- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
bengiiiiiii :)))))) çok güldüm yazdığına... geldin de nooolllduuu puhahahaha....
ama zaten beğendiğim menülere yorum yapmıyordum.. senin de cifte spor suher şey dört beeslktı....
kendı kendıne proteın tozu alma... bıraz daha emın olalım bakalım...
ceza konusunda ıse ben suranın da ceza verecegını bılmıyordum... o yuzden spor verdım.. aslında onun bu al ama yeme cezasını daha oncede soylemıstım kı onaylamıyorum.. nefse zulüm.. yanı tartıya etkısı olmayacak.. bunuyapacabilecek iradede misiniz süphelıyım... ma yapann da alnından öperim....
sura o ceza hem sana hem maymuna.. maymun da kendı kendıne ızne ayrıldı galıba.. bugun kacıncı gunu bılmıyorum... ondan da ya 15 tl ye bı uyeye bı aylık sıte uyelıgı hedıye etmesını ya da kendıne 2 beden kucuk elbıse almasını ısteyecegım..
tartı sonucları cok guzellll..
gdogan gıyabında herkese: pesembe gunlerı aksam karbo almayııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn patates pılav makarna mercımek.... almayııııııııınnnnnnnnnnnn
Dün yazdım bende yazdklarm gtmedi sandım kaptan rüyamda kendime 2beden küçük bi kıyafet alıyodum.kendi bedenimde vardı ama kücügünü mü alsam diye düşünüyodum :) bana malum olmuş galiba az önce yazdgnı görünce şaşırdm :)