Merhaba.nasıl gidiyo. Kaç Kilo verdiniz 10 günde..Kizlar kesinlikle kilo sorunu olana tavsiye ediyorum bugün 3.gunum ve toplam 3.400 verdim sadece yesil cay bana gelmedi ve tansiyonumu düşürdü onun yerine maydonoz kürü uyguladim
Arkadaslar ben hiç pes etmeden diete devam edıyorym ve tam 15 kilo verdım ocak 4 te basladım ve şuanki halimi görseniz sanki 30 kilo vermiş gıbıyım ve maydonoz dıetune devam dıyorumMerhaba.nasıl gidiyo. Kaç Kilo verdiniz 10 günde..
Canım Allah nasip ederse ben yarın başlıyorum. Kusursuz bir şekilde yapıcam sporda yapmam gerekiyor değilmi 3 litre su falan. 10 günde ne kadar vericem bakalım ve hergün buraya yazıcam yapanlar varsa yazabilirlermerhabalar
bende dün başladım .şimdilik iyi gidiyorum. 10 günde 8 kilo baya bir iştah kabartıyor. bende başlayayım dedim.benden başka yapanlar muhakkak vardır diye yazayım dedim . menü paylaşıp fikir alışverişinde bulunuruz.
hadi hayırlısı. yarın bana yoldaş olursun artık. hiç birşey yapmamaktan iyidir değil miCanım Allah nasip ederse ben yarın başlıyorum. Kusursuz bir şekilde yapıcam sporda yapmam gerekiyor değilmi 3 litre su falan. 10 günde ne kadar vericem bakalım ve hergün buraya yazıcam yapanlar varsa yazabilirler
Evet evet☺senin kilo kaçhadi hayırlısı. yarın bana yoldaş olursun artık. hiç birşey yapmamaktan iyidir değil mi
Boy 155 kilo 66Evet evet☺senin kilo kaç
Boy 155 kilo 66[/QUOTE
Benimde boy 168 kilo 61 hedefim 50
İlk gün biraz zorluyor halsizlik oluyor ama sonrası kolay kilo verdikçe eğlenceli oluyor mantar da yemenin tavsiye ederim daha güzel sonuç veriyor.selam kızlar kaç günlerdir sizi takipteydim bugün itibariyle başlıyorum bende...çalıştığım için soğuk yemek zorundayım..artık yapıcaz bişeyler...bu sabah tartılıp başladım 84,3 kiloymuşum kilo aldım doğum deneniyle hiç keyfim olmuyor.hayırlısı bakalım sonucu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?