bir konuda benden
6 kardeşiz biz.. en küçüğü 12 yaşında 6. sınıfa gidiyor.. Biz çok fakirlik çektik.. Şuan çok şükür durumumuz iyi. Belkide biz çektik o çekmesin mantığıyla davrandık, en küçüğümüz olduğu için şımartık belkide bilemiyorum...
1 hafta 10 gündür okula gitmiyormuş
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sabah evden çıkıyor, öğlen tatilinde eve geliyor, yemek yedikten sonra gidiyor okul çıkışında bir daha geliyor..
Annem şans eseri görmüş çok alakasız bir yerde.. Bugün sınavının olduğunu, haberinin olmadığı, çalışmadığı için sınava girmek istemediğini söylemiş. Annemde okula gidip öğretmeninle konuşayım senide yapsın sınav demiş. Okula gidince işin aslı ortaya çıkıyor. Kardeşim titremeye başlamış
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Okul idarecileri merak etmiş, bugün eve birini göndereceklermiş ki biz öğrendik..
Öğretmenleri de şaşkınlık içinde. Senin gibi başarılı bir öğrenci bunu nasıl yapar demişler.. Bizim ne yapmamız lazım..
Annem çok tez canlı biridir.. Kızıp bağırma dediysem de beni dinleyeceğini sanmıyorum..
Evde annem, babam(bizimle alakası yok), erkek kardeşim (24 yaşında eve geç geliyor ilgilenemez), kız kardeşim(26 yaşında vardiyalı çalışıyor) yaşıyor.. Nasıl bir yol izlememiz lazım. .Ben hafta sonları gittikçe çalıştırıyordum.. Test kitabı aldım beraber çözüyorduk.. Ama sıfıra sıfır elde var sıfır..
Derslerinde başarılı, ders çalıştırınca bizi yormayan anlayan kavrayan dersleri de iyi.. Bazen karnı bazen ayağı ağrıyor vs vs.. Çok akıllı, oturup saatlerce muhabbet edebileceğiniz biri. Okulu sevmiyor, gitmek istemiyor, sürekli bahaneler yalanlar... Ne yapabiliriz.. Okusun, güzel yerlere gelsin istiyoruz