Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benim hedefim 72,5 a yaklaşmak. ayın 12 sinde izne çıkıcam o hafta gelemem büyük ihtimal de..

O zaman ben hemen kendime 50 mekij ceza veriyorum. Yarım mı, tam mı?
pasta için mi veriyor ceza. Sen 60 altındasin zayıflama da da iyi gidiyorsun o sebeple ödül olarak bir defaluk yiyebilirsin bence.
Bende Eşimi n işi olmazsa akşam beni yemeğe çıkar diyeceğim. Çok sıkıldım evde. Ama cis falan yemeyecegim. Karatay ve dukani dinleyip et yiyeceğim :KK45:

Hepinizden çok çok özür dilerim.Sonuçta bir takımdık biz.Ne adam akıllı bildirimde bulundum bu hafta ne de katıldım aranıza.Bahane olarak algılamayın sakın ama okullar açıldığından beridir hiç fırsatım olmuyordu.Hatta bugün bildirim günü olduğunu bile unutmuşum.Bunları yazarken utana sıkıla yazıyorum çünkü burada sizin umutkarınız var ve benim bunların hiçbirini yapmaya hakkım yok.Hepinizi o kadar çok seviyorum ki :KK68: Özellikle kimyager1508 kimyager1508 @erigim cansutr cansutr ve diğer tüm arkadaşlarım,ablalarım hakkınızı helal edin bana.Hepinizi kocaman seviyorum.Mezun olup gitmek bile istemezken olamadan gitmek bir garip geldi.Hangi ayrılık üzmez ki? Unutmayın beniii :KK61:

Hepinizden çok çok özür dilerim.Sonuçta bir takımdık biz.Ne adam akıllı bildirimde bulundum bu hafta ne de katıldım aranıza.Bahane olarak algılamayın sakın ama okullar açıldığından beridir hiç fırsatım olmuyordu.Hatta bugün bildirim günü olduğunu bile unutmuşum.Bunları yazarken utana sıkıla yazıyorum çünkü burada sizin umutkarınız var ve benim bunların hiçbirini yapmaya hakkım yok.Hepinizi o kadar çok seviyorum ki :KK68: Özellikle kimyager1508 kimyager1508 @erigim cansutr cansutr ve diğer tüm arkadaşlarım,ablalarım hakkınızı helal edin bana.Hepinizi kocaman seviyorum.Mezun olup gitmek bile istemezken olamadan gitmek bir garip geldi.Hangi ayrılık üzmez ki? Unutmayın beniii :KK61:
keşke izne ayrılmak istiyorum diye belirtseydinde diskalifiye olmasaydın. inan ben çok üzüldüm senin adına, biraz da kızdım açıkçası böyle olmaması gerekiyordu, sen benim sevgili rakibemdin :KK11: ama sonuç itibari ile burası bi yarışma ortamı ve belli uyulması gereken kurallar ve kaptanımız var :KK20: sana tüm hayatın boyunca başarılar dilerim, sevgi ile kal :KK51:

bizde seni severdik cnm :KK61: helali hos olsun cnm ne demek sende hakkini helal et. ama takimdan ayrildin diye kilo vermeyi durdurmak yok :KK66: Hedefin neyse baska sekilde ulasacaksin ulastigindada güzel bir Basari hikayesi yazip hepimizi sevindirceksin :KK66::KK68::KK9: okulunda basarilar dilerim tatlim hersey gönlünce olsun :KK66:

diskalifiye olmuşsun yeni gördüm canım güzel kilo verdin güzel takım arkadaşıydın ama belli kurallar var malesef ki ben de okul yüzünden çok zor giriyorum buraya sınav dönemim olduğu için baya sancılı geçiyor anlıyorum seni ama yine de tebrik ederim umarım hedefine çok yakında ulaşırsın

10. Takim 09.10.15 Hedef Tablosu
  • kimyager1508 = 63,9
  • erigim = 78,3
  • cansutr = 76,0
  • ahufizar = 54,9
  • elfkk. = 72
  • baldamlasxixmelis= 62,3

Türk kahvesinin zayıflamaya faydalarını sık sık dile getiriyoruz çünkü çok işe yarıyor! İkindi vakti tarçınlı Türk kahvesi, 1 bardak su ve 2 adet Medine hurmasıyla ara öğün yaptığınızda hem tok kalırsınız hem de tatlı isteğiniz karşılanır.

kimyager1508 kimyager1508

Elimi eşek arıları soksun. 62,5 yazacağıma ne yazmışım. Allah korusun bidaha o kiloları
bende ilk gördüğümde şookkkk oldummm, bi an kilonuda hatırlayamadım, yawww bu kız 14 kilo vermişti ama 72,5 ne ki demiştim :KK70::KK70::KK70:

Türk kahvesinin zayıflamaya faydalarını sık sık dile getiriyoruz çünkü çok işe yarıyor! İkindi vakti tarçınlı Türk kahvesi, 1 bardak su ve 2 adet Medine hurmasıyla ara öğün yaptığınızda hem tok kalırsınız hem de tatlı isteğiniz karşılanır.

kimyager1508 kimyager1508
kesinlikle deneyeceğim canımm, gebelik düşünenlerde günde 1 türk kahvesinin sakıncası olmaz sanırım değil mi? @erigim , baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis

gelecek hafta icin hedef kilolarinizi yaziyorum...Basarili olursak herkez Hedef kilosuna cuma günü ulasmis olacak..:21::rolleyes:
hım benimki her hafta sürpriz artık cuma cumartesi pazar spor yaptım yaptm yoksa vaktim olmuyor okul yüzünden de ne yiyeceğimi bilemiyorum hedef yok bende o yüzden :D

hım benimki her hafta sürpriz artık cuma cumartesi pazar spor yaptım yaptm yoksa vaktim olmuyor okul yüzünden de ne yiyeceğimi bilemiyorum hedef yok bende o yüzden :KK70:
Judieem özledim seni kız.

sabah:
3dilim mandalina
bir bardak süt

öğle:
çeyrek tost yedim ve ayran bir kutu

akşam:
3sigara böreği peynirli patatesli fırında ve yağsız
yarım kase sütlaç 3yk felan ediyor

sabah:
3dilim mandalina
bir bardak süt

öğle:
çeyrek tost yedim ve ayran bir kutu

akşam:
3sigara böreği peynirli patatesli fırında ve yağsız
yarım kase sütlaç 3yk felan ediyor

Sigara böregi :D bunu yapma...sorma burdada üni acilcak yakinda haftaya ise basliycam yine bende daha az girer olacagim :(

Back