10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Rabbim acil şifalar versin inşallah Dualarımda olacak minik bebiş. ❤

N Neal ahhh neoşum kerem bebeğimiz hep hep dualarımda olacak. Hem bebeğimize hem de siz ailesine dua edeceğim. Rabbim inş minik bebeğine sağlıklı sıhhatli ömür versin.

Yaşadığın bir çok zorluğa şahit olmuş biri olarak bu diğer zor süreçleri sen ve bebeğin yaşadığı için çok üzgünüm umarım bir an önce hepiniz çok çok iyi olacaksınız

KIZLAR SON DURUM

KALAN YASİN 4
KALAN YA ŞAFİ 69.000

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah Erken teşhis çok önemli inşallah bir an evvel atlatırsınız sıkıntılarınızı feraha çıkarsınız

Canım Neal’im Hamilelik için uğraşırken ne çok şey paylaşmıştık “anne olmak isteyenler”de… Sen bebeğine kavuştun, Allah yardımcınız olsun, şifasını versin inşallah.
Artık her duamda oğluşun Kerem de olacak.
Umarım her şey sizin için çok güzel olur

Gecmis olsun, Kerem bebek en kısa sürede sağlığına kavuşsun inşallah Allah bütün bebeklere sağlık versin hiçbirinin canı yanmasın

sevgili N Neal öncelikle çok geçmiş olsun Allah'ın mucizelerinden, hikmetinden sual olunmaz. İnşallah hayırlısıyla bebeğiniz sağlığına kavuşur. 500 tane Ya şafi okudum bebeğinizin sağlığına. Allah kabul etsin inşallah.

Çok üzüldüm gerçekten Rabb'im bu güzel günlerin hürmetine kerem bebeğe sağlık sıhhat versin inşallah size de çok sabır versin ne zordur Rabb'im yardımcınız olsun edeceğim bütün dualarda bebeğiniz de olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…