• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 10 Aylık Kızım Bezden Kurtuldu

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Ben henüz almadım kızımı kucağıma forumda dolaşırke gözüme takıldı:)maşallah küçük kızınıza...biz 3 kardeşiz ve annem hepimizi 9 ve 10 aylıkken alıştırmış ve daha da bez kullanmammış...ve ben hiç ileri yaşlarda altımıza yaptığımızı duymadım...abimin kızınada annem baktı ve onada erkenden alıştırdı...oda altına falan yapmadı ilerleyen zamanlarda:) ben çok çok tebrik ediyorum sizi umarım benim kızımda böyle erkenden alışır....

beim kızımda da henüz geriye dönüş olmadı hoş bu hiç olmayacagı anlamına gelmez ama artık gece yanımıza gelip o uyandırıyor beni anne çiş geldi diye umarım yasamayız cok teşekkür ederim bu arada

beim kızımda da henüz geriye dönüş olmadı hoş bu hiç olmayacagı anlamına gelmez ama artık gece yanımıza gelip o uyandırıyor beni anne çiş geldi diye umarım yasamayız cok teşekkür ederim bu arada

bu saatten sonra geriye dönüş olucağını sanmıyorum canım büyümüş artık maşallah

Back