Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim canımm bu hafta yine takım içi grup olarak yarışalım mı? yada başka takımla?
bir de bu hafta takımlar arası 1. gibi duruyoruzz :rolleyes:

Sweetdimple Sweetdimple h.g. canımmm. bu hafta sizinle yarışıyormuşuz, hadi hayırlısı bakalım.. ama belirtmek isterim ki biz adımız gibi 10 numara takımız :KK70:şimdiden size kolay gelsin diyor başarılar diliyorumm :KK73:

Hoşbuldum şekercimmmm evet çok dişli rakip olduğunuza şüphem yok fakat meleklerime güveniyorum centilmence bir yarış olsun size de başarılar bitanemm.Şirinemin dev ve tavasıyla tanışırsanız işimiz zor gibi:KK70:

Hoşbuldum şekercimmmm evet çok dişli rakip olduğunuza şüphem yok fakat meleklerime güveniyorum centilmence bir yarış olsun size de başarılar bitanemm.Şirinemin dev ve tavasıyla tanışırsanız işimiz zor gibi:KK70:
merhabaaaaa çok zevkli bir hafta olacağına şüphem yok okul dolayısıyla pek ortalarda olmasam da dev ve tavayı merak etmedim değil yalnız ama korkmuyorum da değil hani :D sınav haftasına kadar bu kilolar gitmezse tanışıcam sanırım aman aman :D :D

merhabaaaaa çok zevkli bir hafta olacağına şüphem yok okul dolayısıyla pek ortalarda olmasam da dev ve tavayı merak etmedim değil yalnız ama korkmuyorum da değil hani :KK70: sınav haftasına kadar bu kilolar gitmezse tanışıcam sanırım aman aman :KK70: :KK70:

Umarım tanışmazsın canım sınavlarında başarılar dilerimmm:KK60:

Back