- 8 Ekim 2012
- 3.383
- 6.488
- 358
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 değil o 7 mümkünse 6Merhaba tebrik ederim sizi konuyu takipteyim akşam 8 den sonra yemek yemek önerilmiyormuş ben yarın da niyetlenicem kandil oyüzden pazar yada pazartesi başlarım inşallah
Bende çok merak ediyorum kaçamaksız ilk gün bitti :)Sizin sonuçları da çok merak ettim :)
18.30 da son yemeğimi yedim sonra şekersiz çay sadece8 değil o 7 mümkünse 6
harikaaaa ramazandan sonra bende başlarım belkiGünaydın
Başlangıç 77.2
1.gün sonucu 75.9
İkinci güne merhaba
Ben defalarca girdim çıktım bu topike yıllardır bir yapamadım kısmet bu zamanaymış umarım tamamlarım genelde ramazan'da kilo veremem oyüzden ramazan öncesi altın vuruş yapıp ramazan'da korusam diyorumharikaaaa ramazandan sonra bende başlarım belki
Ay inşallah. Ben de veremem hatta alırım. İnşallah bu sene almadan tamamlarım :)Ben defalarca girdim çıktım bu topike yıllardır bir yapamadım kısmet bu zamanaymış umarım tamamlarım genelde ramazan'da kilo veremem oyüzden ramazan öncesi altın vuruş yapıp ramazan'da korusam diyorum
Merhaba benim bugün üçüncü günüm 77.2 ile başladim bugün 75 ilk başta tabiki ödem gider ama ben etkili olduğunu düşünüyorum kaçamak yapmazsakMerhaba ise yariyor mu bende yapmak istiyorum bu diyeti