:Gerçi paşamız dolayısı ile senin yatış saatin de belli değil o da ayrı:KK22:

Boğazın berbat ama kuzi uyumusken 1expres mile iyi gider :KK70:

Geçmiş olsun cnmmm ama terini üzerinde soğutma sakın kolay gelsinnnn:KK49:10 dk yeter fazla yapma:mad::KK48:

Çok sevindim hayırlı olsun:KK73:
ben aç karnına daha fazla çıkıp tok karnına hemde tika basa yemişler daha hafif geldiğimi bilirim:mad:
Aslında tartılmamak lazım sık sık erigim. Hava basıncı stres ödem vb bir sürü şey etkiliyor o anki kiloyu.
Bunu diyorum peki yapıyormuyum be gezer günde 5 kez tartilirim bazen:KK23: ise başlasam da tartı baginliligindan bi kurtulsam:cool:

Hmmmmm aşk olsun insan bi tadımlık

3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş şirinemmm tartının pili azalmış olabilir muhtemelen ya da gece içtiğin su şişkinlik yapıyor olabilir Ayçanın doktoru söylemişti hatırlarsan gece yatmadan 2 saat önce su içmeyi bırakıp dene istersen :KK51:Gerçi paşamız dolayısı ile senin yatış saatin de belli değil o da ayrı:KK22:

Geçmiş olsun cnmmm ama terini üzerinde soğutma sakın kolay gelsinnnn:KK49:10 dk yeter fazla yapma:mad::KK48:
Biz hepimiz çıtır olacağız bir kere:KK30: yok öyle tatlı pasta falan :KK59:
Her daim spor ...
Kizlar hadinspora bakın sataşma var :KK6::KK6::KK6:

Back