Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah:
1tatlı kaşığı meze
1çay kaşığı nutella
2dilim domatesli peynirli ekmek
bir çatal peynir

öğle:
4yk yoğurt çorbası
2küçük köfte
1-2dilim ekmek

akşam /saat üç gibi
2 orta boy lahmacun
salata
1bardak şalgam

ara: 3yk sütlaç yine :(
biraz da çerez gibi birşey yedim ne olduğunu bilmiyorum

su: 2ltyi geçti

spor:
50mekik
300ip
1mile
dumbell video / 12dk
kalça seviye 1

özlemişim sporu yalnız. bütün olay üşengeçlik..

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates, salatalık

Öğle:
1 armutun üzerine 1 küçük kutu süt, 2 kaşık yulaf ezmesi, tarçın, vanilya, hindistan cevizi

Akşam:
1 kepçe mercimek corbası
2 minik parça tavuk
Salata, 1 bardak ayran, yoğurt

Spor:
Jillian 1 + 100 yarım mekik + leslie 3 mile

Su: Şimdilik 2 lt az sonra yeşil çay içicem

sabah:
1tatlı kaşığı meze
1çay kaşığı nutella
bir çatal peynir

öğle:
4yk yoğurt çorbası
2küçük köfte
1-2dilim ekmek

akşam /saat üç gibi
2 orta boy lahmacun
salata
1bardak şalgam

ara: 3yk sütlaç yine :KK43:

spor:
50mekik
300ip
1mile
dumbell video / 12dk
kalça seviye 1

Benimde spordan önceki ruh halim hafif depresyona kaçıktı sonra bir kendime geldim neşelendim falan. Zaten spor mutluluk hormonu salgılatıyormuş. O pis çok şekerli şeylerde depresyona sokuyormuş. Aman aman bizden uzak olsun. Bu gün çok iyi terledim ama. Judiem sen eskiden çok yoğurt yerdin? Halin nasıl? Derslerin yoğun mu? İlk haftalar biraz laylaylom geçerdi bizim.

Kaptan 100 mekik 300 den fazla da kalça ve bel bacak falan yaptım. Yarım saat oldu sanırım. Artık az az yapacağım ama Karnım feci acıdi:KK14:

Bugünkü menü:

Sabah: haşlanmış yumurta,salata, sivri biber, süzme peynir, 2 dilim tb ekmeği

Öğlen: yeşil elma

Akşam: 1 kaşık patates püresi, ızgara köfte, salata, yarım dilim tb ekmeği

bugünki menüm;

kahvaltı (10:30) 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, biraz domates salata, 5 zeytin, şekersiz çay, 1 dilim tb ekmek
ara 2 lokma kaşar
akşam (17:00) 1.5 dilim tb ekmeği, yarım kk peynir, 11 zeytin, domates salata, çay

spor yok ev işi ve ütü ile yoruldum ama mekik çekersem haber veririm, su 1.5 lt

Menum
Sabah
Yarım yumurta
2 küçük sigara böreği
1 kb kadar karışık peynir ( beyaz peynir çok az kaşar ve tuzsuz bir peynir)
3 zeytin
1 soda
Öğle
1 kase soğuk çorba
Aksam 10 sarma
2 soda
Bugün deli gibi soda içmiş im :KK45:
Spor
100 mekik
300 bacak hareketi
Adım sayarim 1600 bulmuş aslında küçük bir rakam ama benim için rekor. Çünkü normalde en fazla 300 0luyordu.hatta ayak alcida iken 50:KK57: falandi.
Şu bol bol içiyorum o sebeple olcmuyorum kızlar. Soda lar sade sadece sabah ki limonluydu. Birde Biraz önce şekersiz turk kahvesi...

sabah:
1tatlı kaşığı meze
1çay kaşığı nutella
bir çatal peynir

öğle:
4yk yoğurt çorbası
2küçük köfte
1-2dilim ekmek

akşam /saat üç gibi
2 orta boy lahmacun
salata
1bardak şalgam

spor:
50mekik
300ip
1mile
dumbell video / 12dk
kalça seviye 1

Vaovvv:KK9::KK9::KK9::rolleyes::KK6::KK73::KK71::KK68:
Menüler süper hanımlar. Tam gaz devam. Bu hafta Allah'ın izniyle birinciyiz.

bunlarda gecer kimyager1508 kimyager1508 , alpikesonsuz alpikesonsuz rabbim baska seyler imtihan etmesin. Siz topmodel kivamina gelinde eslerniz pervane olsun :KK66::KK70::rolleyes: Esleriniz kiskanc mi ? merak ettim
canım bence her erkek kıskançtır. ama öyle çok aşırı kıskanç değil yani dünyayı zindan etmiyor. erkekler ile çok sıkı fıkı olmadığım çok dekolte giymediğim sürece sıkıntı yok bende :) bu arada bende kıskancımdır. bu da sahiplenme duygumdan geliyor galiba :oops:

Ayyy su listeleri böyle toptan toptan paylasiyorsunuz nasil mutlu oluyorum anlatamam :rolleyes::KK71:
ahhh yawrumm yeterki sen iste toplu toplu yazarız biz :KK68: ben birde az önce türk kahvesi içtim. birde bişey belirtmek isterim kv akşam pide yapmıştı ama ben yemedimmmm :KK28: aferini aldım mı???

kimyager1508 kimyager1508 deryamm ayni binada oturuyoruz derken cnm SIkildi devam okumadan Allah sana bol sabir versin tatlim :KK61: devamini simdi okiycam yemek yapiyorum diye bakamadim buraya :KK43: kusura bakma :KK17:
10. takımın bekar çıtıları sizlere seleniyorummmmmm siz siz olun kv ile yakın oturmayınnnn :KK43:

kimyager1508 kimyager1508 alpikesonsuz alpikesonsuz kafaniza takmayin takmamaliyiz bu can bize emanet insan kendni cok onmsemeli degerli oldgnn farknda olmali.ha ben bunlari yaziyrm ewt ama kimi zamn bende cook uzuluyrm icimr kapaniyrm inciniyrm tabiki inctyodurmda ama kadnlar cok hassas daha ince narin dusunuyolar .en guzeli dua etmek ole guzel barsayim ki bole bi kuslugede sukurler olsun dedirtecek guzellikte barsmak icini yumusatmak icin dua etmek .bende kimi zaman belki de cogu zaman cok kotu cok yalnz da hissetmstrm kendmi cunku ailemden kimse yok yasadgm sehirde ama bole anlarda dua etmeye calsrm hep sizlerde ole yapin kardeslerim kim bilir bole durumlar dua etmemizin vesilesi olacaktr..cansiniz..

Pideye hayir dedim diyorsun :KK71::KK9: iste böyle gidecek o kilolar :KK73: bende kardesime pirinc pilavi ve patates yemegi yaptim:rolleyes: tuzuna dahi bakmak icin almadim:-) ben simdi oturacagim aksam yemegime 11.45 gibi sabahi yaptim simdi 20.05 aksam yemegi leptin calismistir umarim :KK70: bak sen bir zayif ol fazla kislammayan erkek kiskandigini belli edecek...onu es gec senin görümcelerde hayretler icerisinde kalacak :KK49: nasip olursa seneye tr ye gitmek sülalemi catlatacam :rolleyes: bayramda bir misafirimiz akrabamiz tr den is icabi gelmisti anneme: emme cansu ne kadae kilo almis o kadar kilo iyi degil zayiflasin demis :KK11: cok dokundu bu laflar :KK43: neyse ki hep birlikte zayifliycagiz :KK19:

Vee menume gecyrm
Sabah
1 kase sutlu nesfit
Ogle
1 kase mercimek corba 1 sebzeli etli guvec 1 kase yogurt
Aksam 1 armut
Aralar
Yesil cay
2,5 lt su
@erigim cezam uzere bugun 2 mile leslie yaptm kac tane yapcktm:110:bide 35 dk lik video vardi yabnci bi kadn bacak hareketleri yapyo genelde ama karnida calstryo onu yaptm ins dogrudur:KK16:ama ozellikle son dakikalrnda ne terledim yaaa
Sabhlari okul icinde sandvic ekmgi aldk sonnda ama kepekli bulamams esim cok etki edermi normal sandvic ekmegi?

sorma ben o kadar hirsliyim ki suan evde cikolata, ev yapimi kurabiye :oops: hersey varda aklima dahi gelmiyor :KK70: ben suan aksam yemeginden tavugu nasil pisirsemde degisik birsey olsa düsüncesindeyim birde sporu ne yapsak diyorum:KK17: sanirim leslie 1 ve jilian 30 level 1 olacak DK pre Workoutu beni o kadar cok yormamisti....

biraz ya hep ya hicciyim sanirim...ya koyverip kilo aliyorum :KK57::KK11: yada firesiz yapip kilo veriyorum :KK71::rolleyes: ortasi yok :KK70:
aynen ya bizde de sıcacık kek vardı da yemedim bugün spor yaptım oh kendime geldim biraz rahatlıyo insan

Vee menume gecyrm
Sabah
1 kase sutlu nesfit
Ogle
Aksam 1 armut
Aralar
Yesil cay
2,5 lt su
@erigim cezam uzere bugun 2 mile leslie yaptm kac tane yapcktm:110:bide 35 dk lik video vardi yabnci bi kadn bacak hareketleri yapyo genelde ama karnida calstryo onu yaptm ins dogrudur:KK16:ama ozellikle son dakikalrnda ne terledim yaaa
Sabhlari okul icinde sandvic ekmgi aldk sonnda ama kepekli bulamams esim cok etki edermi normal sandvic ekmegi?
nesfir kaç kaşık 1kaseden kastın 3yk cornflakes 1dilim ekmek ediyor da

kimyager1508 kimyager1508 alpikesonsuz alpikesonsuz kafaniza takmayin takmamaliyiz bu can bize emanet insan kendni cok onmsemeli degerli oldgnn farknda olmali.ha ben bunlari yaziyrm ewt ama kimi zamn bende cook uzuluyrm icimr kapaniyrm inciniyrm tabiki inctyodurmda ama kadnlar cok hassas daha ince narin dusunuyolar .en guzeli dua etmek ole guzel barsayim ki bole bi kuslugede sukurler olsun dedirtecek guzellikte barsmak icini yumusatmak icin dua etmek .bende kimi zaman belki de cogu zaman cok kotu cok yalnz da hissetmstrm kendmi cunku ailemden kimse yok yasadgm sehirde ama bole anlarda dua etmeye calsrm hep sizlerde ole yapin kardeslerim kim bilir bole durumlar dua etmemizin vesilesi olacaktr..cansiniz..

aynen tatlımm bende daraldığımda direk duaya sarılıyorum. hep derim Rabbim sen benimde onlarında içini biliyorsun gönlümüze göre ver inşaallahhh diye
Pideye hayir dedim diyorsun :KK71::KK9: iste böyle gidecek o kilolar :KK73: bende kardesime pirinc pilavi ve patates yemegi yaptim:rolleyes: tuzuna dahi bakmak icin almadim:-) ben simdi oturacagim aksam yemegime 11.45 gibi sabahi yaptim simdi 20.05 aksam yemegi leptin calismistir umarim :KK70: bak sen bir zayif ol fazla kislammayan erkek kiskandigini belli edecek...onu es gec senin görümcelerde hayretler icerisinde kalacak :KK49: nasip olursa seneye tr ye gitmek sülalemi catlatacam :rolleyes: bayramda bir misafirimiz akrabamiz tr den is icabi gelmisti anneme: emme cansu ne kadae kilo almis o kadar kilo iyi degil zayiflasin demis :KK11: cok dokundu bu laflar :KK43: neyse ki hep birlikte zayifliycagiz :KK19:

evettttt gidecek bu kilolaarrrrrrr

Benimde spordan önceki ruh halim hafif depresyona kaçıktı sonra bir kendime geldim neşelendim falan. Zaten spor mutluluk hormonu salgılatıyormuş. O pis çok şekerli şeylerde depresyona sokuyormuş. Aman aman bizden uzak olsun. Bu gün çok iyi terledim ama. Judiem sen eskiden çok yoğurt yerdin? Halin nasıl? Derslerin yoğun mu? İlk haftalar biraz laylaylom geçerdi bizim.
yok canım laylaylomumuz kalmadı artık o kadar sınav dönemine girdik bir güzel yoğurt yiyorum bazen evde olmayınca 8saat eskisi kadar çok değil. derslerim yoğun hem de nasıl 3seneyi birden yetiştirmeye çalışıyorum sabah daha erken kalkmaya çalışıyorum hiç vaktim olmuyo zaten kendime zaman ayırmaya dinlenmek istiyorum ama bir yandan da spor yapmam gerekiyor dinlenmeyi seçiyorum ben de :( okuldan eve yürüyerek geliyorum güneşsiz havalarda spor yerine

Eşim pek kıskanç denemz. Klasik erkek kiskancligi yok yani. Ama garip huylari vardır. Mesela is yeri arkadaşımla o ben ucumuz aynı masada oturuyoruz. Ben is yerinden arkadasa sandalyemi daha yakın tutmusum. Bahsettigim kişi evli iki çocuklu gayet ağır bir insan yani burada kiskancligi erkek olmasi falan değil . Hala çözemedim Eşimi :(
bir kere de otobüste ayakta duruyoruz. Arkamda bir erkek varmış. Ben birine yol verirken ona çok yaklasmisim.
Bir keresinde de senelerdir giydiği m pantalon a çok dar diye tutturdu. Böyle garip takıntılar var işte bazen o_O
Ama normalde de oldukça esnek bir insandır mesela arkadaşlarımla dışarı çıkacağım desem hiç bir şey demez. Hatta akşam bile olsa . Hatta 10 gün istanbula gidip kız kıza gezdik . Yani gayet modern bir adam aslında da bazen gariplikleri tutuyor :KK45:

Eşim pek kıskanç denemz. Klasik erkek kiskancligi yok yani. Ama garip huylari vardır. Mesela is yeri arkadaşımla o ben ucumuz aynı masada oturuyoruz. Ben is yerinden arkadasa sandalyemi daha yakın tutmusum. Bahsettigim kişi evli iki çocuklu gayet ağır bir insan yani burada kiskancligi erkek olmasi falan değil . Hala çözemedim Eşimi :KK43:
bir kere de otobüste ayakta duruyoruz. Arkamda bir erkek varmış. Ben birine yol verirken ona çok yaklasmisim.
Bir keresinde de senelerdir giydiği m pantalon a çok dar diye tutturdu. Böyle garip takıntılar var işte bazen o_O
Ama normalde de oldukça esnek bir insandır mesela arkadaşlarımla dışarı çıkacağım desem hiç bir şey demez. Hatta akşam bile olsa . Hatta 10 gün istanbula gidip kız kıza gezdik . Yani gayet modern bir adam aslında da bazen gariplikleri tutuyor :KK45:
al işte benimkide o garipliklere sahip. bazen ağzım açık kalıyor, içimden yuuuhhhh diyorumm

:stop::stop:
Bugünkü menü:

Sabah: haşlanmış yumurta,salata, sivri biber, süzme peynir, 2 dilim tb ekmeği

Öğlen: yeşil elma

Akşam: 1 kaşık patates püresi, ızgara köfte, salata, yarım dilim tb ekmeği
süper valla:KK73:
bugünki menüm;

kahvaltı (10:30) 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, biraz domates salata, 5 zeytin, şekersiz çay, 1 dilim tb ekmek
ara 2 lokma kaşar
akşam (17:00) 1.5 dilim tb ekmeği, yarım kk peynir, 11 zeytin, domates salata, çay

spor yok ev işi ve ütü ile yoruldum ama mekik çekersem haber veririm, su 1.5 lt
:KK19::KK68:
sırf inadımdan ütüledim. şuan 34 tane uzun kol, 10-12 tane kısa kollu ütülü gömlek var. bunların yaklaşık 25 tanesini bugün ütülemişimdir.
bende çok inadım :KK62:
Menum
Sabah
Yarım yumurta
2 küçük sigara böreği
1 kb kadar karışık peynir ( beyaz peynir çok az kaşar ve tuzsuz bir peynir)
3 zeytin
1 soda
Öğle
1 kase soğuk çorba
Aksam 10 sarma
2 soda
Bugün deli gibi soda içmiş im :KK45:
Spor
100 mekik
300 bacak hareketi
Adım sayarim 1600 bulmuş aslında küçük bir rakam ama benim için rekor. Çünkü normalde en fazla 300 0luyordu.hatta ayak alcida iken 50:KK57: falandi.
Şu bol bol içiyorum o sebeple olcmuyorum kızlar. Soda lar sade sadece sabah ki limonluydu. Birde Biraz önce şekersiz turk kahvesi...
bugünde mi sarm ayedin kız :stop: :stop:sabah ki böreğe bir şey demem ama hergün sarma yok :KK4::-)
sabah:
1tatlı kaşığı meze
1çay kaşığı nutella
bir çatal peynir

öğle:
4yk yoğurt çorbası
2küçük köfte
1-2dilim ekmek

akşam /saat üç gibi
2 orta boy lahmacun
salata
1bardak şalgam

spor:
50mekik
300ip
1mile
dumbell video / 12dk
kalça seviye 1

spor süper tırtıklama şu sütlacı artık :KK33::stop:
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates, salatalık

Öğle:
1 armutun üzerine 1 küçük kutu süt, 2 kaşık yulaf ezmesi, tarçın, vanilya, hindistan cevizi

Akşam:
1 kepçe mercimek corbası
2 minik parça tavuk
Salata, 1 bardak ayran, yoğurt

Spor:
Jillian 1 + 100 yarım mekik + leslie 3 mile

Su: Şimdilik 2 lt az sonra yeşil çay içicem
:KK9::KK73:
evet ya yıgurtcuydu o noldu kız yogurtlara:mad:
canım bence her erkek kıskançtır. ama öyle çok aşırı kıskanç değil yani dünyayı zindan etmiyor. erkekler ile çok sıkı fıkı olmadığım çok dekolte giymediğim sürece sıkıntı yok bende :) bu arada bende kıskancımdır. bu da sahiplenme duygumdan geliyor galiba :oops:

ahhh yawrumm yeterki sen iste toplu toplu yazarız biz :KK68: ben birde az önce türk kahvesi içtim. birde bişey belirtmek isterim kv akşam pide yapmıştı ama ben yemedimmmm :KK28: aferini aldım mı???
her insan kıskançtır bence farklı yerlerde ortaya çıkar o başka:confused:
10. takımın bekar çıtıları sizlere seleniyorummmmmm siz siz olun kv ile yakın oturmayınnnn :KK43:
benimkiler Rize de :KK53::KK53:
:KK19:
Vee menume gecyrm
Sabah
1 kase sutlu nesfit
Ogle
Aksam 1 armut
Aralar
Yesil cay
2,5 lt su
canım leslie işte bacak hareketi yogunlklu ama karında çalışıyor böyle bıdı bıdı çok konşan sürekli sırıtan sarısın biri :D
aynen ya bizde de sıcacık kek vardı da yemedim bugün spor yaptım oh kendime geldim biraz rahatlıyo insan
:KK9::KK9::KK9:

Back