• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Işler yoğun .
2gün sonra tartı var kızlar ne durumdasınız

güzel şeyle görürüm diye ümid ediyorum

günaydın kızlar,
menü yorumlarını ve yıldızıları bu hafta ihmal ettim çünkü geçen hafta sadece 2 kişinin raporunu yayınlaya bildim. geri kalanların çok fazla eksik günleri vardı. yani bu hafta hevesim kaçtı.. haftaya katılıma göre devam edeceğim. sizden ricam devam etmeye karar veren arkadaşların toparlanıp raporları konusunda daha özenli davranması.
benim dünkü raporumda kaçamaklar var. kaptanım cezama razıyım kendimi kaybettim. yorulmuştum; bu hafta çok yorucu ve stresli.
cabalarımı kilo verme olarak karşılık alamadığımı düşünüyordum. ne yazıkki takımdaki düzensizlikte etkiledi beni.. sonuç karşı konulamayan bir atak.. ama bugün yinede 60 kiloyum..
kafamda çok şey var. biliyorsunuz düğün hazırlıkları. bulunduğum yerden işimden ayrılma.. daha iş yerine söyleyemedim onunda stresi var.. ayrıca bugünlerde çok zor uyuyorum.. ruh halim gün içinde sık sık değişiyor.. işten benden haberler bunlar..

bengicim bende tam bunu sormuştum sana,,, biliyorum şu günlerde menüleri çok aksattım, daha dikkat edeceğim, bugünler stres yapsan da yapmasan da geçiyor, o yüzden rahat olmaya çalış, bence işyerine de söylemelisin düğününe çok birşey kalmadı, ve bence düğünden 10-15 gün önce ayrıl işinden rahat rahat işlerini halledersin, ben kına gecesi günüme kadar çalışmştım, ama sadece bedenim işyerindeydi aklım başka yerlerde:17:

Seferberlik ilanına bende varım.hepimizin buna ihtiyacı var.
Kızlar 15 temmuz için hedefim 78 olmaktı.hala amacıma ulasamadım ay sonuna yaklaştık resmen.

kesinlikle hepimizin ihtiyacı var. en çok da senin ve suranın.. sizler benim altın topumsunuz.. salı ve çarşamba sporunu ihmal etmemişsin, ama forumu çok ihmal ediyorsun. bir yogunlukta bahsediyorsun ama hangimiz yogun değiliz ki? seferberlik kurallarını okudun mu?

DİKKAT: seferberlikteki kurallar kati.. bu toparlanma sürecinde, uymayanlara suranın "kötüyüm ben kötüyüm" cezaları uygulanacak..

Fazla eksik günleri vardı. yani bu hafta hevesim kaçtı.. haftaya katılıma göre devam edeceğim. sizden ricam devam etmeye karar veren arkadaşların toparlanıp raporları konusunda daha özenli davranması.
benim dünkü raporumda kaçamaklar var.
ne yazıkki takımdaki düzensizlikte etkiledi beni.. sonuç karşı konulamayan bir atak..

BENGİ durumumu ne güzel özetlemiş. onca stresin yogunlugun aasında gene de takımla ilgilenmek... hevesinin kaçması... ve takımdaki düzensizlik.. işte siz her ihmal edişinizde arkadaşlarnızın motıvesini işte böyle etılıyorsunuz. bundan daha ıyı bır ornek olamazdı...

bngi 3 gundur spor yapmıyorsuni ve raporların hala sarkmalı gelıyor. renk olayını yapamasan da aralara paraf atarak dıkkat cekmeyı saglayabıırsın... artı o kacamaklar tartı gununden once hıc olmamıs...

spor cezası ıstersen: 30 dk jıllıan ve 50 dk tempolu yuruyus yazıyorum sana.. yada 1 saatlık zumba vıdeosu... eskı pc de oldugundan lınk veremıyorum.. ya da pump ıt vıdeolarından (toplam 5 vıdeo var) 1 saate tamamlanana kadar yapılacak.. bu bugun bıtırılecek bır odev...

evlilik surecı her sekılde streslı bır surec.. ısten ayrılmayı kafana takma. gıdıp soyleyeceksın. ınan kafanda tasavvur ttıgınden cok daha kolay olacak.. ınan bana...

kaçamaklı bir gün oluş bengicim:)) bengi düğüne kaç gün kaldı, heyecan var mı? ben son 40 günümü hatırlamıyorum:))

ündür işyeri çok
bu arada günaydın kızlar, birkaçgündür işyeri çok yoğun , buraya girdim mi işlerimden kopuyorum konsantre olamıyorum bir daha, bugün yine yığınla işlerim var hepsini halletmek istiyorum artık,, dün akşam iftarda sonra direk yattım, mutfağımı bile toparlamadım, sahura da kalkmadık, öylece geldim işe, akşama da yemek yok, eşimi ya dışarda ifar yapmaya , ya da anneme gitmeye ikna etmek zorundayım, yemek yapmak istemyorum çünkü..:((

bayram gelse de az nefes alsak ya..

gdogan ptesı ve salı (salı gunu seferberlık ılan ettıgım gun ıdı) raporun yok carsamba gununukını ıse sarkmalı yazmıssın... gercı o ıkı gun bakıp cıktıgını yazamadıgını soylemıstın.. bu yuzden kuralları gec okudugunu dusunerek sana bır sey demıyorum... gene de eksık rapor yazmandan ve sporun olmadıgından sana da ödev verıyorum.. ha bır de sekerpare olayın var.. kesın ödev vermelıyım :30::30::30::30:

gdoganın bugun yapacagı odevı: leslıe 3 mıl... eger oruc oruc yapamam zaten yorgun olacagım demıssen, 45 dk lık bır spor cezası verıyorum... elınde ne varsa.. ama EN AZ 20 DK sı kardıo olacak.. zamanı kac olursa olsun.. eger orucken kılımı kıpırdatamam dıyorsan hemen soyle baska bır "kötüyüm ben kötüyüm" cezası verecegım...

öyle aşağıdan aşağıdan bakmayın yahu:)) innuk, chentiq , bengi

gecmısı okuyordum... kac saatt surdu... var ya hep vıcdan azabı yasatıyor bu forum bana... lutfen bana ıyı kı bu ısı yapıyorum dedırtın.. buna gercekten ıhtıyacım var lutfeennn....

innuk: raporunu zamanında yazmıssın ve ustelık spor da yapmıssın.. gene de ptesı ve carsambanın raporu yok... sana da gecıkmelı carsambadan dolayı 15 dk hafıf 15 dk 2. sevıye elıtık odevı verıyorum

darkı: adamın dibisin.. hem raporla zamanında hem de spor yapılmıs.. bu sekılde devam edersen cok ıyı bır sonuc alacagını dusunuyorum.. aynen devam canıımm.. bır de sahrda kuru bıraz agır olmadı mı sana?

sura: rapor konusunda aldıgın toleransı geliştirerek foruma ugramamaya basladın.... ben emın olmak ıcın sormustum sana anlıs mı anlıyorum geleceksın ama rapor mu yazmayacaksın demıstım sen de evet dedın. aynı olayları senınle de yasamayalım lutfen.... begen e tıklamadıgına gre seferberlık ılanını sen de okumamıssın.. sana ıkı secenek sunuyorum: ılkı önümüzdekı hafta en cok kıloyu veren kısıyı (yuzde olarak) 1 aylık dıyetkolık.com uyesı yapman.. ya da su an kac bedensen 2 beden asagısına cok begendıgın bır elbıse alman... karar senın... snı burada ıs tı yo ruuuzzzzzz..... annene söyle :32::32::32::34::34::34:

güzel şeyle görürüm diye ümid ediyorum

bengicim bende tam bunu sormuştum sana,,, biliyorum şu günlerde menüleri çok aksattım, daha dikkat edeceğim, bugünler stres yapsan da yapmasan da geçiyor, o yüzden rahat olmaya çalış, bence işyerine de söylemelisin düğününe çok birşey kalmadı, ve bence düğünden 10-15 gün önce ayrıl işinden rahat rahat işlerini halledersin, ben kına gecesi günüme kadar çalışmştım, ama sadece bedenim işyerindeydi aklım başka yerlerde:17:

bakalım bugün söyleyeceğim ofise gelecek patronum.... burası şube olunca pek sık gelmiyor. adam kesin şoke olacak..
antalyada geçen senelerde planları vardı belki işten ayrılmak zorunda kalmam antalyada devam ederim. şimdilik bilmiyorum. her türlü ihtimale kendimi alıştırmam lazım.. kolay değil 9 yıldır aynı işlerind eaynı şartlarda aynı şekilde yaşıyorum. büyük bir değişklik elbette benim için stres kaynağı olacak..
tüm bunların dışında tüm organizasyon ne yazıkki bana bakıyor.

şimdilik yapılan işler
otel ayarlandı
masa sandalye giydirme
ikram
pasta
müzisyen (şarkı listesi ve program hazırlanacak)
alyans alındı
gelinlik için takı alındı
fotografçı ayarlandı (çekim mekanları araştırılacak)
nikah şekeri alındı

yapılacaklar
nikah yeri belirlenecek
nikah süslemesi
nikah kurabiyesi
nikah ikramları
nikah işlemleri
düğün için süsleme volkan show konfeti, balon
kuaför
makyöz
damatlık
gelin arabası ve süslemesi
davetiye baskısı (tarafımdan özel tasarlandı)
davetli listesi
davetiye dağıtı mı ve postalanması
ev kiralanacak
ev eşyası alınacak
taşınılacak

Son düzenleme:
kesinlikle hepimizin ihtiyacı var. en çok da senin ve suranın.. sizler benim altın topumsunuz.. salı ve çarşamba sporunu ihmal etmemişsin, ama forumu çok ihmal ediyorsun. bir yogunlukta bahsediyorsun ama hangimiz yogun değiliz ki? seferberlik kurallarını okudun mu?

DİKKAT: seferberlikteki kurallar kati.. bu toparlanma sürecinde, uymayanlara suranın "kötüyüm ben kötüyüm" cezaları uygulanacak..

BENGİ durumumu ne güzel özetlemiş. onca stresin yogunlugun aasında gene de takımla ilgilenmek... hevesinin kaçması... ve takımdaki düzensizlik.. işte siz her ihmal edişinizde arkadaşlarnızın motıvesini işte böyle etılıyorsunuz. bundan daha ıyı bır ornek olamazdı...

bngi 3 gundur spor yapmıyorsuni ve raporların hala sarkmalı gelıyor. renk olayını yapamasan da aralara paraf atarak dıkkat cekmeyı saglayabıırsın... artı o kacamaklar tartı gununden once hıc olmamıs...

spor cezası ıstersen: 30 dk jıllıan ve 50 dk tempolu yuruyus yazıyorum sana.. yada 1 saatlık zumba vıdeosu... eskı pc de oldugundan lınk veremıyorum.. ya da pump ıt vıdeolarından (toplam 5 vıdeo var) 1 saate tamamlanana kadar yapılacak.. bu bugun bıtırılecek bır odev...

evlilik surecı her sekılde streslı bır surec.. ısten ayrılmayı kafana takma. gıdıp soyleyeceksın. ınan kafanda tasavvur ttıgınden cok daha kolay olacak.. ınan bana...

gdogan ptesı ve salı (salı gunu seferberlık ılan ettıgım gun ıdı) raporun yok carsamba gununukını ıse sarkmalı yazmıssın... gercı o ıkı gun bakıp cıktıgını yazamadıgını soylemıstın.. bu yuzden kuralları gec okudugunu dusunerek sana bır sey demıyorum... gene de eksık rapor yazmandan ve sporun olmadıgından sana da ödev verıyorum.. ha bır de sekerpare olayın var.. kesın ödev vermelıyım :30::30::30::30:

gdoganın bugun yapacagı odevı: leslıe 3 mıl... eger oruc oruc yapamam zaten yorgun olacagım demıssen, 45 dk lık bır spor cezası verıyorum... elınde ne varsa.. ama EN AZ 20 DK sı kardıo olacak.. zamanı kac olursa olsun.. eger orucken kılımı kıpırdatamam dıyorsan hemen soyle baska bır "kötüyüm ben kötüyüm" cezası verecegım...

gecmısı okuyordum... kac saatt surdu... var ya hep vıcdan azabı yasatıyor bu forum bana... lutfen bana ıyı kı bu ısı yapıyorum dedırtın.. buna gercekten ıhtıyacım var lutfeennn....

innuk: raporunu zamanında yazmıssın ve ustelık spor da yapmıssın.. gene de ptesı ve carsambanın raporu yok... sana da gecıkmelı carsambadan dolayı 15 dk hafıf 15 dk 2. sevıye elıtık odevı verıyorum

darkı: adamın dibisin.. hem raporla zamanında hem de spor yapılmıs.. bu sekılde devam edersen cok ıyı bır sonuc alacagını dusunuyorum.. aynen devam canıımm.. bır de sahrda kuru bıraz agır olmadı mı sana?

sura: rapor konusunda aldıgın toleransı geliştirerek foruma ugramamaya basladın.... ben emın olmak ıcın sormustum sana anlıs mı anlıyorum geleceksın ama rapor mu yazmayacaksın demıstım sen de evet dedın. aynı olayları senınle de yasamayalım lutfen.... begen e tıklamadıgına gre seferberlık ılanını sen de okumamıssın.. sana ıkı secenek sunuyorum: ılkı önümüzdekı hafta en cok kıloyu veren kısıyı (yuzde olarak) 1 aylık dıyetkolık.com uyesı yapman.. ya da su an kac bedensen 2 beden asagısına cok begendıgın bır elbıse alman... karar senın... snı burada ıs tı yo ruuuzzzzzz..... annene söyle :32::32::32::34::34::34:

chentiq cezalar için teşekkür ederim, spor konusunda birilerinin iteklemesine ihtiyacım var çünkü.. benim sorunum belkide vakitsizlik, akşam 7 de evde oluyorum, oruca kadar yemek hazırlıyorum, sofradan kalkmamız 21,30 u buluyor, sonrasında lessi yapamasam da ip atlayabilirim belki,,

ip atlamayı tavsiye ediyorum kızlar , zamanı ve mekanı az olanlar için mükemmel.. benim basenlerimi gerçekten eritti, popom küçüçük kaldı... garaj gibi yakıştırmasını yapan eşim şuanda kücücük kaldı popon diyor:))

bakalım bugün söyleyeceğim ofise gelecek patronum.... burası şube olunca pek sık gelmiyor. adam kesin şoke olacak..
antalyada geçen senelerde planları vardı belki işten ayrılmak zorunda kalmam antalyada devam ederim. şimdilik bilmiyorum. her türlü ihtimale kendimi alıştırmam lazım.. kolay değil 9 yıldır aynı işlerind eaynı şartlarda aynı şekilde yaşıyorum. büyük bir değişklik elbette benim için stres kaynağı olacak..

şimdilik yapılan işler
otel ayarlandı
masa sandalye giydirme
ikram
pasta
alyans alındı
nikah şekeri alındı

yapılacaklar
nikah yeri belirlenecek
nikah süslemesi
nikah kurabiyesi
nikah ikramları
nikah işlemleri
kuaför
makyöz
damatlık
davetli listesi
ev kiralanacak
ev eşyası alınacak

taşınılacak

canımm ah benimde ne listelerim olurdu düğünden önce sabahtan akşama işyerinde listeyle bakışırdık, sanki bakmayla yapılacaklarmış gibi:))

bence üstte koyu işaretlediğim kısımlar ilk halletmen gereken şeyler, diğerlerini son zamnalarda da yapabilirsin ama ev işi düzen işi çok önemli sen şuanda antalyanın ilçesindemiydin , birde ailen de antalyadamıydı?

Merhaba arkadaşlar..

İki gündür kafam allak bullak. Şu an size anlatmayı çok istiyorum ama anlatamam bir şeylerin netleşmesi lazım. Sonuç çıkmazsa yaygara yapmanın alemi yok.

Bu hafta kendimle gurur duyuyordum performansımdan ötürü taa ki dün gece 10 da yeme atağına yeni düşene kadar. Birazdan yediğim haltları itiraf başlığı altında yazıyor olacağım...

Kaptanım çarşambanın yani dünün menüsünü yazdımdı göremedin sanırsam.. verdiğin cezayı akşam eve gider gitmez yapacağım. Yapar yapmazda yazacağım.

Bu arada bana dua edin kızlar..

Kaptan okudum kuralları.spora hergün nasıl çıkarım bilmiyorum eve çıkıp duş almaya bile vaktim olmuyor bazen.ama yapmaya çalışıcm hepsini

şimdilik yapılan işler
otel ayarlandı
masa sandalye giydirme
ikram
pasta
alyans alındı
nikah şekeri alındı

yapılacaklar
nikah yeri belirlenecek
nikah süslemesi
nikah kurabiyesi
nikah ikramları
nikah işlemleri
kuaför
makyöz
damatlık
davetli listesi
ev kiralanacak
ev eşyası alınacak
taşınılacak

günaydın kızlar,
menü yorumlarını ve yıldızıları bu hafta ihmal ettim çünkü geçen hafta sadece 2 kişinin raporunu yayınlaya bildim. geri kalanların çok fazla eksik günleri vardı. yani bu hafta hevesim kaçtı.. haftaya katılıma göre devam edeceğim. sizden ricam devam etmeye karar veren arkadaşların toparlanıp raporları konusunda daha özenli davranması.
benim dünkü raporumda kaçamaklar var. kaptanım cezama razıyım kendimi kaybettim. yorulmuştum; bu hafta çok yorucu ve stresli.
cabalarımı kilo verme olarak karşılık alamadığımı düşünüyordum. ne yazıkki takımdaki düzensizlikte etkiledi beni.. sonuç karşı konulamayan bir atak.. ama bugün yinede 60 kiloyum..
kafamda çok şey var. biliyorsunuz düğün hazırlıkları. bulunduğum yerden işimden ayrılma.. daha iş yerine söyleyemedim onunda stresi var.. ayrıca bugünlerde çok zor uyuyorum.. ruh halim gün içinde sık sık değişiyor.. işten benden haberler bunlar..
Bengiiiim bunların hepsine sen mı baktıın ○○
Enerjiye ihtiyacın var

24 temmuz
sahur
1 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık
2-3 parça peynir

iftar
tavuklu şehriye çorbası
4 adet fırın köfte
salata

2 adet şekerpare

1 litre su
Şeker pare yemeseydin keşke

RAPOR
24.07.2013/Çarşamba

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme
40 gr süzme peynir
3 sivri biber

Öğlen 13.00

4 haşlanmış deris but
domates/salatalık/biber
pancar turşusu

Ara 15:00
100ml süt
15gr yulaf kepeği
10 gr goji berry

simit/dondurma/baklava

Akşam 19:00
peynili omlet
domates
nescafeli süt

3 litre su
1 kupa adaçayı
1 kupa formçay

spor yok ama bütün gün sürekli bir yerden bir yere gittim. bir sürü merdiven inip çıktım. hiç durmadım. normalde spor kıyafetleri giyip yapsam bunu acayip antreman yapmış sayılırdım..

Dondurma baklava oh oh :) turşu çok tuzlu degilmi ki?

Merhaba arkadaşlar..

İki gündür kafam allak bullak. Şu an size anlatmayı çok istiyorum ama anlatamam bir şeylerin netleşmesi lazım. Sonuç çıkmazsa yaygara yapmanın alemi yok.

Bu hafta kendimle gurur duyuyordum performansımdan ötürü taa ki dün gece 10 da yeme atağına yeni düşene kadar. Birazdan yediğim haltları itiraf başlığı altında yazıyor olacağım...

Kaptanım çarşambanın yani dünün menüsünü yazdımdı göremedin sanırsam.. verdiğin cezayı akşam eve gider gitmez yapacağım. Yapar yapmazda yazacağım.

Hiç de yaygara olmaz biz yanındayız.

24.07.2013

sahur;
5-6 halka sucuk
1 yumurta
birazcık peynir
3 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
yarım ceviz

iftar;
1 kase ezo gelin çorbası
6 y.k. semizotu yemeği (pirinçsiz,bulgursuz,etsiz)
1 kase yoğurt
2 dilim t.b. ekmeği

ara 22:00;
2 porsiyon kadar beyz kiraz

spor; maalesef alışveriş ve temizlik dışında yok

su;2-3 litre, türk çayı dahil

kaptanım raporlarımı hemen bir gün sonra yazıyor herkesin yaptığı gibi.. dün biraz geç yazdım saat 5 olmuştu ama acayip yoğundum..
yediklerimin nedeni; hem takımdaki durumların hemde ne kadar çabalasamda hala yerimde saymam..
bugün sabah 30dk jillian yaptım. yürüyüşüde yarın yaparım çünkü bu akşam önemli bir iftar daveti düzenliyoruz. yani akşamda çalışacağım..
kübracım önemli kısımları çizdiğin için teşekkür ederim. evi ağustosta tutacağız. bayramdada eşyları alırız. zaten benim evimde bir sürü eşya var..
kesin taşınma işi eylülde..
ben antalyanın ilçesinde oturuyorum; merkeze taşınacağım. annem ve babam ayrı ayrı antalya merkezdeler..

Dün akşam yemeğini 18:00 de yediğim için gece 9 gibi midem acayip kazınmaya başladı..

Önce bir bardak su içtim, geçmedi..

Sonra 1 bardak tarçınlı süt içtim, geçmedi, daha da arttı.. 45 kcal

Sonra 2 tane halley yedim, Yetmedi 149 kcal

10-15 ad. mısır cipsi, yine geçmeyince 98 kcal

1 tabak kiraz yedim... 140 kcal

Toplam 432 kcal..

Şimdi bana buna yediğim halta uygun ceza vermenizi bekliyorum.. Kuzu kuzu..

..................................................................................

Son düzenleme:
Dün akşam yemeğini 18:00 de yediğim için gece 9 gibi midem acayip kazınmaya başladı..

Önce bir bardak su içtim, geçmedi..

Sonra 1 bardak tarçınlı süt içtim, geçmedi, daha da arttı.. 45 kcal

Sonra 2 tane halley yedim, Yetmedi 149 kcal

10-15 ad. mısır cipsi, yine geçmeyince 98 kcal

1 tabak kiraz yedim... 140 kcal

Toplam 432 kcal..

Şimdi bana buna yediğim halta uygun ceza vermenizi bekliyorum.. Kuzu kuzu..

bazen bana da aynısı oluyor, sanki yedikçe yiyesim geliyor..(( nasıl bir bünyem varsa

24.07.2013

sahur;
5-6 halka sucuk
1 yumurta
birazcık peynir
3 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
yarım ceviz

iftar;
1 kase ezo gelin çorbası
6 y.k. semizotu yemeği (pirinçsiz,bulgursuz,etsiz)
1 kase yoğurt
2 dilim t.b. ekmeği

ara 22:00;
2 porsiyon kadar beyz kiraz

spor; maalesef alışveriş ve temizlik dışında yok

su;2-3 litre, türk çayı dahil

maşallah canım çok azimli görüyorum seni, merak ediyorum bu hafta ne kadar kilo vereceksin, iyi rakamlar göreceğine eminim...

Merhaba arkadaşlar..

hamile misin yoksa diyesim geldi.... keşke atağın perşembe olmasaydı yarın tartı günü... geçen hafta da artı cıkmıstın. ortalamamız %30 un altındaydı.. ve sımdı de cıkarsa SARI KART yıyoruz... sana laf söz saymayacağım cunku verdıgım butun taktıklerı denemıssın
cabanı goruyorum ve sana kıyamıyorum.... yarın bana 10 gr dahı olsa vermıs olarak gel.. sana ceza yok.. tabı vermek ıcın yapacagın spordan ve yemeyecegın seylerden bahsetmıyorum onu sen ayarlıcaksın... gızlı ceza yanı :24::24::24: aksam pattız pılav gıbı karbolar yerıne corba ve salata yıyosun... bu arada vermedıgın raporlar 22 ve 24 unun raporları... eger verdım dıyorsan alıntılar mısın bakayım ben goremedım...

bengı ve darkı bugun daha gun bıtmedı... sporunuzu yapacak fırsatınız var hala... gbengı gecen hafta sende artıdaydın canım... lutfen sarı kart almayalım... bır de darkı harıc herkes gec yazıyor farkındayım ama seferberlıkte yazmıstım ya o gun verın bundan sonra dıye... ondan oyle dedımm....

maymus daha sık ugra tamam mı canım .....
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
hamile misin yoksa diyesim geldi.... keşke atağın perşembe olmasaydı yarın tartı günü... geçen hafta da artı cıkmıstın. ortalamamız %30 un altındaydı.. ve sımdı de cıkarsa SARI KART yıyoruz... sana laf söz saymayacağım cunku verdıgım butun taktıklerı denemıssın
cabanı goruyorum ve sana kıyamıyorum.... yarın bana 10 gr dahı olsa vermıs olarak gel.. sana ceza yok.. tabı vermek ıcın yapacagın spordan ve yemeyecegın seylerden bahsetmıyorum onu sen ayarlıcaksın... gızlı ceza yanı :24::24::24: aksam pattız pılav gıbı karbolar yerıne corba ve salata yıyosun... bu arada vermedıgın raporlar 22 ve 24 unun raporları... eger verdım dıyorsan alıntılar mısın bakayım ben goremedım...

bengı ve darkı bugun daha gun bıtmedı... sporunuzu yapacak fırsatınız var hala... gbengı gecen hafta sende artıdaydın canım... lutfen sarı kart almayalım... bır de darkı harıc herkes gec yazıyor farkındayım ama seferberlıkte yazmıstım ya o gun verın bundan sonra dıye... ondan oyle dedımm....

hamile mi:emir_bebek::emir_bebek: hiç aklıma gelmemişti ne güzel olur bir bebiş haberi,, innukcum kafandaki her neyse inşallah seni üzmeyecek hayırlı bir durumdur...

bu arada eşimi ikna edemedim, yorgunmuş, eve gitmek yemek yapmak istemiyorum, eşimle kavga etmekte istemiyorum, var mı bir yöntemi bu işin ya,, çok aç ve halsizim... annemi özledim:((

Peki kaptanım bundan sonra gunluk yazmaya çalışırım.. Ama ne yazıkki soz vermiyorum çünkü yediklerimi yazdığım defteri ofiste bırakıyorum.. Hatalı raporu vermek istemem.. Deftere yazdığım icin aklımda tutmuyorum..
Gün bitmedi spor yapın dedin gaza geldim.. Sabah zaten 30 dk jillian yapmıştım.. Ofiside 4-6 ya toplantı vardı akşamki iftar daveti icin.. En az 150 kisi gelecek cogu protokol kalanı büyük işadamları falan.. Eve geline hemen hazırlanmak yerine spor yaptım." Cuma gunüne kadar jean pantolonuza sığın" basen icin calışma ve kardio karışık 30dk epey zorlu.. İftardada yediklerime itinayla dikkat edeceğim.. Yarın - deger çıkmazsa ne yaparım bilmiyorum :((

Back