- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı buymuş ablacığım
Takım ici daha canlı oluyor canım ben kuzey uyuyunca bi takım ici liste yapiyim@erigim canımm bu hafta yine takım içi grup olarak yarışalım mı? yada başka takımla?
bir de bu hafta takımlar arası 1. gibi duruyoruzz![]()
Malesef canım saat sekizi geçtiği için değişikliğin iptal ldupotterhead vicdanim el vermedi canım diskalifiye değilsin ama lütfen zaman ayır bize haftaya üçe bölünecek kilon acil cvp ver
Malesef canım saat sekizi geçtiği için değişikliğin iptal ldu
Çok etiketledik üzüldüm böyle olmasına ama aramızda devam edersin olmaz miSorun değil ablacığım.Canın sağ olsun
kız bana niye yazık oldu ben elenmedim kiiiiyazik oldu deryamya takim ici oylama diye birsey vardi bunu uyguluyabiliyormuyuz ? kaptan bir 6 takima ugrayip milleti doldurusa getirebilirmiyim
![]()
Olurr tabiiÇok etiketledik üzüldüm böyle olmasına ama aramızda devam edersin olmaz mi
kız bana niye yazık oldu ben elenmedim kiiii![]()
Kızlar hem kendi içimizde hemde 6.takımın melekleriyle yadsıyoruz bu hafta
yazik oldu deryamya takim ici oylama diye birsey vardi bunu uyguluyabiliyormuyuz ? kaptan bir 6 takima ugrayip milleti doldurusa getirebilirmiyim
![]()
Sweetdimple h.g. canımmm. bu hafta sizinle yarışıyormuşuz, hadi hayırlısı bakalım.. ama belirtmek isterim ki biz adımız gibi 10 numara takımız
şimdiden size kolay gelsin diyor başarılar diliyorumm
![]()
merhabaaaaa çok zevkli bir hafta olacağına şüphem yok okul dolayısıyla pek ortalarda olmasam da dev ve tavayı merak etmedim değil yalnız ama korkmuyorum da değil hani
Hoşbuldum şekercimmmm evet çok dişli rakip olduğunuza şüphem yok fakat meleklerime güveniyorum centilmence bir yarış olsun size de başarılar bitanemm.Şirinemin dev ve tavasıyla tanışırsanız işimiz zor gibi![]()
merhabaaaaa çok zevkli bir hafta olacağına şüphem yok okul dolayısıyla pek ortalarda olmasam da dev ve tavayı merak etmedim değil yalnız ama korkmuyorum da değil hanisınav haftasına kadar bu kilolar gitmezse tanışıcam sanırım aman aman
![]()
![]()