Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

masraf olmasın diye balayına gitmeyelim gezeriz burda dedi bende tamam dedim ama çok iyi gezdik tabi...bende öle bakıodum canım ama malesef insanlar kötü.

aynen canım. ben bazen hemen sinirleniyorum ama sonra geçiyor hemen ama anlamıyor işte içimde kötülük yok sadece duygularımı saklayamıyorum hemen tepki veriyorum.keşke vermesem biraz içimde tutsam ama dayanamıyorum. o yüzden bu buluşma çok önemli ilerisi için.
hayırlısı olur inşaallaahhh hakkınızda canım.

Tamam canım bu hafta antibiyotikler ve diyetimle duruma bakayım ona göre belli olur zaten.İzindede gruba yazsam olur demi?
Tabi ki devam buradan
Çok sağol canım mide hiçbir şeye benzemiyormuş inanın zayıflamak hiç umurumda olmadı.Neren ağrırsa canın ordaymış. Bugün bir komşum gördü beni ay çok yaşlanmışsın dedi:KK43:
Su patavatsız insanlar yok mu :(
Tünaydinlar kizlar :rolleyes: 3 sayfa okudum ama kimse kizmasin en güzel messag dudujan dudujan ait cnm nasil sevindim nasil merak ettik nasil cnm SIKildi :KK61: cok sukurki kanser degilmis cok gecmis olsun mevlam acil sifalar versin..izinliykende elbette yazabilirsin sana her daim kapi acik:KK76: sadece kilo bildirimi yüzde hesabini cuma günu dikkate alamayiz o kadar sen yinede yazabilirsin taabiki sorun olacagini sanmiyorum @erigim düzelt yanlissam

@erigim ya 2 gündür kabizlik vardi ondan yedim kuru meyveleri yoksa coktandir yemiyorum aslinda.
Yok yanlışın cimcime Cansu ahufizar cevizi islatiyodu ya iyi geliyo demişti kabizluga
evet farklı şehirde ve çok değişik bi tanışma şeklimiz oldu. tatile gittiğim yerde gece rüyamda gördüm onu sabah arkadaşım fotosunu gösterdi arkadaşıymış ve öğlen kahve içmeye gideceğiz dedi öle bende gittim tanıştık aşık olduk sevgili olduk ve ertesi gün dönmek zorunda kaldım. 4 ay olcak. sadece 1,5 gün görüştük o yüzden değişik ve heyecanlıyım
Evet değişik ve heyecanliymis gerçekten bi ben rüyada gormuyom o kadarda yastığının altına elma soyup koymuştum :D hayatın ne getireceği belli olmuyor ben eşimle benimle evlenmek istiyor hazır değilim diye ayrıldım oda gitti annesinin bulduğu kızla nişanlandı ama sevgi olmayınca olmuyor ayrıldılar sonra tekrar başladık biz olaylar olaylar bak evliyiz mutlutuz Rabbim herkese güzel nasip versin amin özellikle bekarlar size fıstık gibi gelin olun
Kızlar herkese çok teşekkür ederim.İki hafta burdan takip ederim sizi. @erigim çok teşekkür ediyorum desteğin için.
:KK60:
@erigim benimkilerde ayrıydı ama saolsunlar bizimle beraber yaşadılar balayını falan ben hiçbişi anlamadım. zaten sonucun böle olacağını biliyordu herkeste ben daha 19 yaşındaydım kimseyi dinlemedim. yinede erken kurtulduğum için şükrediyorum. ailelerimizin değerini bilmemiz lazım..ben dinlemedim çok üzdüm ama sonra kendim dahada üzüldüm
Arkanda ailen varmış canım benim kuzeninin babası yıllarca aynı evde konuşmadı inattir dayım olmaz dedim evlendi diye ama bak şimdi onun aldığı evde oturuyor memur oldu yıllar sonra kuzen
@erigim ben şuan 90.2 kiloyum doktorum kanser olacam stresiyle bu kadar kilo kaybım olduğunu söyledi.Annemede son durumlarımı söylememiştim o anlayacak diyede çok stres oldum.Ben hala hızlı kilo verirsem bu takımlar arası büyük sorun olacaksa benim ayırlmam daha olur galiba.
canim su iki haftalık izni bi atlatalim sonrasına bakarız sende düzelmiş olursun iyice

Naneli kahve almıştım bir heves yaptım ki (sütlü) AA bi baktım görüntü iğrenç süt bozulmuş :63: yilmadim ikinciyi yaptım yanında iki tane kuş lokumu :110:yedim

Naneli kahve almıştım bir heves yaptım ki (sütlü) AA bi baktım görüntü iğrenç süt bozulmuş :63: yilmadim ikinciyi yaptım yanında iki tane kuş lokumu :110:yedim

lokum bu bildigimiz mi hani su sirf sekerden yapilan..kan sekerini firlatan...zayiflamamizi engelleyen o lokummu :KK70::KK20: ben bile kacamak yapmiyorum:nazar: kizlarr sekerli seyler olmiycak :KK12:

Merhaba kızlar ben bugün sonuçlarımı aldım midemi helicobakter diye bir bakteri sarmış mide zarımı yırtmış kanama olması falan o yüzden şuan helipak diye bir antibiyotik tedavisine başladım günde 3000 antibiyotik alıyorum ağır ilaçlar ama pes etmiyorum.Doktor kilonun sağlıksız beslenmenin çok etkisi var dedi ben ilaçlarla ve diyetisyenimle yola devam ediyorum.Ben yokken bir sürü şeyler olmuş keşke izin alsaymışım.Yorumları okuyup gerekirse ayrılmayı düşünüyorum gruptan.
çok geçmiş olsun canım iki sene önce aynı dertten muzdariptim. 2 yada 3 ay ağır bir antibiyotik tedavisi göreceksin. Kendine çok iyi bak bol bol su iç. Antibiyotik mqhvediyor bünyeyi çünkü. Ben tam tedavi olamadım. Bir aktardan aldigim toz karışımla kurtuldum . Sabah akşam onu ictim hiçbir şey yiyemiyorum. Allah yardımcın olsun aynı şeyi çektiğim için biliyorum çok zor bir durum. Stres kaynaklı olan birsey mis . Aslında o bakteri normalde de vücutta varmış ama bizim vücut direncimiz düştüğü için ki genelde stresten oluyormus bu sekilde mideyi Deliyör. Bende mide yaraları vardı sadece . Seninki nasıl bilmiyorum ama beslenme n çok önemli . Asitli hersey i cikaravaksin menunden. Mayali ekmek bile yeme. Az az sık sık ye . Bol suyu sakin aksatma . 3 litre falan içmeye çalış. B8rde dilin siyahlasacak korkma. Antibiyotik vücuttaki tüm bakterileri oldurdugunden oluyormus . Ağzında pas tadi falan oluşuyor. Ben antibiyotik tedavisi na fazla dayanamadım bıraktım. İnşallah sen başarırsın. Beni aktar kurtardı valla . Çok kötü bir hastalık ve hala tam geçmesdi.stres artınca tekrar baş gösteriyor. Mide ağrısı bulantısı kusma gaz şişkinlik . Berbat birsey . Bende biyopsi sonucu açıklanan a kadar çok korkmustum kötü hastalık diye ama allahtan değilmiş. Kendine çok iyi bak. En önemli neden stres dediğim gibi birde ayağını ve belini devamli sıcak tut. Usutmekte çok etkili. Yazın bile sıcak tüt belini ve sırtını. Tekrar çok geçmiş olsun...

Evet kahvaltiyi gec ediyorum ama 3 saatir ayaktayim...kahvalti yapmayi sevmiyorum alistirmaya calisiyorum kendimi.. DSC_0079.JPG

Merhaba kızlar ben bugün sonuçlarımı aldım midemi helicobakter diye bir bakteri sarmış mide zarımı yırtmış kanama olması falan o yüzden şuan helipak diye bir antibiyotik tedavisine başladım günde 3000 antibiyotik alıyorum ağır ilaçlar ama pes etmiyorum.Doktor kilonun sağlıksız beslenmenin çok etkisi var dedi ben ilaçlarla ve diyetisyenimle yola devam ediyorum.Ben yokken bir sürü şeyler olmuş keşke izin alsaymışım.Yorumları okuyup gerekirse ayrılmayı düşünüyorum gruptan.
Çok sukur cnm,en kısa zamanda iyilesirsin inş

Tebrik ederim cnm
teşekkür ederim canımm. sen test yaptın mı bakim? ben ovulasyonu geçen hafta diye tahmin ediyordum. ama perşembe ovu testi yaptım iki çizgide aynı koyuluktaydı. cuma yaptım t çizgisi pik yapmıştı. cumartesi silikleşmişti. yani benim yumoş daha yeni çatladı. adette 17 ekim olacak o zaman. adet 1 hafta ileriye attı.

evet farklı şehirde ve çok değişik bi tanışma şeklimiz oldu. tatile gittiğim yerde gece rüyamda gördüm onu sabah arkadaşım fotosunu gösterdi arkadaşıymış ve öğlen kahve içmeye gideceğiz dedi öle bende gittim tanıştık aşık olduk sevgili olduk ve ertesi gün dönmek zorunda kaldım. 4 ay olcak. sadece 1,5 gün görüştük o yüzden değişik ve heyecanlıyım
Gerçekten garip olmuş.hakkinizda hayırlısı olsun cnm

teşekkür ederim canımm. sen test yaptın mı bakim? ben ovulasyonu geçen hafta diye tahmin ediyordum. ama perşembe ovu testi yaptım iki çizgide aynı koyuluktaydı. cuma yaptım t çizgisi pik yapmıştı. cumartesi silikleşmişti. yani benim yumoş daha yeni çatladı. adette 17 ekim olacak o zaman. adet 1 hafta ileriye attı.
Kan verdim cnm,sonuca int bakarım dedim ama tadilattaymis sanırım.eşim işini bitirsin gider alırız. Hayirlisiyla olur inş

Ben de denemek istiyorum o testleri ama kısmet olmadı bir türlü

Kan verdim cnm,sonuca int bakarım dedim ama tadilattaymis sanırım.eşim işini bitirsin gider alırız. Hayirlisiyla olur inş

Ben de denemek istiyorum o testleri ama kısmet olmadı bir türlü
hadi inşaallaahh hayırlı haberler alırsınız canım. sonucu alınca bize de haber olur mu? bende tamamen tesadüf eseri yaptım. içimden bi yapayım dedim ki normalde ameliyat sonrası hiç yapmamıştım. hayırlısı artık. geriye kaldı 11 günüm :KK51:

Kızlar söyle bir tanışsak nasıl olur. Ben kim kaç yaşında ne iş yapıyor hiç bilmiyorum. İsim vermek istemezseniz de kısaca bir herkes kendini tanıtsa. Söylemek istediği kadarını tabii ki :KK14:

Kızlar söyle bir tanışsak nasıl olur. Ben kim kaç yaşında ne iş yapıyor hiç bilmiyorum. İsim vermek istemezseniz de kısaca bir herkes kendini tanıtsa. Söylemek istediği kadarını tabii ki :KK14:
o zaman ilk sen başla :KK70:
hadi ben başlayayım :-) adım Derya, 30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, yüksek kimyagerim, özel bir şirkette analist ve kalite yöneticisi yardımcılığını yapıyorum (9 adet laboratuvar var bünyemizde)

Ben başlayayım . Ben 35 yaşındayım. Evliyim çocuk yok. Devlet memuruyum. Ayağım kirikti bildiginiz gibi. Haftaya ise başlayacağım inşallah. Kendimi bildim bileli kilolu oldum. Yani cocukluktan kalma bunlar. Genelde stres altında olunca istemsiz kilo alıyorum. Sonra da veremeyip yine stres yapıp kısır döngü içinde durmadan kilodan muzdaripim yani:KK45:
9 yıllık evliyim. Şu an antalya da yaşıyorum. Hayatım genelde monoton. İşte masa başı çalışıyorum. Ve mesai bazen çok uzuyor. Yani yogun ve stresli bir iş hayatım var. Eve taşıyor işler bazen :KK45: eşim polis o sebeple yogun ve mesaisi z çalışıyor o da. karı koca is ve ev arasında sıkıcı bir hayat sürüyoruz. Hayatımda ki monotonluk ve stres biraz da kilolarima sebep. Ama bu sefer kararliyim. İnişler çıkışlar olacak elbet ama eninde sonunda zayiflayagim. Pes etmek yokEn Büyük TÜRKİYE
başka bir şey gelmedi aklıma . Özel sebeplerle gerçek ismimi vermek istemiyorum. Sizden kaynaklı bir şey değil sakin yanlış anlamayın. İnternet ortamına çok guvenemiyorum. Daha önce can sıkıcı şeyler oldu çünkü. Ama bana Aybuke diyebilirsiniz . İnşallah hepimiz hedefimize ulaşana kadar burada guzel şeyler paylaşacağız. Kim bilir belki çok samimi olacağız.
Bir de klişe şaka yapayım.
Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim :KK15:

çok geçmiş olsun canım iki sene önce aynı dertten muzdariptim. 2 yada 3 ay ağır bir antibiyotik tedavisi göreceksin. Kendine çok iyi bak bol bol su iç. Antibiyotik mqhvediyor bünyeyi çünkü. Ben tam tedavi olamadım. Bir aktardan aldigim toz karışımla kurtuldum . Sabah akşam onu ictim hiçbir şey yiyemiyorum. Allah yardımcın olsun aynı şeyi çektiğim için biliyorum çok zor bir durum. Stres kaynaklı olan birsey mis . Aslında o bakteri normalde de vücutta varmış ama bizim vücut direncimiz düştüğü için ki genelde stresten oluyormus bu sekilde mideyi Deliyör. Bende mide yaraları vardı sadece . Seninki nasıl bilmiyorum ama beslenme n çok önemli . Asitli hersey i cikaravaksin menunden. Mayali ekmek bile yeme. Az az sık sık ye . Bol suyu sakin aksatma . 3 litre falan içmeye çalış. B8rde dilin siyahlasacak korkma. Antibiyotik vücuttaki tüm bakterileri oldurdugunden oluyormus . Ağzında pas tadi falan oluşuyor. Ben antibiyotik tedavisi na fazla dayanamadım bıraktım. İnşallah sen başarırsın. Beni aktar kurtardı valla . Çok kötü bir hastalık ve hala tam geçmesdi.stres artınca tekrar baş gösteriyor. Mide ağrısı bulantısı kusma gaz şişkinlik . Berbat birsey . Bende biyopsi sonucu açıklanan a kadar çok korkmustum kötü hastalık diye ama allahtan değilmiş. Kendine çok iyi bak. En önemli neden stres dediğim gibi birde ayağını ve belini devamli sıcak tut. Usutmekte çok etkili. Yazın bile sıcak tüt belini ve sırtını. Tekrar çok geçmiş olsun...
Çok sağol canım.Antibiyotik tedavisi zorlu bir süreçmiş bakalım bir lokma bile yemedim daha yiyemiyorum.

Back