Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben de kaçırdım biraz dün ödül olsa gerek ama neyse şuandan itibaren diyete devam kızlar bu aralar aşırı üşeniyorum ya spor yapmaya haftada üç gün dedim kendime oldu haftada sıfır :( ayrıca kimmiş o geçmiş olsun diyeceğine dudujanı bahane eden takım gelsinler de yarısalım madem bizi geçebileceklerini sanıyorlardı boylarının ölçüsünü alsınlar

sabah:
2dilim fırında peynirli domatesli ekmek
1çay kaşığı nutella dolu dolu değil zaten sevmem
1çatal peynir
1 tatlı kaşığı salçalı ezme gibi bişe

@erigim ben bu listeyi öncellikle open office de yaptim sonra hem doc hemde pdf olarak kayit ettim...pdfde tüm listeyi secerek grafigi kopyala basdim..painte kopyaladim...ve png olarak kayit ettim..ondan dolayi resim olarak yükliyebildim..cünkü kk daki imkanlar tabella yapmama izin vermiyordu :KK43: özelden messaj attim cnm.

ben de kaçırdım biraz dün ödül olsa gerek ama neyse şuandan itibaren diyete devam kızlar bu aralar aşırı üşeniyorum ya spor yapmaya haftada üç gün dedim kendime oldu haftada sıfır :KK43: ayrıca kimmiş o geçmiş olsun diyeceğine dudujanı bahane eden takım gelsinler de yarısalım madem bizi geçebileceklerini sanıyorlardı boylarının ölçüsünü alsınlar

sabah:
1çatal peynir

aksam hepsini toptan yaz cnm lütfen :KK17: yani her girdiginde sabah ögle aksam bunu yedim diye yazarsan takibi zor olacak..aksam hepsini toptan yaz + spor görecem 3-5 yok bugün itibari her gün listelerde spor görecem o kadar :KK11:
takimi salla ya elimizden geleni yapalimda...cuma sadece dartilar konussun :KK66:

Belki yarın kan testi yaptirabilirim.yoksa mekigimi kemerimi kullanır rahatlarim en azından
Tşk ederim kaptan

Cok renkli olmadi ama misal olarak eklemek istedim:oops:

Eklentiler

• DSC_0065.JPG
    DSC_0065.JPG
    73,5 KB · Görüntüleme: 63
ben de kaçırdım biraz dün ödül olsa gerek ama neyse şuandan itibaren diyete devam kızlar bu aralar aşırı üşeniyorum ya spor yapmaya haftada üç gün dedim kendime oldu haftada sıfır :KK43: ayrıca kimmiş o geçmiş olsun diyeceğine dudujanı bahane eden takım gelsinler de yarısalım madem bizi geçebileceklerini sanıyorlardı boylarının ölçüsünü alsınlar

sabah:
1çatal peynir
Acilen spora don canım hepimiz sporun dibine vuralim bu hafta Nutella sevmeyen ahada yeňi duydum :D ben çok severim bi bulassam kavonoza düşerim eve alamiyorum o yüzden
Belki yarın kan testi yaptirabilirim.yoksa mekigimi kemerimi kullanır rahatlarim en azından
Tşk ederim kaptan
Yaptır canım stresten iyidir ben kaç kere yaptırdım allah bilir yine hamile değilsiniz diyen sapsik teknisyen bile oldu :D
Cok renkli olmadi ama misal olarak eklemek istedim:oops:
senin smilrle ile kalbini sevsinler cimcime

aksam hepsini toptan yaz cnm lütfen :KK17: yani her girdiginde sabah ögle aksam bunu yedim diye yazarsan takibi zor olacak..aksam hepsini toptan yaz + spor görecem 3-5 yok bugün itibari her gün listelerde spor görecem o kadar :KK11:
takimi salla ya elimizden geleni yapalimda...cuma sadece dartilar konussun :KK66:
spor her güne söz veremem bu aralar fazla sinirlendim bazı olaylardan dolayı derslerime yüklendim yoluna girsin sporu da halledicem eve gelir gelmez zaten hafif bişeler yiyorum çabuk doyuyorum artık midem baya küçüldü ondan sonra bir daha ara öğün yapıyorum bir iki evde tur atıp derslere geçiyorum 11de de uyuyorum zaten boşluk olmuyor hiç ama havalar güneşli olmadığı zamanlarda okuldan yürüyerek geliyorum eve mesela bu hafta iki kez yürüdüm 2.7km yaklaşık 30dk sürüyor yokuş aşağı

Acilen spora don canım hepimiz sporun dibine vuralim bu hafta Nutella sevmeyen ahada yeňi duydum :KK70: ben çok severim bi bulassam kavonoza düşerim eve alamiyorum o yüzden

Yaptır canım stresten iyidir ben kaç kere yaptırdım allah bilir yine hamile değilsiniz diyen sapsik teknisyen bile oldu :KK70:
senin smilrle ile kalbini sevsinler cimcime
aynen benimki de bir acayip işte fındık çok severim çikolata da canım aşırı isterse yerim ama fındık aromalı çikolataları sevmem :D annem koca kavonoz almış marketten koymuş sofraya onu almış müsli almamış benim diyet sırasında eve girmeyen sağlıksız şey kalmadı :D

Reglin yaklaşımı gittiğin yerin sıcaklığı bile odem artışı yapar panik yok bol bol yuru ve suyu artir carsambaya kadarda tartılma
Reglim yaklaştı evet ondan olabilir çünkü geçen seferde böyle olmuştu. Sabahları erken kalkıp spor yapmaya ve okula yolu uzatıp yürümeye başlıycam yarın.(Allah'Allah'ın izniyle)

Su tüketimin ne halde kabizlik varmi ? Bunlara bir yönel yoksa bir fikrim yok :KK43:
@erigim Günaydinlar bilgisiyara geciyorum hemen cvbliycam sorularini..liste boynumun borcuydu :KK52: rica ederim :oops:
Tamam suyuda hesaplıycam artık

judiee judiee ögrencisi ögrenci ögrencinin halinden anlar..benim suan daha okulum kapali..isede yarin itibari basliycam :KK17: okulda ayin 20 si gibi aciliyor :mad: o zaman bende cok yogun olucagim...eger o siralarda haftanin 5 günü spor basarirsam tepkilerim daha sert olabilir... tolere etmeyebilirim :KK70::KK70: ben haftada 20 saat calisiyor + okula gidip dersleri halledip spor yapabiliyorsam...sende o zaman bunu basarabilirsin demek :KK66: yaklasik 3 hafta sonra görecegiz :KK28:

Günaydin deryam :KK68: Günaydinlarrr 10 Takimin Hatunlari :KK60: bu aksam yada yarin sabah toplu olarak yani sabah ögle aksam ne yediyseniz..+ su+ sporunuzu yaziyorsunuz..her gün o sporu görücgim listelerde...ev islerini kabul etmiyorum :KK67: minimum 30 dk zayiflamaya etki etmis bir spor istiyorum...disarisi soguk mu..evde ip atlayin..olmadi merdiven inip cikin..vaktim yok demeyin :KK20:

Hayat Kavanozu - taş, çakıl ve kum

Profesörün kavanoz, taş, çakıl ve kum ile verdiği ders. Fransız Profesörün Amerika'nın en büyük şirketlerinin üst düzey yöneticilerine verdiği dersin hikayesi. "Önce büyük taşlar" , "hayat kavonozu" gibi isimlerle bilinen hikaye. The jar of life - Stones, pebbles and sand.
Profesörün kavanoz, taş, çakıl ve kum ile verdiği ders. Fransız Profesörün Amerika’nın en büyük şirketlerinin üst düzey yöneticilerine verdiği dersin hikayesi. “Önce büyük taşlar” , “hayat kavonozu” gibi isimlerle bilinen hikaye. The jar of life – Stones, pebbles and sand.

Hayat Kavanozu

Fransa Kamu Yönetimi Okulu Profesörlerinden biri, Amerikalı büyük şirketlerin üst düzey yöneticilerine etkili zaman yönetimi konusunda ders vermesi için davet edildi.

Elit yöneticiler sıralarında oturmuş, ünlü profesörün ağzından düşecek her kelimeyi yazmak için bekliyordu. Yaşlı profesör yavaşça her yöneticinin tek tek gözlerine baktı ve nihayet “bir deney yapacağız” dedi.

Masanın altından bir kavanoz çıkardı. Kavanozun içine, yine masanın altından çıkardığı tenis topu büyüklüğündeki taşları dikkatli biçimde koymaya başladı.

Kavanoz ağzına kadar dolupta daha fazla taş alamayınca, “Kavanoz doldu mu?” diye sordu. Salondaki herkes birlikte bağırdı: “Evet!”

“Sahi mi?” diye karşılık verdi profesör. Masanın altından biraz çakıl taşı çıkardı. Kavanozu önce sallayıp daha sonra içine çakıl taşlarını koydu. Kavanozu tekrar salladı. Böylece küçük taşlar büyük taşların arasında kendilerine yer buldular. Ve aynı soruyu bir kez daha sordu:

“Kavanoz şimdi doldu mu?”

Yöneticiler, profesörün ne yapmak istediğini yavaş yavaş anlamaya başlamışlardı. İçlerinden biri “Herhalde hayır!” diye cevapladı bu soruyu.

“Güzel!” dedi profesör ve masanın altından bu defa biraz kum çıkardı. Kumu kavonoza boşaltmaya başladı. Kumlar büyük taşlarla çakıl taşları arasındaki boşlukların hepsini doldurdu. Sorusunu bir defa daha sordu:

“Kavanoz doldu mu?”

Yöneticiler hep bir ağızdan “Hayır!” diye bağırdı.

Bir defa daha “Güzel!” dedi ve masanın altından bir sürahi su çıkardı ve kavanoza ağzına kadar su doldurdu. Kavanozun artık tamamen su ile dolduğu söylenebilirdi.

Profesör salona dönüp sordu:

“Bu deneyden çıkarmamız gereken büyük hakikat nedir?”

Bir yönetici elini kaldırdı ve çıkardığı dersi özetledi:

“Programınız ne kadar dolu olursa olsun, gerçekten gayret ederseniz, o programa birkaç toplantı ve görev daha ilave edebilirsiniz.”

“Hayır” dedi profesör. “Bu deneyin bize öğrettiği şey şu: Eğer büyük taşları önce koymazsanız, bir daha asla koyamazsınız.” Salona bir sessizlik çöktü. Tüm yöneticiler profesörün sözleriyle ne anlatmak istediğini tam olarak anlamışlardı.

Sonra konuşmasına devam etti.

“Sizin hayatınızdaki ‘büyük taşlar’ ne? Sağlığınız? Aileniz? Arkadaşlarınız? Hedefleriniz? Sevdiğiniz şeyleri yapmak? Bir uğurda savaşmak? Kendinize zaman ayırmak?

Hayatımızda yer alması gereken büyük taşların ne olduğunu unutmamalıyız. Eğer böyle yapmazsak, hayatımızı diğer önemsiz şeylerle uğraşarak kaçırmış olacağız. Eğer küçük şeylere öncelik verirsek, (çakıl,kum), hayatımız önemsiz şeylerle dolup geçecek, bizim için daha önemli olan şeylere az zaman kalacak veya hiç zaman kalmayacak. Bu nedenle, kendi kendinize şu soruyu sormayı hiçbir zaman unutmayın, “Senin hayatının büyük taşları ne?” Bunu belirledikten sonra hayat kavanozunuza önce onları koyduğunuzdan emin olun!

ALINTIDIR

Ahufizar Ahufizar 2 tane 1,5 litreyi yanina al..sabahtan yani disari gittiginde 1 ini al ve eve gelene kadar bitirmeye calis..digerinide yatana kadar böylelikle kolayca hem yeterince su icmis hemde ölcmüs ne kadar ictiginin farkinda olursun.

@erigim verdgn cezayi uygulaycm ins da anlamdmki smdi netten baktm bi suru video var 35 dk felan suruyo hangsni yapym bide 4*derken 4 keremi yanio_Oben hic yapmamstm bunu blmiyrm icersnde cok agir hareketler yok dimi cunku bel fitigim var malasef:KK43:ama sakncali hareketler yoksa sonuna kadar yaparimm tabiki

@eriğim tatlım çiğ köfte değil o :) ben kendim yapıyorum. Bulgur,salça, sıvı yağ, yeşil soğan ve baharat katıp yapıyorum..

Bende etli hiç yemedim. Çiğ köfte delisi olarak çok merak ediyorum

Slm kızlar ancak geldim. Sabah açık büfe kahvaltıya gittikte:KK45:
Ama valla abartmadım akşam yazarım toptan ceza jezersiniz fazla görürseniz . Ekmek yemedim tatlı da yemedim sadece cis olabilecek iki sigara böreği yedim. Onlarda küçüktü . Hatta kendime sastim açık büfeden nasıl bu kadar a yiyebildim diye :KK23:

Günaydın kızlar;

Kahvaltım: 1 salata, 1 haşlanmış yumurta, 1 sivri biber, süzme peynir , 2 dilim tb ekmeği ve yeşilçay

@erigim tatlım bende bu cuma izne ayrılmak istiyorum. Şehirdışına çıkacağım için 4 gün gelemicem siteye.

Back