Tuvalet Eğitimi 10 Aylık Kızım Bezden Kurtuldu

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ne kadar güzel bir durum. benim oğlum 2,5 yaşında ve henüz tık yok. Kavun gibi koklayıp geziyorum

evde , gayet rahat bezi dolu geziyor (( Kızınıza Maşallah darısı bize İnşallah.

maşşalah kızına .darısı başımıza

teşekkür ederiz canım inşallah sizde kolaycacık öğrenin

ne kadar güzel bir durum. benim oğlum 2,5 yaşında ve henüz tık yok. Kavun gibi koklayıp geziyorum

evde , gayet rahat bezi dolu geziyor (( Kızınıza Maşallah darısı bize İnşallah.

rahat herhalde beziyle görümcem 4 yaşına kadar bezlenmiş kimi cocuga da rahat geliyor herhalde

ya banada kaynanamlar anlatıyolardı eskileri işte eşimin halası kızını 9 aylıkken alıştırmış diye inanmıyordum bi türlü siz abartıyosunuz unutmuşunuz 17 sene geçmiş aradan olamaz okadarda daha konuşamıyo çişinimi söylicek diye demekki oluyomuş
aay ya benimki de büyüsünde çabucak kurtulsun inşallah yazık bebişlere ya

sbnmcsm ve happines çok teşekkür ederiz kızlar

cemremsumbende duyup inanmayanlardandım teyzem kuzenimi anlatıp dururdu 9 aylık ögrendi diye büyükler bez yıkama derdine erkenden öğretiyorlarmış

benim kızımda 11 aylık annem almıştı 3 ay önce oturak alışsın diye ben oturtuyordum kızım oynuyordu 2 gündür evde fazla bez takmıyordum biraz pişik olmuşuzda ateşten dolayı yapsın diyorum temizlerim yeterki rahat olsun kızımın oturagı kullanmadıgım odadaydı irem yürüyor odaya gitti oynuyor diye bakmadım gideli 2 dakika olmadan sesleri değişik gelince koştum tabi bi baktım oturakta kaldırdım kaka yapmış kuzu ben bezliyorum yinede istemiyor bezi baglayana kadar kıyamet kopuyor kızınızda bez baglarken sorun yaratıyormuydu

ben de kızım 1 yaşında falanken bezine çişini ya da kakasını yaptığını mimiklerinden anlar'aa kızım çişmi yapıyomuş'derdim.öyle öyle her altına yaptığında bana çişşş derdi.ama kış zamanı olduğu için yaza erteledim tuvalet işini.hemen kapmıştı ne gündüz ne gece altına yapmadı.ufak ufak daha bebekken alıştırmak lazım.maşaallah kızına tebrikler alkisalkisalkis

aynen hemde ne kıyamet koparıyordu istemiyorlar zaten bir dönem sonra biz erteleyince de bez rahat geliyor herhelde

teşekkür ederiz canım maşallah canım kızına benim kızım hala ciş falan demiyor sadece şşş diyor tualeti gelince öyle belli ediyor diğerinde de ıkınma taklidi yapıyor resmen cok komik

maşallah subhanallah aferin bıcırığa

teşekkür ederiz

tebrik ederim canım... maşallah inşallah böyle devam eder...
amin canım inşallah tatilden cok korkuyordum bozarız diye ama 2. günden sonra havuzde bile bez takmadım arası uzun olmasına ragmen şş deyince koştuk wc ye bekledi o zamana kadar

maşallah bende denesemmi :)

dene bence coook rahat böyle bezsiz
teşekkür ederiz

maşşalah ama bebekten bebeg değişir sanırım.kasları demmeki cok gelişmiş.birde öğretmeye bakar..tebrıkler

hay maşallah prensese nekadar güzel bi konu bu böylee doktor bile 1yaştan önce kaslar harekete geçmez tutamaz çişini refleks olarak diyodu buda yanıldıgını ortaya koyuyor bize tavsiye edebilcegin bişi,ler varmı cnm bende erken kesmek istiyodum kızım bezinden çok rahatsız oluyo 7aylıktan beri doktorumuz kesinlikle daha erken diyip geri çevirdi çişe tutmamızı

maşallah kızına diyorum.... allah nazardan saklasın.canım ama bebeğin için sakıncalı olabilir ayak kasları ve kalcası tam gelişmediği için zararlı oluyormuş iki yaşına kadar benm doktorum önermiyor.istersen snde bi doktoruna danış derim

maşşalah ama bebekten bebeg değişir sanırım.kasları demmeki cok gelişmiş.birde öğretmeye bakar..tebrıkler

teşekkür ederim canım

sagol musyascım
doktora söylediğimde ögrenmişti kızım ondan önce de hiç aklıma gelmemişti zaten
ama 1 yasından önce önermeyiz aslında hem kas ve refleksleri genelde gelişmemiş olur
hemde baskı uygulanırsa ilerde cok sorun yaratır diye dedi
önerebilecegim cok bişi yok aslında bizimde tesadüfen oldu diyebilirim başlamamız ama oyuna cevirdik ihyanın cok hoşuna gitti
her cişini yapışında alkış kıyamet kopardı banyoda hatta alt kat komşum dayanamayıp sormuştu bi gün
birde gündüz bezi bırakınca gece de bırakmak gerekiyormuş yoksa cocuk bocalıyormuş bizim oda tesadüf bir bakıodum sabahları ihya kuru bezle kalkıyor hemen lazımlıga oturtunca yapıyor takmadım bende sanslıyım galiba bu konuda:lepi:
eh bu konuda bari şanslı olayım 6 saat gece uykusu 15 dk gündüz uykusu 6ay kolik 10 ay gaz buda cerez tadında sans olsun o kadarkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım
benim dr um 1 yas demişti en cok korktugumuz konuda ailelerde baskı uygulanması dedi oyunla ögrendiğimizi söyledim cok sevindi
ayak kasları ve kalça bana cok mantıklı gelmedi acıkcası ayak kasları tam gelişmemiş olsa su an evde koşturuyor olmazdı kalçası tam gelişmemiş olsa zaten zıplıyor kendi kendine kalçasının üstünde olcak olan o zaman olur otururken değil bence

tuvaletini erken söyleyen bebeklerde ilerki yaşlarda altına kaçırma problemi daha fazla oluyomuş.. benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…