• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

Kizlar kesinlikle kilo sorunu olana tavsiye ediyorum bugün 3.gunum ve toplam 3.400 verdim sadece yesil cay bana gelmedi ve tansiyonumu düşürdü onun yerine maydonoz kürü uyguladim
Merhaba.nasıl gidiyo. Kaç Kilo verdiniz 10 günde..

Genellikle canlı uzun Akdeniz'e kıyısı ve ülkelerde millet kanser ve kalp-damar rahatsızlıkları en Amerikalıların daha az muzdarip olduğu kabul edilmektedir. -So-şaşırtıcı değil gizli aktif bir yaşam tarzı, .... ailesinde kilo kontrolü ve olan kırmızı et, şeker bir diyet, düşük ve doymuş yağ ve üretmek, fındık ve diğer sağlıklı gıdalar yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar
bende dün başladım .şimdilik iyi gidiyorum. 10 günde 8 kilo baya bir iştah kabartıyor. bende başlayayım dedim.benden başka yapanlar muhakkak vardır diye yazayım dedim . menü paylaşıp fikir alışverişinde bulunuruz.

merhabalar
bende dün başladım .şimdilik iyi gidiyorum. 10 günde 8 kilo baya bir iştah kabartıyor. bende başlayayım dedim.benden başka yapanlar muhakkak vardır diye yazayım dedim . menü paylaşıp fikir alışverişinde bulunuruz.
Canım Allah nasip ederse ben yarın başlıyorum. Kusursuz bir şekilde yapıcam sporda yapmam gerekiyor değilmi 3 litre su falan. 10 günde ne kadar vericem bakalım ve hergün buraya yazıcam yapanlar varsa yazabilirler

sabah 1 yumurta ve bol domates yedim. tuzsuz olunca biraz peynirden aldım. dakka bir gol bir gibi oldu ama
öğlede kıymalı taze fasulye yedim. biraz sonra etimek kemirdim. buda 2. gol oldu. bende ki sıkıntı hiç birşeye tam kurulına göre uyamamam.bende protein + sebze yiyerek bu diyeti yapacağım. arada böyle kaçamaklarım oluyor. buraya yazacağım için daha dikkat edeceğim.

Canım Allah nasip ederse ben yarın başlıyorum. Kusursuz bir şekilde yapıcam sporda yapmam gerekiyor değilmi 3 litre su falan. 10 günde ne kadar vericem bakalım ve hergün buraya yazıcam yapanlar varsa yazabilirler
hadi hayırlısı. yarın bana yoldaş olursun artık. hiç birşey yapmamaktan iyidir değil mi

Gunaydin☺
Bugün 1. günüm. Kahvaltı yapmadım.normalde yapmam zaten.yesilcay içe içe yeşil çay olcam gibi.nescafe yerinede içtiğim için. Sanırım bugün salata yeşillikler beni bekliyo.☺

Yeşil çay hiççç içemiyorum. Midemi mahvediyor. Keşke içebilmek.bugün tarçınlı falan deneyeceğim. Kahvaltı etsen iyi olur ya

Ama yumurtadan nefret ediyorum.ama yicem mecbur.tavuktanda nefret ediyorum.
Kilolarimdanda nefret ediyorum☺

Dünkü Listem
Sabah yok
Öğle çorba
Aksam salata
Bugünde kahvaltı yok..
Ama bizim 5 öğün yememiz lazım yaa.
Nese bugün yicem artık yani dönüşü yok başladık bi kere:KK34::KK34::KK34:

selam kızlar kaç günlerdir sizi takipteydim bugün itibariyle başlıyorum bende...çalıştığım için soğuk yemek zorundayım..artık yapıcaz bişeyler...bu sabah tartılıp başladım 84,3 kiloymuşum kilo aldım doğum deneniyle hiç keyfim olmuyor.hayırlısı bakalım sonucu merakla bekliyorum

selam kızlar kaç günlerdir sizi takipteydim bugün itibariyle başlıyorum bende...çalıştığım için soğuk yemek zorundayım..artık yapıcaz bişeyler...bu sabah tartılıp başladım 84,3 kiloymuşum kilo aldım doğum deneniyle hiç keyfim olmuyor.hayırlısı bakalım sonucu merakla bekliyorum
İlk gün biraz zorluyor halsizlik oluyor ama sonrası kolay kilo verdikçe eğlenceli oluyor mantar da yemenin tavsiye ederim daha güzel sonuç veriyor.

onuda denicem inş. haslanmış yumurtaya çözüm buldum sizede fikir olsun..kaynayan suya 2 tane yumutayı kırıp o şekilde pişiriyorum üzerinede toz biber :D tavuğu çok severim ama ilk günden baydı....ama devamm...

Back