kesinlikle hepimizin ihtiyacı var. en çok da senin ve suranın.. sizler benim altın topumsunuz.. salı ve çarşamba sporunu ihmal etmemişsin, ama forumu çok ihmal ediyorsun. bir yogunlukta bahsediyorsun ama hangimiz yogun değiliz ki? seferberlik kurallarını okudun mu?
DİKKAT: seferberlikteki kurallar kati.. bu toparlanma sürecinde, uymayanlara suranın "kötüyüm ben kötüyüm" cezaları uygulanacak..
BENGİ durumumu ne güzel özetlemiş. onca stresin yogunlugun aasında gene de takımla ilgilenmek... hevesinin kaçması... ve takımdaki düzensizlik.. işte siz her ihmal edişinizde arkadaşlarnızın motıvesini işte böyle etılıyorsunuz. bundan daha ıyı bır ornek olamazdı...
bngi 3 gundur spor yapmıyorsuni ve raporların hala sarkmalı gelıyor. renk olayını yapamasan da aralara paraf atarak dıkkat cekmeyı saglayabıırsın... artı o kacamaklar tartı gununden once hıc olmamıs...
spor cezası ıstersen: 30 dk jıllıan ve 50 dk tempolu yuruyus yazıyorum sana.. yada 1 saatlık zumba vıdeosu... eskı pc de oldugundan lınk veremıyorum.. ya da pump ıt vıdeolarından (toplam 5 vıdeo var) 1 saate tamamlanana kadar yapılacak.. bu bugun bıtırılecek bır odev...
evlilik surecı her sekılde streslı bır surec.. ısten ayrılmayı kafana takma. gıdıp soyleyeceksın. ınan kafanda tasavvur ttıgınden cok daha kolay olacak.. ınan bana...
gdogan ptesı ve salı (salı gunu seferberlık ılan ettıgım gun ıdı) raporun yok carsamba gununukını ıse sarkmalı yazmıssın... gercı o ıkı gun bakıp cıktıgını yazamadıgını soylemıstın.. bu yuzden kuralları gec okudugunu dusunerek sana bır sey demıyorum... gene de eksık rapor yazmandan ve sporun olmadıgından sana da ödev verıyorum.. ha bır de sekerpare olayın var.. kesın ödev vermelıyım
gdoganın bugun yapacagı odevı: leslıe 3 mıl... eger oruc oruc yapamam zaten yorgun olacagım demıssen, 45 dk lık bır spor cezası verıyorum... elınde ne varsa.. ama EN AZ 20 DK sı kardıo olacak.. zamanı kac olursa olsun.. eger orucken kılımı kıpırdatamam dıyorsan hemen soyle baska bır "kötüyüm ben kötüyüm" cezası verecegım...
gecmısı okuyordum... kac saatt surdu... var ya hep vıcdan azabı yasatıyor bu forum bana... lutfen bana ıyı kı bu ısı yapıyorum dedırtın.. buna gercekten ıhtıyacım var lutfeennn....
innuk: raporunu zamanında yazmıssın ve ustelık spor da yapmıssın.. gene de ptesı ve carsambanın raporu yok... sana da gecıkmelı carsambadan dolayı 15 dk hafıf 15 dk 2. sevıye elıtık odevı verıyorum
darkı: adamın dibisin.. hem raporla zamanında hem de spor yapılmıs.. bu sekılde devam edersen cok ıyı bır sonuc alacagını dusunuyorum.. aynen devam canıımm.. bır de sahrda kuru bıraz agır olmadı mı sana?
sura: rapor konusunda aldıgın toleransı geliştirerek foruma ugramamaya basladın.... ben emın olmak ıcın sormustum sana anlıs mı anlıyorum geleceksın ama rapor mu yazmayacaksın demıstım sen de evet dedın. aynı olayları senınle de yasamayalım lutfen.... begen e tıklamadıgına gre seferberlık ılanını sen de okumamıssın.. sana ıkı secenek sunuyorum: ılkı önümüzdekı hafta en cok kıloyu veren kısıyı (yuzde olarak) 1 aylık dıyetkolık.com uyesı yapman.. ya da su an kac bedensen 2 beden asagısına cok begendıgın bır elbıse alman... karar senın... snı burada ıs tı yo ruuuzzzzzz..... annene söyle