Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

deryacım git sen görümcenle git beğendiği hiçbirşeyide beğenme bi daha seni götüremesin eşinde kendi gidince sıkıntıdan patlar zaten
dedikleri hep kendi ailesine laf söyledin ya o yüzden bi şekilde haklı oldgunu bildiği için kuyruk acısıyla söylüyor takma canını yakmasına izin verme en alasından at tribini gelsin özür dilesin :KK62:o koca süründürülecek :KK70:

bütün erkekler aynı :KK67:

Tatlimbiste sorunda o ya o hic biseyi begenemiyor. Sanki esimle biz kendimize yeni ev duzuyoruz herşey bizim beğendiğimiz oluyor. Zaten artik ben gitmiyorum. 2-3 seferdir Esim tek gidiyor. Kesimde alisverisi çok sever ve hic sıkılmaz kiii :))) önceki pozisyonu satinalna şefiydi 12 yillik mesleğin verdiği bi aliskanlik gezer durur :((
deryacım git sen görümcenle git beğendiği hiçbirşeyide beğenme bi daha seni götüremesin eşinde kendi gidince sıkıntıdan patlar zaten
dedikleri hep kendi ailesine laf söyledin ya o yüzden bi şekilde haklı oldgunu bildiği için kuyruk acısıyla söylüyor takma canını yakmasına izin verme en alasından at tribini gelsin özür dilesin :KK62:o koca süründürülecek :KK70:

Eşim pek kıskanç denemz. Klasik erkek kiskancligi yok yani. Ama garip huylari vardır. Mesela is yeri arkadaşımla o ben ucumuz aynı masada oturuyoruz. Ben is yerinden arkadasa sandalyemi daha yakın tutmusum. Bahsettigim kişi evli iki çocuklu gayet ağır bir insan yani burada kiskancligi erkek olmasi falan değil . Hala çözemedim Eşimi :KK43:
bir kere de otobüste ayakta duruyoruz. Arkamda bir erkek varmış. Ben birine yol verirken ona çok yaklasmisim.
Bir keresinde de senelerdir giydiği m pantalon a çok dar diye tutturdu. Böyle garip takıntılar var işte bazen o_O
Ama normalde de oldukça esnek bir insandır mesela arkadaşlarımla dışarı çıkacağım desem hiç bir şey demez. Hatta akşam bile olsa . Hatta 10 gün istanbula gidip kız kıza gezdik . Yani gayet modern bir adam aslında da bazen gariplikleri tutuyor :KK45:

Ay ne güzel kesinlikle böyle olmali 10 gün ben gezmeye gitsem mizmizlanmamasi gerek :oops: yani beni bir birey olarak görecek özgürlugumu asiri kisitlamiCak...zaten yapis yapis sevgililerden hic hoslanmiyorum ya :KK43: her dakka baska sevgilisiyle olur mu insan yahu.

Tatlimbiste sorunda o ya o hic biseyi begenemiyor. Sanki esimle biz kendimize yeni ev duzuyoruz herşey bizim beğendiğimiz oluyor. Zaten artik ben gitmiyorum. 2-3 seferdir Esim tek gidiyor. Kesimde alisverisi çok sever ve hic sıkılmaz kiii :))) önceki pozisyonu satinalna şefiydi 12 yillik mesleğin verdiği bi aliskanlik gezer durur :KK43:(
:D o zaman gezsin dursun sende umursama arkadaşlarınla plan yap

***10.Takım 434***

eriğim( 79,3 / / /% )

cansutr (78,2 // /% )
keskee ( 63/ / /% )

Kimyager1508( 64,9 / / /% )
Judiee (51,7/ // /%)
Ahufizar( 56,6 / //% )
alpikesonsuz( 79,7 / / /%)
elfkkk(73.1/ / /% )
baldamlasxıxmelis(63/ / /% )

10.takım ortalaması:%

Ayy:KK17: zeka fışkırıyor zeka.

@erigim yaklasik ayni kilodayiz ve hedef ayni ya senin Tickeri gördükce kendimki saniyorum :KK70::KK70:
***10.Takım 434***

eriğim( 79,3 / / /% )

cansutr (78,2 // /% )
keskee ( 63/ / /% )
Kimyager1508( 64,9 / / /% )

Judiee (51,7/ // /%)
Ahufizar( 56,6 / //% )
alpikesonsuz( 79,7 / / /%)
elfkkk(73.1/ / /% )
baldamlasxıxmelis(63/ / /% )

10.takım ortalaması:%

kalabaliktan eser kalmamis :KK57: umarim dartilar bizden yana olur. potterhead potterhead nerelerdersin ayrilsak da beraberiz :KK60: özletme kendini :KK20: basari hikayeni bekliyorum 4 gözle cünkü Hedefine cok yakinsin :KK66:

IMG_20151004_225150.jpg

Benimde spordan önceki ruh halim hafif depresyona kaçıktı sonra bir kendime geldim neşelendim falan. Zaten spor mutluluk hormonu salgılatıyormuş. O pis çok şekerli şeylerde depresyona sokuyormuş. Aman aman bizden uzak olsun. Bu gün çok iyi terledim ama. Judiem sen eskiden çok yoğurt yerdin? Halin nasıl? Derslerin yoğun mu? İlk haftalar biraz laylaylom geçerdi bizim.
Evet yaa,spor yapmıyorum ve kendimi kötü hissediyorum.dün o kadar yorulmusuz ki eşim ise geç kaldı.ben de gün boyu esnedim

Kızlar hasta oluyorum boğazım sisti acil bakıma almalıyım kendimu kuzeye gecmesin
gecmis olsun bogazina atki sar...papatya cayi ic...birde kücük parca zencefili soy dilimle..üzerine biraz bal dök..cigne cigne yut..bogazi biraz yakiyor ama iyi geliyor... gecmis olsun :KK36:

Ayfercim dikkat et kendine çok geçmiş olsun. Cansunun dediği gibi bal ve zencefil çok iyi gelir. Kendini sicak tut.
Kızlar hasta oluyorum boğazım sisti acil bakıma almalıyım kendimu kuzeye gecmesin

Ayfercim dikkat et kendine çok geçmiş olsun. Cansunun dediği gibi bal ve zencefil çok iyi gelir. Kendini sicak tut.
havalar soguttu ben hala ustumu ortmezsem sonuç bu :(
Kaptan 100 mekik 300 den fazla da kalça ve bel bacak falan yaptım. Yarım saat oldu sanırım. Artık az az yapacağım ama Karnım feci acıdi:KK14:
Açısın demek ki yanıyor yağlar :)
@erigim su baslangic kilolari ne is ? suanki kiloda cuma günü verdigmiz kilomu ?
Listeye giriş kilosu şuanda ca bildirdiklerimiz canım çok oyalanmisim ben yoyo olmuş resmen :(
gecmis olsun bogazina atki sar...papatya cayi ic...birde kücük parca zencefili soy dilimle..üzerine biraz bal dök..cigne cigne yut..bogazi biraz yakiyor ama iyi geliyor... gecmis olsun :KK36:
limon bal zencefil karabiber karıştırdı iciyorum

Back