Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aycacım listeyi paylastım maalesef bu haftaki kilon baslangıc olsun haftaya cuma bildirim yaparsın..

kızlar bu arada ben mindivan nar ekşili macun aldım..sabah yedim 1 kasık öyle tok tuttuki şimdi zorla kahvaltı ettim...

aa sezilmel gerçektenmi..aktarlarda var dedin dini..bende alıcam o zaman ondan..gerçi ben haftaya oruç tutmak istiyorum rahatsızlığım izin verirse ama tutamazsam alıcam ondan..ismi tam olarak ne diye geçiyo

tadı kötü hemen su içiyom ardından geciyo
aktardan aldım tutku 10 tl
ayca toparlarsın canım bu haftaa

tamam canım bugün basladım bakalım nolcakk..

off hala liste muallakta gerildim iyice nedense..
benim cıkardığım sonucla baska arkadasın kontrolündeki cıkardığı sonuc farklı cıkıyor...

**10.TAKIM 219.ETAP**
sezilmel(60.4/60.4/0.0/%0.0) hedef 55 - Yeni üye
tutku(60.3/61,5/-0.08/-0.14%) hedef 55 - 205. etapta izne ayrılmıştı, kilosu 14'e bölündü
ceyce(77.0/81.0/-0.4/-0.52%) hedef 60 -209. etapta izne ayrılmıştı, kilosu 10'a bölündü
frangipani(68.2/73.4/-0.52/-0.76%) Hedef:60 - 209. etapta izne ayrılmıştı, kilosu 10'a bölündü
cemre(57.3/59/-0.17/-0.30% hedef 55 - 209. etapta izne ayrılmıştı, kilosu 10'a bölündü

10. TAKIM TOPLAM YÜZDE ( %-0.34)

tamamdır..
cemre yazmadın de ben 55 yazdım canım

iyi akşamlar tata... aynı gruptayız değil mi? sitede ve grupta yeni olduğum için pek bişey bilmiyom... sen ne zamandır yediklerine dikkat ediyosun... bence çokta abartmamışsın... sadece tatlı ama onuda zaten az yemişsin...

merhaba canım:) ben de yeniyim:) cumartesi günü başladım yediklerime dikkat etmeye. aslında ara ara gaza geliyodum ama istikrarlı olmuyodum yani en fazla 1 hafta sürüyodu:) az ama öz yemeye çalışıyorum. vücudum için gereken şeyleri ihmal etmeden olabildiğince az yemek istiyorum. bünyem kilo almaya çok müsait olduğu için ne yesem yarıyo :) bir süre böyle devam edip istediğim kiloya düşünce yine her şeyden yemeyi düşünüyorum ama az yicem artık. yine kilo vermekle uğraşmak istemiyorum:)

ben henüz gruptan sayılmam. yani deneme haftasındayım :)

X