10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Rabbim evladınıza acil şifalar versin. Sağlıkla büyütün inşallah bende 500 ya şafi aldım... Rabbim dualarımızı kabul etsin

Rabbim bu mübarek ramazan ve cumanın hürmetine Ya Şafi isminin yüzü suyu hürmetine kerem bebeğe tez zamanda Şifasını versin. Rabbim acısını size yaşatmasın tez zamanda sağlığına kavuştursun hayırlı, Salih, sağlıklı evlatlardan eylesin size kerem bebeği AMİNNNN...! Ne olur canım üzme kendini şüphesiz vardır bunda bir hayır başımıza Rabbimizin bize takdir ettiği ne varsa gelir her zaman Elhamdülillah de ve şöyle düşün Allah seni seviyor ve ondan sana bu acıları yaşatıyor dünyası güzel olana sakın ha aldanma onlar ahireti ve Allahı unutup bu dünya ile oyalanan kişiler. Belkide bu kadar acı çekmeni Rabbim ebedi olan cennete sefa sürmesin diye yapıyor her zaman Elhamdülillah çok şükür de inan vardır Allahın bir bildiği onun hikmetinden sual olmaz. Allah gönlündekini hayırlısı ile versin evladını sana bağışlasın.

Rabbim şifalar versin inşallah şu mübarek günlerin hürmetine Allah çocukları hastalıklardan korusun inşallah sizlerde bol sabır diliyorum bu süreçte inşallah herşey yoluna girer

Rabbim Kerem bebeğe şifa sizlere güç versin inşallah bebeklerin bünyeleri bizlerden çok daha güçlüdür diye düşünmüşümdür her zaman merak etmeyin her zorluk güneşli günlere yaklaştırır bizleri dualarımda siz ve kerem bebek olacak biz artık iyiyiz paylaşımınızı görene kadar rabbim ezanlarin hürmetine yanınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…