10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

Valla bende başladım yumurta ve tavuk yüzünden bıraktım ama bugün tekrar baslicam

Ama ben yumurta tavuk sevmiyorum ya napcaz ya allah kahretmeşin ya

Aslında zor değil ama bu kadar yiyerek nasıl vercez bu kiloyu kafam ona takılıyor,bi de süt yokmuş e kahveyi sütsüz mü içcez ,pztesi hep diyete başlama günüdür ya tırsıyorum biraz acaba salı mı başlasak?ne dersin hem yarın akşam a kadar yeriz içeriz bi sonraki güne motive oluruz,şunun şurasında 10 gün değilmi zaten

Tamam o zaman yarın mola veriyoruz kendimize ,salı günü eksiklerimizi tamamlayıp başlıyoruz,bu arada başka diyet araştırması da yapayım ben baktık olmuyor hız kesmeden diğerine başlarız sende araştır bi bak bakalım böyle hızlı güzel kılo verdiren diyetler olur mu sevgili minekosan cım

Bu aksam dışarıda yiyelim dedik diyete baslayacagim diye eşimle ama olmadı,eve gelirken 2 kocaman cips almış,delirdim resmen,normalde ekmek hiç yemem ama bugün ekmek arası köfte yedik,öğlen de pasta yedim Sen ne yaptın minekosan ,nefsini körelttin mi yarına hazır mısın

valla donndurmaasıydı cipspsydi cıkolatasıydı.yıyorum yarın start veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…