• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ben bugun acayip yoruldum.. Simdi ofisde oturabildim.. Bütün gün disardayim.. Biraz pas gececeğim topigi kusura bakmayın..

23.07.2013

SAHUR
4 y.k. etli kuru fasulye
3 dilim t.b. ekmeği
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
yarım ceviz
(kabul ediyorum iğrenç bir kombinasyon oldu)

İFTAR
1 kase tavuk çorbası
yarım dilim ekmek kadar pide
1 köfte kadar ızgara tavuk
zero kola
(akşam yemeğinde sinirlendim yarıda bıraktım yemedim)

ARA
sade soda

spor;
20 dk. jilian 5 er dk ısınma, esneme

2 litre su

Son düzenleme:
23.07.2013

Sabah 10.00

5-6 zeytin
2 dilim peynir
maydanoz
domates
salatalık

Öğle 13:00

1 kase salata
2-3 yk zeytin yağlı fasulye
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

Ara 15:00

Sade Türk kahvesi

Akşam 20:10

4-5 kaşık semizotu yemeği
1 kase yoğurt

1 fincan yeşil çay
2 litre su

Spor 20dk+ 15 dk yürüyüş

Günaydın 10. Takımın Sakinleri

Malum nedenlerden ötürü son haftalarda takımla eskisi kadar ilgilenemedim. Siz bu süre içerisinde takımı dağıtmadınız lakin kendinizi çok saldınız. Tabir doğruysa mümkün olan en az enerjiyi kullanarak hayatta kalmaya devam ettiniz. İleri de benzer durumlar yaşanırsa diye şimdiden bir yardımcı seçiyorum: Bengi. Tabi kendisine de isterse...

200. sayfada takım kurallarımız var. Herkes bu kuralları okumuştu. lakin hatırlatmak istediklerim var:

Spor geçmişinize bakmam, sizin kendinizi iyice salmanız, her gün birinizin kendini kötü hissetmesi ve takımda gittikçe düşen motive benim de sinrlerimi harab etti. Ben bu işi görev olarak yapmak değil zevkle sürdürmek istiyorum. Balarda gayet neşeli, hiperaltif bir grubumuz vardı. Sonra yavaş yavaş kendini salmalar oldu. Geçici bir durumdur heralde dedim. Yenilikler yaptık sürekli. Bakanlıklar kuruldu, muhabbet koyulaştı. Ancak eski hallerimiz geri gelmedi bir türlü. Bunun tanıdığım toleranslardan kaynaklandığını düşünüyorum.

En başta da demiştim. Eğer siz varım diyorsanız ben de varım. Ama görüyorum ki siz varım demiyorsunuz. Burada 12 tane takım, 12 tane kaptan var. Her biri diğerinden farklı. Üyelerin amacı kilo vermek. Kaptanlarda emrinize amade gönüllüler. Hepsi de size yardımcı olmaya istekli. Ama her takımın farklı kuralları var. Ben de işi sıkı tutmak isteyen ve bunu bir oyun olarak görmek isteyen bir kaptanım. O yüzden kurallarımız yok, o yüzden mesaj yazma sorumluluğumuz yok. Ama hiçbir takımda olmayan raporlama sistemimiz, bakanlıklarımız var. İstisnasız hepinizi çok sevdim ben gerçekten. Ancak bu şekilde gitmeye devam edersek üzgünüm ama ben olmayacağım. Benim de günlük koşturmalarım var ve enerjimi sonu ne olacağını bilmediğim bir yere harcamak istemiyorum. Bazen boşa kürek çektiğimi düşünüyorum. Kafamda 2 olay var: yola "ben varım" diyenlerle devam etmek çaba sarfetmeyenleri daha rahat olacakları bir başka gruba transfer etmek. Ya da tamamen bırakmak. Bu durumda üyeler zaten dağılacak. O yüzden 1. seçenek daha mantıklı geliyor. Bana da hak verin. Ben hiç birinizi kaybetmek istemem. Ama çok yoruluyorum. Ben ne dersem diyeyim ciddiye alınmadığımı hissediyorum. Eğer bu şekilde olmasını istemiyorsanız lütfen hepiniz de ben de varım deyin (sadece söz olarak değil tabiki!!)

SEFERBERLİK İLANI:

Raporlarınız çok geç geliyor. Açıkçası yararı da olmuyor. 3 gün önce yediğiniz tatlıyı şimdi görmüşüm.. ne faydası var ki? Haftasonu herkes için kritik. Cuma raporlamasından çıkmışız, kaçamak düşüncesi havalarda uçuşuyor. Gelip pazartesi yazıyorsunuz.. (şura hariç. ve yeni gelmesine rağmen darki hariç. ikinize de hassasiyetiniz için teşekkürler.

Bundan sonra raporlar gecikmesiz olacak. o günün akşamında yazacaksınız. Ben başlarda 1 günlük gecikmeye izin vermiştim. O da dünyanın binbir türlü hali var. Gece acile gidersiniz öldüm bittim olursunuz falan o şekilde.. Bundan sonra ertesi gün sabah olmadan raporlarınızı yazmanızı istiyorum. İstisnalar hariç. (Misafirlikteydim, çocuk uyumadı, halim yoktu, moralim bozuldu istisnaya girmiyor)

Spor olaylarınızı kontrol edeceğim. Neden zayıflamıyorum sorusunun cevabı: çünkü spor yapmıyorsunuz. plates ve yoga spora girmez. bmi si düşük olan ve hedefine yaklaşmış kişileri şekillendirir sadece.. Oruç tutanlar için haftada 4 gün 20-30 dk, tutmayanlar için ise haftada 5 gün 30-45 dk spor yapıldığını görmek istiyorum. Ne zaman sorusunun cevabı: iftardan sonra yürüyüş yapabilirsiniz eşinizle. gdogan mesela çocuğunuz yok, gidin teravihe şöyle 40 dk mesafedeki bir camiye bak ne güzel... ya da çocuğu olan darki sen de gece 12 gibi yaparsın sporunu. Ben gece 1 de yapardım spor.. İnnuk eliptike ağırlık verir, bengi de yürüyüş+jill.. not tutacağım her gün ona göre..

Giriş çıkışlarınız. Hafta sonu izin konusunu konuşmuştuk. Hepiniz hafta sonu gelmemenin iyi olmayacağını söylediniz ama yeller esiyor takımda... Kendi kendine iki gün gelmemeler, rapor yazmamalar, gelince açıklama yapmamalar. Biraz daha özen lütfen.. Takıma sadece mazeretiniz varsa 1 gün gelmeyebilirsiniz. ertesi gün mantıklı açıklamanızı yapmak şartıyla.. Bu konuda da kendimden örnek vermek istemiyorum gene! o sorumluluğu artık üstlenin...

Kaçamaklarınız.. Bir haftada üstüste kaçamak yapmanızı daha önce de eleştirmiştim. Hatta evet silkeledin iyi oldu falan dendi, ne diyelim haklısın dendi ama bir kaç hafta sonra hala aynı.. Haftada 1 kere kaçamak hakkınız var :200 kalori.. Bundan sonrası cezaya girer. Eğer canınız Peş peşe 3 gün tatlı yemek istiyorsa ona göre kalori yazılacak ve spor yapılacak. Kurallarda var. Bundan sonra takipteyim. Ve itiraf başlığını da yapılacak telafiyi de görmek istiyorum.

Kaçamak, raporlama, günlük giriş çıkış ve spor ana başlıklarını düzenledim. başka aklıma konu gelmedi. sizin gelirse alıntılayıp devam edersiniz. (takım kurallarını yeniden alıntılamayın çok kalabalık gözükebilir)

ben de varım diyenler için işte listem. görüyorsunuz ki zaten yapmanız gerekenden bir gram fazla bir şey yok. siz bunları yapın, inanın kilo vermeseniz de sorun değil.. çünkü düzen oturtacağız. ve oturmuş düzen zaten eninde sonunda oturmuş yağları defeder. yoksa korkarım ki hiç mezun veremeyen bir kaptan olarak tarihe geçeceğim.

sevgilerimle :16:

Chentiq başkanım yazdığın herşeyde beni tarif etmişsin sanki :17:

ben durumun fazlasıyla farkındayım ama işte aksiyon almakta güçlük çekiyorum. Ama disipline bir girersem çatır çatır kilo veriyorum.
Maksadım ciddiye almamak değil sorunum bir türlü toparlanım hizaya girememek. Görüyorumki bu durum benim dışımda takım arkadaşlarımında motvasyonunu etkiliyor.
Bu hafta takıma yansıtamasamda iyi bir başlangıç yaptım kendimce. Bundan sonra daha verimli olacağım. Önce kendime sonra 10. takıma söz veriyorum..

kızalar bugünde çok yoğunum ama bir ara gelip menüleri yorumlayacağım..

hepinize günaydınn

Günaydın arkadaşlar

Kimseler uğramamış henüz bengi den başka :)

Uyanamadınız mı takımm. Kalkın silkelenin bakalımm :21::21:

merhaba kızlar iki gündür işler yoğun dün girip baktım ama yazamadan çıktım,, keyfim yerinde çok şükür,, müsait olunca geleceğim tekrar

G,unaydııııınnnnn

kızım pc mı ıkıncı kez kırdıgından mutevellıt muhtemelen vıruslu bı r pc den yazıyorum..
SAyfanın acılması bıle on dk suruo dusunun cktıgım ezıyetı..

ınnus bacım hos geldın... azmını gorduuuuuuuummmm catır catır kılo vermenı beklıoruz hadıı....

spor yapan bengı ınnuk ve darkican bunlar sıze :71::71::71::71::71::71::71:

dun menusunu paylasmayanlar lutfen gereklı mazeretını bıldırırler mı? henuz kontrol etmedınm kımın paylasmadıgını bılmıyrum...

sura ve maymun neredezınız?

RAPOR
23.07.2013/Salı

Sabah 08:40

1 tam 1 beyaz yumurtalı omlet
1 yeşil çarliston
1 kırmızı biber
2 siviri biber
1 domates
30gr süzme peynir

Ara 10:30
sütlü kahve

Öğlen 12:10
2 kase köfteli şehriyeli çorba
domates/biber/salatalık
pancar turşusu
100 gr yoğurt
yulaf ezmesi/tarçın

Ara 15:30
100 mt süt
2 gün kurusu
20 gr goji berry

Akşam 18:30
1 tabak türlü
200 gr yoğurt
yulaf ezmesi/tarçın
1 tatlı kaşığı pekmez

gece 20:30

1 bardak light süt

3 litre su
1 kupa adaçayı

24.06.2013

Sabah 10:30

1 ad haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5-6 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
1 dilim kızarmış ekmek

Öğle 13:20

3 ad etli biber dolma
Bol salata
1 kase yoğurt

Ara 16:30

Sade Türk kahvesi

Akşam 18:00

6 kaşık semizotu yemeği
Bol salata

Su: 2 litre
Spor: 20dk+15 dk yürüyüş Akşam 15x3 Set mekik

sura260511
maymunarmut

nerdesiniz?

innuk gdogan yazıp çıkmışsınız gene?

23 temmuz salı

Sabah
2dilim ekmek
2yumurtadan sade omlet
2dilim peynir
5 zeytin

Öglen
1Elma
1Türk kahvesi

Akşam
1Tabak kuru fasulye
2 çatal pilav

30dk yürüyüs
2litre su

23 temmuz çarşamba

14.30
1Kase müsli

15.30
Sade soda
Türk kahvesi

19.00
Yarım Tabak etli nohut
2 çatal pilav

100 tane kol egzersizleri
1Bucuk litre su

Seferberlik ilanına bende varım.hepimizin buna ihtiyacı var.
Kızlar 15 temmuz için hedefim 78 olmaktı.hala amacıma ulasamadım ay sonuna yaklaştık resmen.

RAPOR
24.07.2013/Çarşamba

1 haş yumurta
1 hindi füme
40 gr süzme peynir
3 sivri biber

Öğlen 13.00

4 haşlanmış deris but
domates/salatalık/biber
pancar turşusu

100ml süt
15gr yulaf kepeği
10 gr goji berry

simit/dondurma/baklava

Akşam 19:00
peynili omlet
domates
nescafeli süt

3 litre su
1 kupa adaçayı
1 kupa formçay

spor yok ama bütün gün sürekli bir yerden bir yere gittim. bir sürü merdiven inip çıktım. hiç durmadım. normalde spor kıyafetleri giyip yapsam bunu acayip antreman yapmış sayılırdım..

24 temmuz
sahur
1 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık
2-3 parça peynir

iftar
tavuklu şehriye çorbası
4 adet fırın köfte
salata

2 adet şekerpare

1 litre su

günaydın kızlar,
menü yorumlarını ve yıldızıları bu hafta ihmal ettim çünkü geçen hafta sadece 2 kişinin raporunu yayınlaya bildim. geri kalanların çok fazla eksik günleri vardı. yani bu hafta hevesim kaçtı.. haftaya katılıma göre devam edeceğim. sizden ricam devam etmeye karar veren arkadaşların toparlanıp raporları konusunda daha özenli davranması.
benim dünkü raporumda kaçamaklar var. kaptanım cezama razıyım kendimi kaybettim. yorulmuştum; bu hafta çok yorucu ve stresli.
cabalarımı kilo verme olarak karşılık alamadığımı düşünüyordum. ne yazıkki takımdaki düzensizlikte etkiledi beni.. sonuç karşı konulamayan bir atak.. ama bugün yinede 60 kiloyum..
kafamda çok şey var. biliyorsunuz düğün hazırlıkları. bulunduğum yerden işimden ayrılma.. daha iş yerine söyleyemedim onunda stresi var.. ayrıca bugünlerde çok zor uyuyorum.. ruh halim gün içinde sık sık değişiyor.. işten benden haberler bunlar..

RAPOR
24.07.2013/Çarşamba

1 haş yumurta
1 hindi füme
40 gr süzme peynir
3 sivri biber

Öğlen 13.00

4 haşlanmış deris but
domates/salatalık/biber
pancar turşusu

100ml süt
15gr yulaf kepeği
10 gr goji berry

simit/dondurma/baklava

Akşam 19:00
peynili omlet
domates
nescafeli süt

3 litre su
1 kupa adaçayı
1 kupa formçay

spor yok ama bütün gün sürekli bir yerden bir yere gittim. bir sürü merdiven inip çıktım. hiç durmadım. normalde spor kıyafetleri giyip yapsam bunu acayip antreman yapmış sayılırdım..

kaçamaklı bir gün oluş bengicim:)) bengi düğüne kaç gün kaldı, heyecan var mı? ben son 40 günümü hatırlamıyorum:))

ündür işyeri çok
bu arada günaydın kızlar, birkaçgündür işyeri çok yoğun , buraya girdim mi işlerimden kopuyorum konsantre olamıyorum bir daha, bugün yine yığınla işlerim var hepsini halletmek istiyorum artık,, dün akşam iftarda sonra direk yattım, mutfağımı bile toparlamadım, sahura da kalkmadık, öylece geldim işe, akşama da yemek yok, eşimi ya dışarda ifar yapmaya , ya da anneme gitmeye ikna etmek zorundayım, yemek yapmak istemyorum çünkü..:((

bayram gelse de az nefes alsak ya..

Back