- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cansu enerjinin kaybetme böyle supersin cimcime abur cubur yoğunlaşınca ne enerji ne sen kalmıyor ortada oda ayrı
Fresiz devam et o haldesorma ben o kadar hirsliyim ki suan evde cikolata, ev yapimi kurabiyehersey varda aklima dahi gelmiyor
ben suan aksam yemeginden tavugu nasil pisirsemde degisik birsey olsa düsüncesindeyim birde sporu ne yapsak diyorum
sanirim leslie 1 ve jilian 30 level 1 olacak DK pre Workoutu beni o kadar cok yormamisti....
biraz ya hep ya hicciyim sanirim...ya koyverip kilo aliyorumyada firesiz yapip kilo veriyorum
ortasi yok
![]()
Ohhh miss galiba az yağlı daha güzel oluyor tost makinasindaAnnem oruçluydu bugün akşam yemeği hazırlıyorum bende. Köfteyi tost makinesinde ızgara yapıyorum.
vay utulere bak kabus gibiUtulerim bitti. Birazdan PC yi acinca anlatcam.Telde sşarj bitiyor
eline sağlık benim ütü maratonu gibi olmuş. Geçen hafta iki gün ütü yaptım. Dolaptaki hersey ütülendi. Ama suan ütü sepeti yine yarıya kadar doldu. Nefret ediyorum Ütünden ama iyi yoruyor.Utulerim bitti. Birazdan PC yi acinca anlatcam.Telde sşarj bitiyor
Üzülme canım .@erigimcansutr
masalimsii ve diğer kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. şimdi nereden başlasam bilemiyorum kii biraz uzun olabilir gözleriniz yorulabilir kusura bakmayın
ben 5 yıllık evliyim. ben göçmenim ve eşim doğulu sayılır. haliyle aile yaşam tarzımız, yetişme şeklimiz, kültürlerimiz ..... yani herşeyimiz farklı aslında. üstelik benim eşim tek erkek ve ondan büyük 2 tane 39 ve 40 yaşlarında bekar 2 ablası var. benim kp biraz sorumsuz bunun için evdeki herşeyi eşim çekip çeviriyor. çok fazla sorumluluk sahibi. annesi de eşime resmen aşık ve biz aynı binada oturuyoruzneyse ailesini kısaca özetledim.ve biz ilk evlendiğimizden beri tahmin edersiniz ki sürekli bir sürtüşme hali içindeyiz. ben zamanla bunu aştım takmamaya çalıştım hatta bu sürede eşimle ciddi olarak 2-3 kez boşanmanın eşiğinden döndük.
şimdi benim büyük görümcem mayısta nişanlandı kasımda düğünü var. ve ben ve eşim nisan ayından beri sürekli koşturmaca halindeyiz ama her anı için. yok ikramlıklar, yok bohça alışverişi, yok nişan alışverişi, yok nişanı ..... şimdide düğün hazırlığı var ve her yere beraber gitmek istiyorlar. önceden h.sonu için planlar yapılıyor bize sormadan. 40 yaşına gelmiş ama çok kararsız ancak birilerinin ona tamam bu güzel bu olsun demesi gerekiyor. bende kaç aydır bundan sıkıldım eşimle h.sonları hiç bişey yapamıyoruz. dün yine bugün için plan yapmışlar yatak ile halı alınacakmış. bende eşime yeter artık yaaa onların yerine gerdeğede biz girelim onlar onuda beceremez dedim. eşimde kızdı. sonra söylenmeye başladı. bende haksızmıyım ben seninle vakit geçirmek istiyoorum, zayıfladığım için herşeyim bol geliyor pantalonlar popomdan düşüyor bişeyler almak istiyorum dedi. tabi benim eşimin hiç sevmediğim bi huyu var çok konuşur ve haklı çıkmak için lafı dolandırır evirir çevirir başka konulara götürür. madem vakit geçirmek istiyorsun bu hafta bana bi gömlek bile ütülememişsin (ki dolapta 10-15 tane ütülü gömlek var ) ben ütü yapmak zorunda kalıyorum, sen temizlik yaparken sana yardım ediyorum, sizin evde de bişey olduğunda sen de gidiyorsun (bohça alış verişi, bohça hazırlanması), annen hasta olduğunda hastanede sen yanında kalıyorsun.... gibi bir sürü şey söyledi çok zoruma gitti. benim annem hasta ve tedavisi yok zaman geçtikçe yatağa bağımlı hale gelecek
bayram öncesi, bayramda, cuma akşamı görümcemler ile atıştık. daha doğrusu ben nedesem yanlış anlıyorlar. mesela bayram öncesindekini bahsetmiştim daha önce çocuk meselesi, bayram günü ise ben bayramın ilk günü anneme gitmiştim akşam üstü eşim geç gelmişti. sonra bişey oldu görümcem ertesi gün niye gittin gibi bişey dedi bende çok sinirlendim eşime söylendim sen izin verdikten sonra onlara ne ki, bana niye böyle diyor onlardan mı izin alıcam diye. cuma akşamı yine bu tarz bişey oldu.
yani anlayacağınız ben artık çok yoruldum kaç aydır. inanının ben evlenirken bu kadar stres yaşamadım.
hani dilin kemiği yok derler ya benim eşimin hiiiççç yok, yaaa birde haklı çıkmak için lafı çevirip olmadık laflar söylemesi beni deli ediyor. bende bugün konuşmuyorum onunla. bi kaç kez geldi hadi pantalon almaya gidelim dedi yok gitmicem dedi. bugün 30 tane gömlek ütüledim. ütüsüz hiç gömleği kalmadı. ben de biraz inadımdır. lafa hiç gelemem bu eşim bile olsa....
Uzulm
Üzülme canım .Klasik erkek patavatsizligi. Bazen söyledikleri lafın ne kadar incitici olabileceğini anlamıyorlar. Haklısın elbette eşinle vakit geçirmek en doğal hakkın . Erkekler üste çıkmak için bazen olmadık şeylerden bahsediyor can sikiyorlar.
Eşinin ailesi ile yakın olmak zor iş . Allah sabır versin. Birde iki tane görümce dusunemiyorum bile neler çektiğini. Ama inan degmiyor. Sen uzuldugünle kalıyorsun. Çünkü onlar kendi pencerelerinden bakıyor olaya
. Arada ses çıkarmak iyidir boşver. Yoksa içine ata ata sen siseceksin. Eşinde hatasını anlar biraz gec kavriyor onlar. Üzme kendini ....
![]()
Ben eşimin ailesi yüzünden kaç kere boşanmanın eşiğinden döndüm. Hep mi aynı olur bu erkek tarafı ya.
Bakın ayağım kırıldı bir kez aradı kayinpeder geçmiş olsun diye sonra tel Kayın Valide aldı . Yarım ağızla istersen geleyim dedi ki aman gelmesin onunla evde delirirdim. 2 ay alcida kaldım devamli evde yalnız başka sormadilar bile nasılsın diye. Ben de bayramda aradım en son. Niye bayramda gelmedinize döndü hemen laf. Eşim çalışıyor ben bu ayakla nereye gideceğim. Tut gittim niye sana geleyim kendi anne babam ne olacak . Onlar kaç kere gelip ilgilendiler . Babam ayağı ağri r yuruyemez o halde ev yeslestirdiler. Eşim olacak teşekkür bile etmedi. Hatta bir gün iki tane kutuyu eşime kaldırtim. Dediği laf aynen şu " kaç aydır bitmedi imiş şu işler hala niye dağınık mis ev niye ona soyluyormusum " tek bacakla ben mi yapacağım işleri. Ay şimdi bir yazmaya başlasam çok dolu içim neyse susayim. Demek istediğim üzme kendini canım. Bütün erkekler aynı . Çok benciller ve bir tek onların ailesi var. Çocuk gibi pispislayacagiz biz onları
Erkekler işte, konuya hep tersten bakıp anlamıyorlar ve kırıyorlar. Sanırım çoğu aynı... Hepimiz ne kadar dertliymişiz kıyamam ki(
bu bulantilar gectimi yoksa hala mevcut mu ? aksi takdirde pazartesi dogru doktora.
yüz yüze görüsünce gecer umarim..16 sinda bildirim yapacaksin 13,14,15 inde neler yediysen 16 da yaz oldumu tatlim
ne güne duruyoruz burda tatlim..dertlerin yazilinca bile insan rahatliyor..cünkü hazmetmekde yardimci oluyor..ayferinde dedigi gibi dertler paylastikca azalir..dolup dolup somurtmak yok..icine atmak yok bak sonra kilo yapiyorsaka bir yana takimda paylasmak istemezsen özelden birine icini dök konusmak rahatlatir seni nir nevi..
![]()
sırf inadımdan ütüledim. şuan 34 tane uzun kol, 10-12 tane kısa kollu ütülü gömlek var. bunların yaklaşık 25 tanesini bugün ütülemişimdir.Fresiz devam et o halde
Ohhh miss galiba az yağlı daha güzel oluyor tost makinasinda
vay utulere bak kabus gibi![]()