Valla bende başladım yumurta ve tavuk yüzünden bıraktım ama bugün tekrar baslicamonuda denicem inş. haslanmış yumurtaya çözüm buldum sizede fikir olsun..kaynayan suya 2 tane yumutayı kırıp o şekilde pişiriyorum üzerinede toz bibertavuğu çok severim ama ilk günden baydı....ama devamm...
KızValla bende başladım yumurta ve tavuk yüzünden bıraktım ama bugün tekrar baslicam
Sınavlar araya girdi falan bıraktım. Ne tesadüf ki bende yarın başlıyorumKızminekosan sende mi başladın bu diyete,nasıl bir gelişme var mı,ben yarın başlıyorum
Ay ay ay ne güzel,o zaman beraber başlayalım,sen kaç kilosun,boyun kaç, hedefin ne?Sınavlar araya girdi falan bıraktım. Ne tesadüf ki bende yarın başlıyorum
Ay valla çok iyi olur yanıma arkadaş olunca bırakmam belki 168 61kg senAy ay ay ne güzel,o zaman beraber başlayalım,sen kaç kilosun,boyun kaç, hedefin ne?
Tamamdır anlaştıkBenimde 50. Ama kaçamak yok tamammi
Diyet yolunda sevmiyorum diye bir şey yok,en önemlisi bu,du ben şu diyeti bi hatmedeyim döneyim sanaAma ben yumurta tavuk sevmiyorum ya napcaz ya allah kahretmeşin ya
Bende cubuk yiyom valla.son günümüzafiyet olsunBu saatte mis gibi bir Türk kahvesi yapıyorum köpüklü köpüklü
Belli bir liste yok aslında ama 1.sayfada belirtmiş konu sahibi neler yenmesi gerektiğinikızlarlistesi yok mu diyetin
valla donndurmaasıydı cipspsydi cıkolatasıydı.yıyorum yarın start veriyoruzBu aksam dışarıda yiyelim dedik diyete baslayacagim diye eşimle ama olmadı,eve gelirken 2 kocaman cips almış,delirdim resmen,normalde ekmek hiç yemem ama bugün ekmek arası köfte yedik,öğlen de pasta yedim Sen ne yaptınminekosan ,nefsini körelttin mi yarına hazır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?