Teşekkür ederim canım. Hafta içi hiç kaçamağım olmadı. Menülerimde ne yazdıysam onu yedim. Ama hafta sonu ekstradan yazdıklarımı yedim. Şimdi hiç ekstradan birşey yememişim gibi devam ediyorum. Herhangi bir rahatsızlığım olmadı. Bol bol su içmek lazım, bende vücut susuz kalınca halsiz düşüyorum. Ben de bol su ve günde bir sade maden suyu içiyorum. İyi geliyor canım.
Bende su iciorum canm.bugun tepsi kebabi yedim yagsiz tabi sadece kiyma ye soganla yaptim ustune patates bide domates koydum bi zarari olurmu
Günaydın kızlar,
Bugün 9.gün dün yediklerimi yaziyorum:
Kahvaltı:
1 büyük bardak ılık su
Yarım saat sonra 2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates
Öğle:
salatalık domates
Akşam:
Fırın mantar, tavuk
Aralarda bol su , şekersiz türk kahvesi, bitki çayı ve maden suyu içtim.
Canm bende saat 7 yi buluom yemek yemgi.bide bugu mangal yedim bi sorun olurmu canm agir olurmu derili tawuk yemedim bide yagsiz et .
Menumu yaziyorum
Sabah su yarim saat sonra yesil cay domatesli yumurta
Oglen tebsiz kebabi azicik
Bidaha oglen.iki parca et bi parca tawuk
Aksam yani aksam dedigim saat 7 de iki parca tawuk
Iki litre su from cayi
Nasilll??
Canım ıyı gıdıyorsun masallahyedıgın et yemeklerınde cok yag yoksa sorun olacagını zannetmıyorum, ıstersen yemeklerın yanına salata ekleyebılırsın, takıp edıyorum senı, ınsallah senın de guzel sonuclanacak 10 gunun
kızlar bugun ben de başladım bu listeye, sabah 2 organik yumurta yedim haşlanmış. şimdi de yağsız salatamı yiyorum. sonucu ben de merak ediyorum :)
Merhaba Kızlar
10 gunum bıttı, başlangıç kilom 70,
bitiş 66,
10 gunde 4 kılo gıttı benımArada kacamaklarım oldu maalesef olmasaydı daha cok gıdebılırdı bence.
Şımdı gıden kıloları korumaya calısacagım, aksamları tok tutması ıcın corba ve gun ıcerısınde meyve ara ogunlerı ekleyerek daha esnek devam edecegım bu dıyete,
Baslamak ısteyen ve su anda devam eden arkadaslar, herhangı bır saglık problemınız yoksa kesınlıkle tavsıye ederım, ben hedefledıgım vermek ıstedıgım kıloya kacamak yapmama ragmen cok yakınladım(5 kılo ıdı ıstedıgım) vucudumun da hafıfledıgını hıssedıyorum
Canım bu yaptığın diyeti anlatırmısın. Geçen aylarda 4 5 kilo verdim şimdi yine almışım arayıştayım :) bi türlü koruyamadım kilomu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba Canım,
Gün gün 10 gün boyunca yediklerimi yazmıştım önceki sayfalarda, onlardAN faydalanabilirsin canım. Ama özet olarak şöyleydi:
Kahvaltı:
1 büyük bardak ılık limonlu su
Yarım saat sonra 2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates, maydanoz
Öğle:
tavuklu salata ya da salata (yağsız bol limonlu)
Akşam:
Fırın mantar, tavuk, kırmızı et, balık, sebze yemeği vb. yanında yine salata domates.
Aralarda bol su , şekersiz türk kahvesi, bitki çayı ve maden suyu içtim.
Not: Yalnız anladığım, ne kadar erken akşam yemeğini yaparsam, o kadar iyi sonuç aldığımdı. İşten geç geldiğimden akşam 8 den önce yemek yiyemedim. İdeali akşam 6- 7 den sonra birşey yememek. O nedenle bir kez daha yaparsam önümüzdeki ay gibi, daha erken yemek yemeye çalışacağım.
Diyet bitince meyve ve çorba ekledim. Arada ufak kaçamaklar yaparak devam ediyorum, kilomu geri almadım çok şükür.
Çok saol canım. Çok açıklayıcı yazmışsın. Aç kalamıyorum senin listede gayet ii aç kalacağımı sanmıyorum :)
Limınlu suyu bende bi ara denemiştim kanı sulandırdığını söylediler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?