Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar;

Kahvaltım: 1 salata, 1 haşlanmış yumurta, 1 sivri biber, süzme peynir , 2 dilim tb ekmeği ve yeşilçay

@erigim tatlım bende bu cuma izne ayrılmak istiyorum. Şehirdışına çıkacağım için 4 gün gelemicem siteye.

2 ay dolmadan izin alamiyoriz cnm 2 ayin doldumu ki ? Cepten girmeye calisabilirmisin :KK17: su listeri toptan yazin lütfen bosunami dil döküyorum :KK11: aksam yada yarin sabah bugünüm menüsü + spor ( en az 30 dakka görmek istiyorum)

cansutr cansutr ne zaman geldiğimi hatırlamıyorum canım. Erkek arkadaşımın yanına gideceğim için giremem 4 gün canım.

Listeye alindiktan sonra 2 ay sanirim..bende 5.8 basladim yoksa benkmkide dolmustu :KK70: 2 ayda verilen kiloya bakiyorum yazik diyorum jojolar bile kovalamis ama artik dartida 1 kere gorulen sayi birdaha gorulmeyecek :KK59:

Görülmemeli .. Hep eksi olmalı

Selam Kizlar 2 gündür burayi ihmal ediyorum kusura bakmayin. Şimdide evde temizlik yapiyorum. Sonra da utuye gecicem. BBugünde biraz keyifsizim acikcasi. Kafami dagitmak için ev isine verdim kendimi. Yarindan itibaren tam gaz buradayim. Ama gün içinde de ugrarim. Aksama menü paylasirim.

Göğüs ağrılarım başladıysa :( maydonoz kürü

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 51
@erigim verdgn cezayi uygulaycm ins da anlamdmki smdi netten baktm bi suru video var 35 dk felan suruyo hangsni yapym bide 4*derken 4 keremi yanio_Oben hic yapmamstm bunu blmiyrm icersnde cok agir hareketler yok dimi cunku bel fitigim var malasef:KK43:ama sakncali hareketler yoksa sonuna kadar yaparimm tabiki
Yok canım çok zevkli 2mile olandan yapcan
@eriğim tatlım çiğ köfte değil o :) ben kendim yapıyorum. Bulgur,salça, sıvı yağ, yeşil soğan ve baharat katıp yapıyorum..

Bende etli hiç yemedim. Çiğ köfte delisi olarak çok merak ediyorum
Kendi yaptığın en güzeli canim
Slm kızlar ancak geldim. Sabah açık büfe kahvaltıya gittikte:KK45:
Ama valla abartmadım akşam yazarım toptan ceza jezersiniz fazla görürseniz . Ekmek yemedim tatlı da yemedim sadece cis olabilecek iki sigara böreği yedim. Onlarda küçüktü . Hatta kendime sastim açık büfeden nasıl bu kadar a yiyebildim diye :KK23:
Mekikle halkederiz canım ayipsin seni mi kircaz :D
Günaydın kızlar;

Kahvaltım: 1 salata, 1 haşlanmış yumurta, 1 sivri biber, süzme peynir , 2 dilim tb ekmeği ve yeşilçay

@erigim tatlım bende bu cuma izne ayrılmak istiyorum. Şehirdışına çıkacağım için 4 gün gelemicem siteye.
Ay ayrilamazsiniz :D ne zaman gidiyorsun canım 4gun muaf tutariz seni msjdan ama cuma bildirim şart
Ay ne güzel sevgili olmak bazen diyorum eşime flort edelim diye bana sen iyice yedin kafayı diyor :D
cansutr cansutr ne zaman geldiğimi hatırlamıyorum canım. Erkek arkadaşımın yanına gideceğim için giremem 4 gün canım.
Yanindayim diye kilo alıp gelme bak bol bol gezin :)
cansutr cansutr 6 ağustosta gelmişim :))) yarın 2 ay oluyor cnm
tam aklımdan bi liste geçiyordu pcnin şarj dolsun yapiyim
Kızlar 5mile bende bulamadım flasa bakcam son çare belki yedeklemisimdir

@erigim 12 si akşam gidip 15 i akşam dönücem canım. Cuma bildirim yaparım. Zaten sevgilimin yanında pek bişi yiyemem heralde :))) şu sıra aramız bozuk, gitmeyecek olsam belki de ayrılırdık. Ne olur bilmiyorum az gergin ve çok mutsuzum :(

Selam Kizlar 2 gündür burayi ihmal ediyorum kusura bakmayin. Şimdide evde temizlik yapiyorum. Sonra da utuye gecicem. BBugünde biraz keyifsizim acikcasi. Kafami dagitmak için ev isine verdim kendimi. Yarindan itibaren tam gaz buradayim. Ama gün içinde de ugrarim. Aksama menü paylasirim.
Hayırdır senin kafan neden dolu bakalım ne oluyorda kendini vurdun temizliğe :(
Göğüs ağrılarım başladıysa :KK43: maydonoz kürü
regl mi geliyor

@erigim 12 si akşam gidip 15 i akşam dönücem canım. Cuma bildirim yaparım. Zaten sevgilimin yanında pek bişi yiyemem heralde :))) şu sıra aramız bozuk, gitmeyecek olsam belki de ayrılırdık. Ne olur bilmiyorum az gergin ve çok mutsuzum :KK43:
mesafeler problem yaratabiliyor ufacık meseleler uzayıp gidiyor git canım yuzyuze halletmek daha güzel tmm msjdan muafsiz 12ile15i arası ama 16sinda bildirim yapacaksin hadi güzel geçsin günleriniz

Aynen canım. En küçük şey bile büyüyor, yanlış anlaşılıyor. bakalım nasıl geçecek heycanla bekliyorum... Ama içim böyle buruk olmasaydı keşke :( @erigim

@erigim aslında o kadar doluyum ki bi anlatmaya başlasam o kadar uzun surerki. Ama çok mutsuzum. Dun gece esimle de tartistik biraz.

ayyyy bugün yine ara ara midem bulanıyordu. az önce dayanamayıp çıkarttım yinee :KK43:

bu bulantilar gectimi yoksa hala mevcut mu ? aksi takdirde pazartesi dogru doktora.

Aynen canım. En küçük şey bile büyüyor, yanlış anlaşılıyor. bakalım nasıl geçecek heycanla bekliyorum... Ama içim böyle buruk olmasaydı keşke :KK43: @erigim

yüz yüze görüsünce gecer umarim..16 sinda bildirim yapacaksin 13,14,15 inde neler yediysen 16 da yaz oldumu tatlim :KK68:

@erigim aslında o kadar doluyum ki bi anlatmaya başlasam o kadar uzun surerki. Ama çok mutsuzum. Dun gece esimle de tartistik biraz.

ne güne duruyoruz burda tatlim..dertlerin yazilinca bile insan rahatliyor..cünkü hazmetmekde yardimci oluyor..ayferinde dedigi gibi dertler paylastikca azalir..dolup dolup somurtmak yok..icine atmak yok bak sonra kilo yapiyor :KK70: saka bir yana takimda paylasmak istemezsen özelden birine icini dök konusmak rahatlatir seni nir nevi..:KK60:

Bende canım sıkkınken kendimi uyumaya veriyorum. Yoksa sonradan pişman olacağım bişey diyip iyice mahvediyorum ki . Uyumadan öncede genelde yapıyorum :(

cansutr cansutr inş canım sevimli sevimli gülersem belki aradaki buzlar erir :) tamam canım 16 sında bildirim yapcam, ımm ne yediğimi unutmam inş :)))

Back