10 aylık evli aldatılmış boşanmak üzere...

kolay kolay boşanın demem ama şu anlattığın durum üzerine diyorum yani kaldırılacak bişey değil yol ver gitsin onada zırnık koklatma elinde kanıt varsa süründür karaktersiz herif

Oha eski sevgilisine karısıyla olan cinsel hayatını anlatıp seni düşünüyordum demiş öyle mi? Yuh! Nasıl affedeceksiniz bu mahluku? Hadi affettiniz diyelim her seviştiğinizde aklınızda "acaba eski sevgilisini mi düşünüyor" düşüncesi beyninizi kemirmeyecek mi? Böyle bir çirkinlik olamaz. Affedilemez bir şey bence.

Kesinlikle bosanmalisin. Barısmak gibi hata yapma karaktersiz bir adammış kocan olacak kişi. Ev zaten senin üstüne altinlarinda sende bırak kalsın onu ne yaparsa yapsın

Amin İnşallah sizdede varmıydıki aldatma falan yoksa başka şeyler mi ?

Git mahkemeye donuna varana kadar al ayp ya ozelini anlatmak ne yaaa ne kadar küçük düşürücü yaaa rabbim akıl verirken bu erkekler ne yapıyorsun hayır o kızı da anlamıyorum evlenmiş gitmiş adam senin derdin ne bekar adama mı yok yaaa kız kendini düşürmüş başka birşey değil adama söylemek çok fazla cümle yok.

Amin İnşallah sizdede varmıydıki aldatma falan yoksa başka şeyler mi ?
Aldatma var idiyse de ne şüphelendim,ne yakaladım.
Bizim durum maddiyattı.
İş bulamadığım için beni tembellikle suçlayıp üstüne de iş bulmamı ,benimle hemen boşanacağını söylemişti.Bir de vicdanlı adam ayağı yaptı yani
İş buldum ama niyeyse boşamadı
Üstüne de ben ne varsa saydırdığım için bir daha da asla bana kötü kelimenin imasını bile yapmamakla birlikte,ilk günkü gibi davranır hep.
Kendi bilir,ben işsizken de güçlüyüm,onsuzken de.Ki en önemli silahım da bu zaten,özgüven.Dilimin de silahtan farkı yok o da var.
Herkesin içine sindirebildiği ya da bununla baş edebilirim dediği nokta farklı.
Kimi dayak yer,ama beni kıskanmıştı der,
Kimi benim gibi tembellikle suçlanır,aksini kanıtlar ve ağzına tükürür adam eder oturtur.
Daha sayfalarca konuşulabilir bu konular hakkında,sen kendini tanıyorsun.
Katiyyen affedemem diyorsan aç çekişmeli davanı,ilk yılımızdı alışma süreci idi ,pişmanlığından eminim ve bir daha yapmaz diyorsan da ona göre önlemini al,2 ay daha var düşünmek için.

Affetmenin "A"sını bile düşünmezdim..
Hayal dünyasında kimi kuruyorsa kapıyı ardına kadar açar poposundaki donu dahi alarak arzularına uğurlardim zevkle..
Böyle insanların pişman olabileceğine inanmayın sadece kendinizi kandırmış olursunuz..
Maddi manevi tazminat davasını da yapıştırın yüzüne hayal aleminden gerçek dünyaya dönmesinin keyfini sürün..
Geçmiş olsun.

İlk olay duyulduğu zaman pişmandı eğer öle kalsaydı tedavi olsaydı psk destek olarak birdaha yazmasaydı ona işler bu kadar çirkenleşmeseydi acaba derdim ama Allah onun gibi birini birdhaa karşıma çıkarmasın ben çok üzüldüm halada her geçen gün daha da üzülcem biliyorum bundan sonrası evet benim için çok zor 1 yıl evli kalmış boşanmış biri olcam hayatıma belki biri gircek ya ben güvenebilcekmiyim şu hayyat en çok istediğim şey anne olmaktı onuda elimden aldı bunun için bile hayallerimi çaldığı için bile affedemiyorum.

tazminatı ödicek durumu yok bana olan borcunu ödesin yeter valla uğraşmak istemiyrumm bununlaa

Anne olma hakkını Allah'tan başka kimse alamaz elinden.
Güven problemi yaşarsın illa ki ama Allah karşına ne zaman nasıl birini çıkartır bilemezsin,sen sadece hayırlı olanı içine sindirmesi için dua et.Gerisini O'na bırak.

eve istemez tabii eve alırlarsa evliliginiz biter sebep oluruz diye istemiyorlardır. uzaklaştırma iste polisten evden cıkartsınlar. nerde kalırsa kalsın.
cok abartadın mı yazabilirsin ama adamlar burnu sürtmeden anlamıyorlar yaptıklarını.. ve bir kere af edersen, yumurşarsan her kavgada galip gelecegini biliyorlar ve daha cok ezer. aman ha cocuk da yapma bu adamdan.

Bir kadını yıkabilecek cümle, bir başka kadına "seni düşünüyordum" denmesi...
Boşanın ve ardınıza bakmayın..
O nasıl erkekmiş ki cinsel hayatınıza varana kadar başka birine anlatıyor.
Diyecek çok şey var da neyse....

her zaman ediyorum her namazda Allahım daha iyilerini yaşatsın bana diye .

Çekişmeli boşanma davası açıp aranızda imzalayacağınız bi protokolle ve bir şahitle(senin yada onun şahidi olması farketmez) anlaşmalı gibi kolay tek celsede boşanabilirsin o pislikten ama bana kalırsa bu kadar kolay olmasın donuna kadar al mahkemede derim ödeyecek durumu olsun olmasın mahkeme sana o haklarını bağlasın da bir ömür onun ayaklarına bağ olsun

artık öyle bi birlikteliğimiz yok hee şuan hamile olup olmadığmı bilmiyorum 1 2 haftaya belli olur

Allah sorsun
İnşallahhhh mutlu olamasın
Utanmaz...
bir başkasını düşünmek, insanın aklına neler gelmez, senle birlikte olurken de başkasını mı düşünüyormuş acep
Pislik,
Hakkında ne hayırlısı ise o olsun kardeş

seni düşündüm demesi yeterli.
hadi barıştın diyelim ama içmde ki şüphe gitmez.
acaba onu mu hayal ediyor diye düşünürdüm.
en doğru kararı vermişsiniz.

Eski sevgilisinin amacı neymiş size mesajlarını yollamış. Bu olay nasıl gelişti.
Gerçekten çok zor bir durum. Ama inan daha zor ve acı ayrılıklarda oluyor. Dua etki çocuk yapmamışsın

mahkeme bu p
parayı yazdımı ödemek zorunda değil mi ki ? bu işler nasıl oluyor ben bilmiyorum bilgilendirimisniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…