10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar nasip etsin. İnşallah Rabbimin izniyle bu mübarek günde dualarımız kabul olsun iyi haberlerinizi de paylaşırsınız.
1000 Ya Şafi aldim.

Ah Canım Neal, henüz anne olmaya çabaladığın süreçte denk gelmiştik seninle.. Çok çok üzüldüm. Elimden geldiğince Kerem dualarımda olacak..
Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Allah'ım Şafi ismiyle Kerem bebeğe acil şifa versin. Görmemişe dönersiniz inşallah en kısa sürede en sağlıklı zamanlarına kavuşursunuz. Ezan okunuyor tam. Allah'ım her şeyin hayırlısını versin

Çok üzüldüm. Şu mübarek ramazan ayında Rabbim Kerem bebeğe şifa versin. Allah yardımcınız olsun. İyi haberlerini alacağız inşallah

Şu mübarek günler hürmetine Rabbim mucizelerini göstersin. O ol derse olamayacak şey mi var? Rabbim şafi ismiyle şifalar versin Kereme

Şuan benimde namazım yok yasin çok alamıyorum ama bir tane alayım eşim okur inşallah. Hep duamda olur bundan sonra Rabbim şifa versin yavruya.

Rabbim yardimciniz olsun insallah bu mübarek gunlerin yüzü suyu hürmetine insallah dualarimiz oglunuz icin olucak insallah bir an once rabbimin izniyle sagligina kavuşur

Rabbim şifalar versin kardeşim yardımcınız olsun

Ezan okunuyor şuan burada, Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine Kerem kuzuya şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…