Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugün kahvaltımı elmayla yaptım :) şimdide çay içiyorum. birazdan türk kahvemi içmek istiyorum...

bide kızlar çok heycanlıyım, son bir hafta kaldı ki... nasıl olcak falan diye sürekli düşünüyorum ...
görünce buzlar erir .erimiyorsa soğukluk varsa için aciyorsa nefesin ağır geliyorsa tmm ordan hızla uzaklaşma vakti gelmiştir yolcudur abbas Bağlasan durmaz :

Merhaba kızlar ben bugün sonuçlarımı aldım midemi helicobakter diye bir bakteri sarmış mide zarımı yırtmış kanama olması falan o yüzden şuan helipak diye bir antibiyotik tedavisine başladım günde 3000 antibiyotik alıyorum ağır ilaçlar ama pes etmiyorum.Doktor kilonun sağlıksız beslenmenin çok etkisi var dedi ben ilaçlarla ve diyetisyenimle yola devam ediyorum.Ben yokken bir sürü şeyler olmuş keşke izin alsaymışım.Yorumları okuyup gerekirse ayrılmayı düşünüyorum gruptan.

Ne demek canım çok sağolun sordugunuz için kardeşim bile bu kadar sormuyor :KK43:eve çıktım sonuçu aldım helicobakter diye bir bakteri sarmış midemi mide zarımı yırtmış kanama falan o yüzden antibiyotik tedavisine başladım çok ağır ilçalar ama günde 3000 antibiyotik alıyorum :KK43:

Kızlar dudujani msj sukur başka birşey çıkmamış

En iyi kiloyu sen vermissin bravo valla her hafta kilo vermissin hiç almamisin birde 600g mi begenmiyordun ne dedik az olsun kalici olsun

günaydın dün yapamadık canım demisdin ya iki ayda diye benim kuzenim 40gun surmedi bir öz bir üvey kayınvalide aynı binada hepsi iki taraflı damadı dolduruşa getiriyorlar yok büyü varmış iç çamaşırlarını vs ta salonda belliydi nikah kiyildı kızın tüm altınlarını aldılar elinden a aşk dedikleri kor işte.en son kızın ustune bıçakla saldırdı sen bana büyü yapıyorsun diye orda bitti .bitti ama hamileymis stresten olmuyo diye anlamadı 3ay dolmadan aldırdı çocuğuna da rezil eder hayatı diye sonuç damat kişisi kendi teyze kızıyla evlendi madem derdiniz aile idi niye yakıyorsunuz başkasının canını dimi allah daima iyi insanlarla karsilastirsin
evet canım en istikrarlı ben çıkmışım yuphiiiii:rolleyes: :KK73:
ayyy ne üzücü halimize çok şükür insanlar daha neler neler var :KK43:

Merhaba kızlar ben bugün sonuçlarımı aldım midemi helicobakter diye bir bakteri sarmış mide zarımı yırtmış kanama olması falan o yüzden şuan helipak diye bir antibiyotik tedavisine başladım günde 3000 antibiyotik alıyorum ağır ilaçlar ama pes etmiyorum.Doktor kilonun sağlıksız beslenmenin çok etkisi var dedi ben ilaçlarla ve diyetisyenimle yola devam ediyorum.Ben yokken bir sürü şeyler olmuş keşke izin alsaymışım.Yorumları okuyup gerekirse ayrılmayı düşünüyorum gruptan.
Gerek yok ayrılmana canım sen bizimle devam ediyorsun o bebek olana kadar zayıflamak. izne ayırdık zaten dilersen iki hafta sonra dönebilirsin

canım benimmmmm çok sevindim kötü bişey olmadığına çok şükür. teşhiste konmuş, aman tedavini sakın aksatma tez vakitte gelmiş geçmiş olsun inşaallaahhhh.
sen neler olduğunu hiiiççç takma sevgili kaptanımız @erigim ayfercim halletti herşeyi bi sıkıntı yok yani:KK31:sen yeterki iyi ol sonra seni tekrardan aramıza bekliyoruz :KK19:

canım benimmmmm çok sevindim kötü bişey olmadığına çok şükür. teşhiste konmuş, aman tedavini sakın aksatma tez vakitte gelmiş geçmiş olsun inşaallaahhhh.
sen neler olduğunu hiiiççç takma sevgili kaptanımız @erigim ayfercim halletti herşeyi bi sıkıntı yok yani:KK31:sen yeterki iyi ol sonra seni tekrardan aramıza bekliyoruz :KK19:
Çok sağol canım mide hiçbir şeye benzemiyormuş inanın zayıflamak hiç umurumda olmadı.Neren ağrırsa canın ordaymış. Bugün bir komşum gördü beni ay çok yaşlanmışsın dedi:(

Tünaydinlar kizlar :rolleyes: 3 sayfa okudum ama kimse kizmasin en güzel messag dudujan dudujan ait cnm nasil sevindim nasil merak ettik nasil cnm SIKildi :KK61: cok sukurki kanser degilmis cok gecmis olsun mevlam acil sifalar versin..izinliykende elbette yazabilirsin sana her daim kapi acik:KK76: sadece kilo bildirimi yüzde hesabini cuma günu dikkate alamayiz o kadar sen yinede yazabilirsin taabiki sorun olacagini sanmiyorum @erigim düzelt yanlissam

@erigim ya 2 gündür kabizlik vardi ondan yedim kuru meyveleri yoksa coktandir yemiyorum aslinda.

hadi bakalım heyecan iyidir :KK28: sevgilin farklı şehirde sanırım

evet farklı şehirde ve çok değişik bi tanışma şeklimiz oldu. tatile gittiğim yerde gece rüyamda gördüm onu sabah arkadaşım fotosunu gösterdi arkadaşıymış ve öğlen kahve içmeye gideceğiz dedi öle bende gittim tanıştık aşık olduk sevgili olduk ve ertesi gün dönmek zorunda kaldım. 4 ay olcak. sadece 1,5 gün görüştük o yüzden değişik ve heyecanlıyım

@erigim benimkilerde ayrıydı ama saolsunlar bizimle beraber yaşadılar balayını falan ben hiçbişi anlamadım. zaten sonucun böle olacağını biliyordu herkeste ben daha 19 yaşındaydım kimseyi dinlemedim. yinede erken kurtulduğum için şükrediyorum. ailelerimizin değerini bilmemiz lazım..ben dinlemedim çok üzdüm ama sonra kendim dahada üzüldüm

evet farklı şehirde ve çok değişik bi tanışma şeklimiz oldu. tatile gittiğim yerde gece rüyamda gördüm onu sabah arkadaşım fotosunu gösterdi arkadaşıymış ve öğlen kahve içmeye gideceğiz dedi öle bende gittim tanıştık aşık olduk sevgili olduk ve ertesi gün dönmek zorunda kaldım. 4 ay olcak. sadece 1,5 gün görüştük o yüzden değişik ve heyecanlıyım
waaaooowww sizinki ilk görüşte aşk dediklerinden olmuş :-)

kimyager1508 kimyager1508 :KK9::KK9: darisi basimiza bende onca haftaya yaniyorum...ama önümüzdeki maclara bakicagiz :rolleyes:
evet bencede bakın artııkkkk bi hafta 2-2,5 verip diğer hafta alıyorsunuz :KK11:

dudujan dudujan canım neyin olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
canım mide kanaması geçirdi. sonra kanama tekrarlayınpa parça alındı sonra temiz çıkmış çok şükür

@erigim ben şuan 90.2 kiloyum doktorum kanser olacam stresiyle bu kadar kilo kaybım olduğunu söyledi.Annemede son durumlarımı söylememiştim o anlayacak diyede çok stres oldum.Ben hala hızlı kilo verirsem bu takımlar arası büyük sorun olacaksa benim ayırlmam daha olur galiba.

masalimsii masalimsii gecmis olsun..ama balayinda erkek tarafin ne isi var :KK57::KK57: neler varmi dünyada ben dünyayi sanirim pembe gözlüklerle görüyorum :KK17: suan kac yasindasin ? :oops: Allah gönlüne göre versin :KK68:

masalimsii masalimsii gecmis olsun..ama balayinda erkek tarafin ne isi var :KK57::KK57: neler varmi dünyada ben dünyayi sanirim pembe gözlüklerle görüyorum :KK17: suan kac yasindasin ? :oops: Allah gönlüne göre versin :KK68:

masraf olmasın diye balayına gitmeyelim gezeriz burda dedi bende tamam dedim ama çok iyi gezdik tabi...bende öle bakıodum canım ama malesef insanlar kötü.

üzaklık zordur tabi canımm. birde hiç tanımıyorsunuz birbirinizi, insan nasıl davranması gerektiğini bile bilemez kii :KK51:

aynen canım. ben bazen hemen sinirleniyorum ama sonra geçiyor hemen ama anlamıyor işte içimde kötülük yok sadece duygularımı saklayamıyorum hemen tepki veriyorum.keşke vermesem biraz içimde tutsam ama dayanamıyorum. o yüzden bu buluşma çok önemli ilerisi için.

Back