- Konu Sahibi Ssouthernssun
maşşalah kızına .darısı başımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşşalah kızına .darısı başımıza
ne kadar güzel bir durum. benim oğlum 2,5 yaşında ve henüz tık yok. Kavun gibi koklayıp geziyorum
evde , gayet rahat bezi dolu geziyor(( Kızınıza Maşallah darısı bize İnşallah.
benim kızımda 11 aylık annem almıştı 3 ay önce oturak alışsın diye ben oturtuyordum kızım oynuyordu 2 gündür evde fazla bez takmıyordum biraz pişik olmuşuzda ateşten dolayı yapsın diyorum temizlerim yeterki rahat olsun kızımın oturagı kullanmadıgım odadaydı irem yürüyor odaya gitti oynuyor diye bakmadım gideli 2 dakika olmadan sesleri değişik gelince koştum tabi bi baktım oturakta kaldırdım kaka yapmış kuzu ben bezliyorum yinede istemiyor bezi baglayana kadar kıyamet kopuyor kızınızda bez baglarken sorun yaratıyormuydu
teşekkür ederiz canım maşallah canım kızına benim kızım hala ciş falan demiyor sadece şşş diyor tualeti gelince öyle belli ediyor diğerinde de ıkınma taklidi yapıyor resmen cok komikben de kızım 1 yaşında falanken bezine çişini ya da kakasını yaptığını mimiklerinden anlar'aa kızım çişmi yapıyomuş'derdim.öyle öyle her altına yaptığında bana çişşş derdi.ama kış zamanı olduğu için yaza erteledim tuvalet işini.hemen kapmıştı ne gündüz ne gece altına yapmadı.ufak ufak daha bebekken alıştırmak lazım.maşaallah kızına tebrikler alkisalkisalkis
maşallah subhanallah aferin bıcırığa![]()
amin canım inşallah tatilden cok korkuyordum bozarız diye ama 2. günden sonra havuzde bile bez takmadım arası uzun olmasına ragmen şş deyince koştuk wc ye bekledi o zamana kadar
tebrik ederim canım... maşallah inşallah böyle devam eder...
maşallah bende denesemmi :)
teşekkür ederizMa$allah![]()
maşşalah ama bebekten bebeg değişir sanırım.kasları demmeki cok gelişmiş.birde öğretmeye bakar..tebrıkler
hay maşallah prensese nekadar güzel bi konu bu böylee doktor bile 1yaştan önce kaslar harekete geçmez tutamaz çişini refleks olarak diyodu buda yanıldıgını ortaya koyuyor bize tavsiye edebilcegin bişi,ler varmı cnm bende erken kesmek istiyodum kızım bezinden çok rahatsız oluyo 7aylıktan beri doktorumuz kesinlikle daha erken diyip geri çevirdi çişe tutmamızı
maşallah kızına diyorum.... allah nazardan saklasın.canım ama bebeğin için sakıncalı olabilir ayak kasları ve kalcası tam gelişmediği için zararlı oluyormuş iki yaşına kadar benm doktorum önermiyor.istersen snde bi doktoruna danış derim