- 8 Ekim 2012
- 3.383
- 6.488
- 358
- 36
Merhaba benn hiç 8 gün tamamlamadım yanlış bilgi vermek istemem daha önce 4 günde 2.5 kg vermiştim ama genelde tüm yorumları okuduğumda 6 kg veren var ben başladım dün çok kaçamak yaptım bugün daha kaçamak yapmadım açlıktan değil abur cubur fast food sevdiğimden oluyor kaçamaklarım bu sefer 8 günü tamamlamaya çalışıcamMerhabalar, gerçekten 8 kilo verdiriyor mu?
Bu kaçamaklarla işin zorGünaydın
Başlangıç 77.7
1.gün sonucu 76.2
Çok kaçamak yaptım umarım bugün daha az kaçamaklı bir gün olur
Kendime rakip arıyorum çıkmıyor kendim takılınca kime neyi açıklıcam der gibi takılıyorumBu kaçamaklarla işin zor
Kendime rakip arıyorum çıkmıyor kendim takılınca kime neyi açıklıcam der gibi takılıyorum
Bizde karı koca bi öküzü devirir yeriz iştahımız öyle sağlamEvlenene kadar iğne iplik gibi dolaştım, hep diyordum ki "Allah'ım ben de birgün diyet yapabilecek miyim" Sonuç : Dualarım kabul oldu
Aksam okudum biraz sizleri. Masallah azminize. Yarin sabahtan ben de yapmaya niyet ettim bakalim.Bizde karı koca bi öküzü devirir yeriz iştahımız öyle sağlamgeçen hafta 4 gece üstüste kek yaptı sonra 2 akşam magnolia ben diyete başlıyorum dedim dün bugün daha insani besleniyorum bu akşam tahin pekmez karıştırıp yiyor bi hırslanabilsem güzel veriyorum ama hırslancak bişey yok eşime geçen diyorumki zayıflarsam şu tulumu bayrama bana alırmısın çok beğendiysen al şimdi diyo gelde sebep bul
Ben de carsamba gün yaptim farketti gercektenGünaydın
Başlangıç 76.9
1.gün sonucu 76.4
Bencede fark ediyor daha önce yaptığım da 1.5 2 ay kadar korumuştumda dün sabah öğlen kaçamak yapmadım akşam haşlanmış tavuk yedim sonra misafirim geldi kek börek yedimBen de carsamba gün yaptim farketti gercekten
Gerçekten yazdıklarınızı okudukça bende çok heveslendim fahat benimde 25 Mayıs regl olmam gerek eğer olursam bunu denerim bende kilo vermek istiyorumBugün sabah kahvaltım soğanlı yumurta domates salatalık kapya biber zeytin
Ama sonra olanlar oldu çok sinirliydim 2 bardak fanta ve 2 leğen patlamış mısır yedimöğle akşam yemeği yok yarın devam etmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?