10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Mesajınızı cuma ezanında gördğm dua ediyorum edeceğim. Ramazan Hatmim bitince size de bağışlayacağım. Allah yüreğinize genişlik evladınız kereme lütfi kereminden ihsan etsin. Şifasını versin.

Rabbim şu üç ayların yüzü suyu hürmetine ramazan ayında yüzü suyu hürmetine rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah kerem bebeğe amin

Rabbim Şafi ismi hürmetine acil şifa versin inşallah.

1 yasinde ben alayim

4 tane aldım şimdilik canım dağıtabilirsem yazarım inşallah rabbim şifa versin
Anka 'mm Allah razı olsun biliyordum

KKIZLAR SAYI KAÇ BİLMİYORUM 4 TANE DÜŞELİM 1 TANE DE BEN SIMDI OKURUM 5 YASİN ALINDI

Allah yardımcınız olsun, minik oğlunuzu size bağışlasın tez zamanda güzel günlerini görün inşallah. Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine, dualar kabul olsun

Yasin suresi alamıyorum. Rabbim bu mübarek günde şifa versin inşallah

Allahım şifasını versin tez zamanda inşallah yüzünüzü güldürsün içinizi ferahlatsın.. 500 ya şafi okuyabilirim

Canım baya karışık olmuş bende anlamadım bir arkadaşa sordum yasin süresi dedi
Aslında ne okunucak net bir şekilde öyle açılsa daha iyi olurdu
Arada şafi okuyanlar var
Allah kabul etsin şifa versin
Canım ya
Allah razı olsun

Canım benim Rabbim acil şifalar versin. Miniğini sizlere bağışlasın Dualarım seninle tüm şifa bekleyenlerle

Canım Allahım bu mübarek günlerde Kerem bebeğimize sağlık versin. Şifalar nasip etsin. Okunan kuranı kerimler dualar su gibi üzerinden aksın. . Sanada sabır ve dirayet versin.

Allah yardımcınız olsun. Kerem’e şifa bulması için dua edeceğim. Allah size de güç, sabır versin. Umut etmenin ferahlığı yüreğinizde daim olsun!

Geçmiş olsun cnm rabbim ferahlık versin tez zmnda şifa bulsun kuzucuk dualarım sizinle olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…