Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşbuldum şekercimmmm evet çok dişli rakip olduğunuza şüphem yok fakat meleklerime güveniyorum centilmence bir yarış olsun size de başarılar bitanemm.Şirinemin dev ve tavasıyla tanışırsanız işimiz zor gibi:KK70:

Hosgeldin cnm ben Cansu erigimin takim yardimcisiyim ve bizde 10 numara olan citirlarimiza güveniyoruz..Hodri meydan..cuma dartilar konusur :KK59::rolleyes:

***10.Takım 432&433.Etap***
eriğim(78.8/ 79,3 /-0,5 /% -0,32 )yüzdesi ikiye bölündü
cansutr (76,6 / 78,2 / -1,6/-1,04% )yüzdesi ikiye bölündü
keskee ( 63.8/ 63 / 0,8 /% 0,63)yüzdesi ikiye bölündü
Kimyager1508( 66.0/64,9 / 1,1/%0,83 )yüzdesi ikiye bölündü
Potterhead ( 61.9/ / /% 0,0) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
dudujan(106,9/ 94 /12,9 /%6,03 ) ameliyat nedeniyle hızlı kilo verdi kilo vermesi düzelene kadar izne ayrıldı.yüzdesi ikiye bölündü
Judiee ( 52,9 /51,7 /1,2/ /% 1,13)yüzdesi ikiye bölündü
Basen(59.6 / / / % 0,0)takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
Ahufizar( 58,3/ 56,6 / 1,7/%1,46 )tartı farkı 1,3kg eklenmiştir,yüzdesi ikiye bölündü
Oskhee(77.1 / / /% 0,0) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
tobefit(98.8/97,6 / 1,2/%0,61 )kendi isteğiyle ayrıldı,yüzdesi ikiye bölündü
alpikesonsuz( 80,4/79,7 /0,7/%0,44 )yeni üye baş. Kilosu:80,6 hedef kilosu: 65 baş.tarh: 20/08/2015, yüzdesi ikiye bölündü
elfkkk(75.2 / 73.1/ 2.1/% 1.40)yeni üye baş.kilosu:76 hedef kilosu: 65 baş.tar:13/09/15. yüzdesi ikiye bölündü

10.takım ortalaması:% 0,86

Menum
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta çok az tereyagi ile pişmiş
Bir çatal peynir
Ara
2 küçük şeftali
Ara bir ayran
Öğle
Bir kase çorba ( yoğurt ve yarma ile yapılan soğuk corba dediğimiz birsey biliyor misiniz bilmem )
Aksam
Yarım levrek ızgara ( 3 te ikisi ni yedim )
2 dilim ekmek( kizarmis)
2 kaşık salata
2 kaşık börülce
4 tane miDye
2 tek raki
2 küçük helva
Bugün akşam eşimle azıcık aBartım kabul ama çok sıkılmış tim evde iyi oldu valla kızlar.
Menu yazanda pek olmamış dürüst davrandı m çok dövmeyi n :KK11:

Eşim 2 aydır başımın etini yiyor hususî gorusemedik diye:oops: bugün onun günü olsun affedin artık
:KK53:
Ayağım kırıldı taşınma falan derken azıcık karı koca muhabbeti yapamadık. Bu gece bizim Gecemiz olsun:oops::oops:
Gelemem belki iyi geceler hepinize :KK53:

Menum
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta çok az tereyagi ile pişmiş
Bir çatal peynir
Ara
2 küçük şeftali
Ara bir ayran
Öğle
Bir kase çorba ( yoğurt ve yarma ile yapılan soğuk corba dediğimiz birsey biliyor misiniz bilmem )
Aksam
Yarım levrek ızgara ( 3 te ikisi ni yedim )
2 dilim ekmek( kizarmis)
2 kaşık salata
2 kaşık börülce
4 tane miDye
2 tek raki
2 küçük helva
Bugün akşam eşimle azıcık aBartım kabul ama çok sıkılmış tim evde iyi oldu valla kızlar.
Menu yazanda pek olmamış dürüst davrandı m çok dövmeyi n :KK11:

Eşim 2 aydır başımın etini yiyor hususî gorusemedik diye:oops: bugün onun günü olsun affedin artık
:KK53:
Ayağım kırıldı taşınma falan derken azıcık karı koca muhabbeti yapamadık. Bu gece bizim Gecemiz olsun:oops::oops:
Gelemem belki iyi geceler hepinize :KK53:
Gelemedim kesin :D bekarlar var kiz :D

Iyi gecelerrr naber kizlar? ayy bu arada agir toplar grubndan olmsm orta sekerlilere en yakn zamnda inebilmek dilegim...bide isimlernizi ogrenmeye calsyrm cunku isimle hitap etmek daha samimi ve daha guclu bi hitap sekli gibi geliyo bana ee bizde bi aile oldgmza goree:KK19::KK19::KK19:

Ağır toplar

Erigim
Cansu
Alpikesonsuz
Elfkkk

Orta sekerliler
Keskee
Kimyager1508
Baldamlasxixmelis

Citirlar
Judiee
Ahufizar

434.etap takım ici yarış​
Ahufizar Ahufizar boydan bizi çıtır sanıyorlar kız :D :D ah bir gün gerçekten çıtır olsak ne de güzel olur hala göremedim o dönemlerimi ama yolu neredeyse yarıladım çok şükür o da birşey benim için belim 6cm incelmiş basenlerde hala hareket yok Allah beni kahretmesin :D :D

tebrik ederim bu arada herkesi iki hafta önce de dediğim gibi şaşırmadım ve birinciyiz inşallah da böyle istikrarlı oluruz her zaman Ahufizar Ahufizar heyyy kız ikinci olmuşsu tebrik ederim bayram için çok iyi bir başarı sanırım benim biraz hareketlenmem gerekecek çıtırlardan iki rakibe olarak :D

Iyi gecelerrr naber kizlar? ayy bu arada agir toplar grubndan olmsm orta sekerlilere en yakn zamnda inebilmek dilegim...bide isimlernizi ogrenmeye calsyrm cunku isimle hitap etmek daha samimi ve daha guclu bi hitap sekli gibi geliyo bana ee bizde bi aile oldgmza goree:KK19::KK19::KK19:

sizinki elif sanirim ? erigim = ayfer kimyager1508= derya digerlerinkini bende bilmiyorum maalesef :mad::KK61: haklisin bu zayiflama isinde kesinlikle bir aile gibi birbirimizi destekliyoruz :KK19:

aaaaaaa biz birinci olmususz :KK57::KK57: bunda dudujanin katkisini unutmiyalim..sayesinde pacamiz kurtulmustu...
dudujan dudujan gecmis olsun cnm sonuclar belli olunca lütfen Takima yaz mevlam sifa versin tatlim dualarim seninle.

Ahufizar Ahufizar boydan bizi çıtır sanıyorlar kız :KK70: :KK70: ah bir gün gerçekten çıtır olsak ne de güzel olur hala göremedim o dönemlerimi ama yolu neredeyse yarıladım çok şükür o da birşey benim için belim 6cm incelmiş basenlerde hala hareket yok Allah beni kahretmesin :KK70: :KK70:
Aynen ya. Ama isimlendirmeler çok hoş gerçekten. İsim verince daha bir ciddi oldu sanki. Duvar oturuşu yap her sabah 5 dk. Çok etkili zaten yandığını hissediyorsun.

tebrik ederim bu arada herkesi iki hafta önce de dediğim gibi şaşırmadım ve birinciyiz inşallah da böyle istikrarlı oluruz her zaman Ahufizar Ahufizar heyyy kız ikinci olmuşsu tebrik ederim bayram için çok iyi bir başarı sanırım benim biraz hareketlenmem gerekecek çıtırlardan iki rakibe olarak :KK70:

Sen söylemesen ben hiç görmezdim ya çok saol. Çok motive oldum. Bayramda gerçekten çaba gösterdim. Aslında ben daha çok vermişimdir çünkü o pazar gününün kilosu. Aradan kaç gün geçti ama bu da güzel tabi :) tartı martı olayı strese sokmuştu bu iyi geldi. Judiee bu hafta güzel yarışcaz kardeşim dimi? Bahanelere sığınmak yok. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Ben her bulduğum boşlukta spor yapcam inşAllah. Okul açıldı diye biraz afalladık. Tekrar toparlanmalıyız.

aaaaaaa biz birinci olmususz :KK57::KK57: bunda dudujanin katkisini unutmiyalim..sayesinde pacamiz kurtulmustu...
dudujan dudujan gecmis olsun cnm sonuclar belli olunca lütfen Takima yaz mevlam sifa versin tatlim dualarim seninle.
Hepinizi tebrik ediyorum hanımlar. dudujan dudujan çok geçmiş olsun. Bu haftada birinci olalım hadi kurtulalım şu kilolardan. Kaç paket margarin taşıyoruz hala.

***10.Takım 431.Etap***
eriğim(80.8/ 78.8/2 /% 2.48 )
cansutr ( 77,7/ / /% )
keskee ( 63.9 / 63.8 / 0.1 /% 0.16 )
Kimyager1508( 66.7/ / /% )
Potterhead ( 62.9 /61.9 /1 /% 1.59)
dudujan(107,4 /106,9 /0.5 /%0.47 )

Judiee ( 53.4 /52,9 /0.5 /%0,94 )
Basen(59.9 / 59.6 / 0.3/ %0.50 )
Ahufizar( 57.9/ 57 / 0.9/% 1.55)

Oskhee(77,9 / / /% ) yeni üye baş. Kilosu:79.3,hedef kilosu:60,baş. Tarihi:29.08.15
tobefit(99 / / /% )yeni üye baş. Kilosu:102,5,hedef kilosu:58 ,başlangıç tarihi:3,9,

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 432. ETAP & 433. ETAP SONUC LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
18 EYLÜL - 2 EKİM 2015

En Büyük TÜRKİYETAKIM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

0022.gif
...................10.TAKIM % 0.86 :nazar: :KK9:En Büyük TÜRKİYE
0023.gif
.................9. TAKIM % 0.58 :nazar::KK76::KK68:

0024.gif
....................14.TAKIM % 0.40 :nazar::KK76::KK60:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE

0022.gif

3. takımdan..........Mrv5534...................%1.54En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK76:

0023.gif

10. takımdan........................Ahufizar.........................%1.46 :nazar::KK9::KK70:

0024.gif

9. takımdan..............................Gingercookie....................................%1.45 :nazar::KK60::KK28:

clipart-thumbs-up-happy-smiley-emoticon-512x512-8595.png
[/QUOTE]

Erik=Ayfer Cansu=Cansu kimyager=derya
Alpikesonsuz=aybuke judieee=, ahufizar= ,baldamlasi= galiba damla :) keskeee:
Ahufizar Ahufizar boydan bizi çıtır sanıyorlar kız :KK70: :KK70: ah bir gün gerçekten çıtır olsak ne de güzel olur hala göremedim o dönemlerimi ama yolu neredeyse yarıladım çok şükür o da birşey benim için belim 6cm incelmiş basenlerde hala hareket yok Allah beni kahretmesin :KK70: :KK70:
Kiz bende 158im sen dusun durumu
tebrik ederim bu arada herkesi iki hafta önce de dediğim gibi şaşırmadım ve birinciyiz inşallah da böyle istikrarlı oluruz her zaman Ahufizar Ahufizar heyyy kız ikinci olmuşsu tebrik ederim bayram için çok iyi bir başarı sanırım benim biraz hareketlenmem gerekecek çıtırlardan iki rakibe olarak :KK70:
:D
Evet ama keşke sağlığı yerinde olsaydı :(
Aynen ya. Ama isimlendirmeler çok hoş gerçekten. İsim verince daha bir ciddi oldu sanki. Duvar oturuşu yap her sabah 5 dk. Çok etkili zaten yandığını hissediyorsun.

Sen söylemesen ben hiç görmezdim ya çok saol. Çok motive oldum. Bayramda gerçekten çaba gösterdim. Aslında ben daha çok vermişimdir çünkü o pazar gününün kilosu. Aradan kaç gün geçti ama bu da güzel tabi :) tartı martı olayı strese sokmuştu bu iyi geldi. Judiee bu hafta güzel yarışcaz kardeşim dimi? Bahanelere sığınmak yok. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Ben her bulduğum boşlukta spor yapcam inşAllah. Okul açıldı diye biraz afalladık. Tekrar toparlanmalıyız.

Hepinizi tebrik ediyorum hanımlar. dudujan dudujan çok geçmiş olsun. Bu haftada birinci olalım hadi kurtulalım şu kilolardan. Kaç paket margarin taşıyoruz hala.
ay ben iki pkt aldığım için hiç ses etmeyim
Kızlar tebrik ederim

@erigim şimdi aç karna tartıldım 56.8 çıktı. Yeni tartıyla tabi. Ben bu işten hiç hazzetmedim böyle sürekli fazla çıkıyorum falan. Cumaya kadar bekleyelim. Kilo vericem ya(inşAllah) o zaman bu farko yazmayıx. Olur mu?

Kızlar
dudujan dudujan arkadasiniz in kilo vermesi yüzünden maşallah herkes sınır oldu hastalığı gormuyolar gözleri de vicdanları da hayır dudujan olmasada ikinciydik çokta büyük sert değil zaten birincilik keşke o sağlıklı olsaydı bebek bekleyen birinin hastalık beklemesi ne kadar kötü tahmin bile edemiyor sanal dünyanın klavye kahramanları
Her neyse anlıyoruz ki dosttan ziyade düşmanımız çok bu nedenle kilo almayan her hafta gitsin kilolar mezun olalım sonrada bu takımı kapatacagim sizin için duruyorum duruyorsa yoksa acayip üzüldüm yorumlara

Back