- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
günaydın kızlar,
menü yorumlarını ve yıldızıları bu hafta ihmal ettim çünkü geçen hafta sadece 2 kişinin raporunu yayınlaya bildim. geri kalanların çok fazla eksik günleri vardı. yani bu hafta hevesim kaçtı.. haftaya katılıma göre devam edeceğim. sizden ricam devam etmeye karar veren arkadaşların toparlanıp raporları konusunda daha özenli davranması.
benim dünkü raporumda kaçamaklar var. kaptanım cezama razıyım kendimi kaybettim. yorulmuştum; bu hafta çok yorucu ve stresli.
cabalarımı kilo verme olarak karşılık alamadığımı düşünüyordum. ne yazıkki takımdaki düzensizlikte etkiledi beni.. sonuç karşı konulamayan bir atak.. ama bugün yinede 60 kiloyum..
kafamda çok şey var. biliyorsunuz düğün hazırlıkları. bulunduğum yerden işimden ayrılma.. daha iş yerine söyleyemedim onunda stresi var.. ayrıca bugünlerde çok zor uyuyorum.. ruh halim gün içinde sık sık değişiyor.. işten benden haberler bunlar..
Marketten en sevdiği yiyeceği alacak ve dolapta yada gözünün önünde tutacak 1 hafta boyunca yemeyecek. o hafta iyi performans sergilerse sonucunda ödülü olacak.
Dün akşam yemeğini 18:00 de yediğim için gece 9 gibi midem acayip kazınmaya başladı..
Önce bir bardak su içtim, geçmedi..
Sonra 1 bardak tarçınlı süt içtim, geçmedi, daha da arttı.. 45 kcal
Sonra 2 tane halley yedim, Yetmedi 149 kcal
10-15 ad. mısır cipsi, yine geçmeyince 98 kcal
1 tabak kiraz yedim... 140 kcal
Toplam 432 kcal..
Şimdi bana buna yediğim halta uygun ceza vermenizi bekliyorum.. Kuzu kuzu..
Evinde olan kişinin en sevdiği yiyeceği ona hediye edecek ve önünde yemesini isteyecektir
Cezalarınız bunlar kızlar. ben dün gelecektim ama köyde bir gün daha kalmayı uzattık. sporuma yarından itibaren başlıyorum.
Bu arada BEN VARIM kaptanım. kaldığım yerden hepsini okudum yazılanların. sanırım takım rayına oturmak üzere. ama nedense takımda bir samimiyetsizlik seziyorum. neden böyle ki. sanki isteyerek değil zorunlu yapılıyor birşeyler gibi geliyor bana.