10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Rabbim ya şafi hürmetine şifa versin inşallah

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin size güzel kapılar yollar sunsun canım duamız kerem ile

Allahım şifa versin dualarımız kerem bebekle olacak

Bebeğinizin tez zaman da iyileşmesi için Rabbim şifa versin. Kıyamam çok küçük nelerle uğraşıyor canım meleğim annenin bu çabası inş senin sağlığına kavuşman için güzel bir enerji olur. Kerem bizler KK kadınları olarak dualarımızla yanındayız.

hepimiz farklı şekillerde sınanıyoruz bu dünyada.bu bebek ve ailesi de sağlıkla sınanıyor.sağlıkla çok fazla sınanmış bir üye olarak güçlü durmasını umutlu olmasını istiyorummm.allahın dediği oluyor eninde sonunda.hasta insan 80 yaşına dek yaşıyor sağlam insan gençken ölüyor.hepsi allahın takdiri.bebecik de iyileşecek gelişti artık sağlıkta tedaviler.bebeğe sevgisini hissettirsin bol bol sarılsın öpsün.bebiş de böylece mutlu olup güçlenecek tedaviye daha kolay cevap verecektir.tekrardan çok geçmiş olsun

Daha çok yeni anneyim ben de... Bu okuduklarımı birkaç ay önce okusaydım bu kadar anlayamazdım seni. En ufak bi şeyde başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo "acaba normal mi bu" diye..

Rabbim şifalar versin minik kuzuya Allahım çaresiz dert vermesin. Bi an önce feraha kavuştursun sizi

Rabbim şifa versin inşallah, çok üzüldüm. Kıyamam.. Yavrum, minik Kerem.. Allah yardımcınız olsun, inşallah iyi olacak.. Allahım sen koru yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…