- 8 Ekim 2012
- 3.383
- 6.488
- 358
- 36
Benim oğlum 2 yaşında bizde emiyoruz halen sizinki ne kadar bilmiyorum ama gerçekten başlayıp yapmak istediğinizde başlayın yoksa bırakılıyor diyette acıkma sade yemeyi seviyosanız açlıktan değilde yeme hiissinden istiyorsunuz yada gece ben gibi geç yatıp akşam 6 gibi kapatıyorsanızBenden yapmak istiyorum emziriyorum tatlı krizlerim oluyor sanırım insülin direnci sıkıntım var. Kesinlikle kilo vermeye ihtiyacı olan biriyim bel fıtığı sorunum var ne yapacağım hiç bilmiyorum kendime güvenmiyorum sanırım aşırı iradesizim
Bebeğim 5 aylık olacak. Kolik bir bebek geceleri uykuya çok geç dalıyor gece bende yiyorum tabiBenim oğlum 2 yaşında bizde emiyoruz halen sizinki ne kadar bilmiyorum ama gerçekten başlayıp yapmak istediğinizde başlayın yoksa bırakılıyor diyette acıkma sade yemeyi seviyosanız açlıktan değilde yeme hiissinden istiyorsunuz yada gece ben gibi geç yatıp akşam 6 gibi kapatıyorsanız
Yani ben 5 aylık olsa yapamazdım oyüzden siz kendinizi daha iyi bilirsiniz benimki kolik falan değildi ama emzik falan emmemişti beni emzik etmişti nasıl mutfağa koşcağımı bilemiyodumBebeğim 5 aylık olacak. Kolik bir bebek geceleri uykuya çok geç dalıyor gece bende yiyorum tabi
İşte bende normal diyetw bile başlıyorum başlıyorum bırakıyorumYani ben 5 aylık olsa yapamazdım oyüzden siz kendinizi daha iyi bilirsiniz benimki kolik falan değildi ama emzik falan emmemişti beni emzik etmişti nasıl mutfağa koşcağımı bilemiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?