10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Merhabalar nasıl bebeğiniz inşallah iyidir. Kese ile mi doğdu delik mi vardı sadece. Bacak hareketleri nasıl şuan

Canım arkadaşım rabbım yar ve yardımcın olsun deprem sırecınde hepımıze sabır ve güç gerıde kalanlara sağlık şehitlerime rahmet versın .
Kerem için dualarım ı bugün ismi ile yapıcam rabbım kerem in sabiliginin yüzü duyu hurmetıne baksın
Bu süreçte allahım sizlerin yanında olmaya devam etsın gönlüne ferahlığı yakın zamanda nasip etsin

Amin hepimizin inşallah. Allah razı olsun

Nealcim nasilsiniz? Kerem nasil? Son guncellemenden sonra insallah guzel gelismeler olmustur. Allah safi adiyla sifalandirsin insallah en kisa zamanda

Nealcim nasilsiniz? Kerem nasil? Son guncellemenden sonra insallah guzel gelismeler olmustur. Allah safi adiyla sifalandirsin insallah en kisa zamanda
Nasıl olalım. Deprem bölgesinden fiziken uzağız ama hayatlarımızı, psikolojimizi alt üst etti işte. Kerem daha iyi gibi ama bu sefer de böbrek taşlarıyla uğraşıyoruz. Çocuğum bir türlü rahat edemedi. Buna şükür, çaresiz bir şey olmasın diyoruz. Onu deşerken beni de deşmeye başladıkları için kalpte ufak bir sıkıntı tespit ettiler. Bir yandan ben onun için sürekli hastaneye gittim geldim falan. Ne diyeyim bilmiyorum ben de artık

Allah yardimciniz olsun canim. Zor gercekten insallah en kisa zamanda her sey duzelsin. Allah buyuk. Dunya ne tuhaf bir hal aldi, hic kimsede huzur yok. Mutlu gorunenler bile mutsuz ben de anlamadim nereye gidiyoruz..

Allah yardimciniz olsun canim. Zor gercekten insallah en kisa zamanda her sey duzelsin. Allah buyuk. Dunya ne tuhaf bir hal aldi, hic kimsede huzur yok. Mutlu gorunenler bile mutsuz ben de anlamadim nereye gidiyoruz..
Öyle maalesef. Bir de böyle salgındı, krizdi, yangındı, depremdi üst üste. İnsan yaşama amacını sorgular hale geliyor. Sonumuz hayır olsun

Öyle maalesef. Bir de böyle salgındı, krizdi, yangındı, depremdi üst üste. İnsan yaşama amacını sorgular hale geliyor. Sonumuz hayır olsun
Allah yar ve yardımcınız olsun kerem bebeğe dua ederim herşey Rabbimin elinde ol der ve olur sizede şifalar dilerim

Allah şifa versin evladınıza sağlıkla büyütmenizi temenni ederim

Allah' ım, herkesin yavrusuna sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir ömür versin versin inşallah

Merak edip son durumu soranlar oluyor. İlk mesaj üzerinde elimden geldiğince güncelleme yapmaya çalışıyorum. Yanımızda olan, dua eden herkesten Allah razı olsun. Hala ve her zaman dualarınıza çok ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…