- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi mutsuzevli01
-
İlk yıl genelinden çıkıyor bu yaratık,benimki de gayet tam tersi iken yaratığa dönüşmüştü.
Kaba ve pisliğin teki gibi davranıyordu,bana da öyle hissettiriyordu.
İlk şoku atlattıktan sonra,yani ikinci yılımızda şükür toparlamıştı ve iyiyiz 4. yıldayız.
Aldatılmışsın ve çok kötü şekilde öğrenmişsin ,kanıtlı vs.
Allah yardım etsin,yaşamayan için ahkam kesmek kolay tabi ama Allah güç kuvvet ve en önemlisi hayırlı olanı versin.
Aldatma var idiyse de ne şüphelendim,ne yakaladım.Amin İnşallah sizdede varmıydıki aldatma falan yoksa başka şeyler mi ?
Aldatma var idiyse de ne şüphelendim,ne yakaladım.
Bizim durum maddiyattı.
İş bulamadığım için beni tembellikle suçlayıp üstüne de iş bulmamı ,benimle hemen boşanacağını söylemişti.Bir de vicdanlı adam ayağı yaptı yani
İş buldum ama niyeyse boşamadı
Üstüne de ben ne varsa saydırdığım için bir daha da asla bana kötü kelimenin imasını bile yapmamakla birlikte,ilk günkü gibi davranır hep.
Kendi bilir,ben işsizken de güçlüyüm,onsuzken de.Ki en önemli silahım da bu zaten,özgüven.Dilimin de silahtan farkı yok o da var.
Herkesin içine sindirebildiği ya da bununla baş edebilirim dediği nokta farklı.
Kimi dayak yer,ama beni kıskanmıştı der,
Kimi benim gibi tembellikle suçlanır,aksini kanıtlar ve ağzına tükürür adam eder oturtur.
Daha sayfalarca konuşulabilir bu konular hakkında,sen kendini tanıyorsun.
Katiyyen affedemem diyorsan aç çekişmeli davanı,ilk yılımızdı alışma süreci idi ,pişmanlığından eminim ve bir daha yapmaz diyorsan da ona göre önlemini al,2 ay daha var düşünmek için.
Affetmenin "A"sını bile düşünmezdim..
Hayal dünyasında kimi kuruyorsa kapıyı ardına kadar açar poposundaki donu dahi alarak arzularına uğurlardim zevkle..
Böyle insanların pişman olabileceğine inanmayın sadece kendinizi kandırmış olursunuz..
Maddi manevi tazminat davasını da yapıştırın yüzüne hayal aleminden gerçek dünyaya dönmesinin keyfini sürün..
Geçmiş olsun.
Anne olma hakkını Allah'tan başka kimse alamaz elinden.İlk olay duyulduğu zaman pişmandı eğer öle kalsaydı tedavi olsaydı psk destek olarak birdaha yazmasaydı ona işler bu kadar çirkenleşmeseydi acaba derdim ama Allah onun gibi birini birdhaa karşıma çıkarmasın ben çok üzüldüm halada her geçen gün daha da üzülcem biliyorum bundan sonrası evet benim için çok zor 1 yıl evli kalmış boşanmış biri olcam hayatıma belki biri gircek ya ben güvenebilcekmiyim şu hayyat en çok istediğim şey anne olmaktı onuda elimden aldı bunun için bile hayallerimi çaldığı için bile affedemiyorum.
eve istemez tabii eve alırlarsa evliliginiz biter sebep oluruz diye istemiyorlardır. uzaklaştırma iste polisten evden cıkartsınlar. nerde kalırsa kalsın.benim ailemde onun aileside burda değil farklı şehirlerde kardeşi burda evli onada anlattım oda eve istemiyorum şuan herkes kızgın bu yaptığından dolayı mecbur aynı evde kalıyoruz o salonda ben yatak odsında konuşmuyorz
her zaman ediyorum her namazda Allahım daha iyilerini yaşatsın bana diye .Anne olma hakkını Allah'tan başka kimse alamaz elinden.
Güven problemi yaşarsın illa ki ama Allah karşına ne zaman nasıl birini çıkartır bilemezsin,sen sadece hayırlı olanı içine sindirmesi için dua et.Gerisini O'na bırak.
adam değilmişBir kadını yıkabilecek cümle, bir başka kadına "seni düşünüyordum" denmesi...
Boşanın ve ardınıza bakmayın..
O nasıl erkekmiş ki cinsel hayatınıza varana kadar başka birine anlatıyor.
Diyecek çok şey var da neyse....
artık öyle bi birlikteliğimiz yok hee şuan hamile olup olmadığmı bilmiyorum 1 2 haftaya belli olureve istemez tabii eve alırlarsa evliliginiz biter sebep oluruz diye istemiyorlardır. uzaklaştırma iste polisten evden cıkartsınlar. nerde kalırsa kalsın.
cok abartadın mı yazabilirsin ama adamlar burnu sürtmeden anlamıyorlar yaptıklarını.. ve bir kere af edersen, yumurşarsan her kavgada galip gelecegini biliyorlar ve daha cok ezer. aman ha cocuk da yapma bu adamdan.
parayı yazdımı ödemek zorunda değil mi ki ? bu işler nasıl oluyor ben bilmiyorum bilgilendirimisniz ?Çekilmeli boşanma davası açıp aranızda imzalayacağınız bi protokolle ve bir şahitle(senin yada onun şahidi olması farketmez) anlaşmalı gibi kolay tek celsede boşalabilirsin o pislikten ama bana kalırsa bu kadar kolay olmasın donuna kadar al mahkemede derim ödeyecek durumu olsun olmasın mahkeme sana o haklarını bağlasın da bir ömür onun ayaklarına bağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?