10 aylık evli aldatılmış boşanmak üzere...

Evlenmeden once hic bi belirti yok muydu. İki yildir sevgilik falan varsa ondan önceki sevgili baya eskide kalmali degil mi? Acaba o zamanda görüsuyordu siz mi yeni farkettiniz.

cok igrenc bi durum... Aldatilmak affedilecek birsey degil bence...
Bosan demekde düsmez bana ama sizin bunu unutmaniz mümkünmü? veya bidaha yapmiyacaginin garantisi varmi. Bu düsünceler hayatinizi maf edebilir.

10 aylık evliyken dava açamıyorum 2 ay beklemek isteniyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum

çekişmeli olarak açılabilir
karşı taraf kabul eder sahitler de onaylarsa yine kısa sürer bosanmaniz
yaşadığınız şehir de önemli Büyükşehir ise kalabaliktan uzayabilir

asla ama asla affetmezdim.

demek seninle birlikte olurken eski sevgilisini hayal ediyormuş geberesice

yalnız o kızda da ne mide varmış böyle hayasız bir adamla görüşmeye devam etmiş

Ne kadar üzgün olduğunuzu buradan hissedebiliyorum. Bunca emek vermişsiniz çok haklısınız. Üstelik o da emek vermiş, bu kadar kısa sürede durumlar nasıl bu hale gelebiliyor anlamak zor gerçekten. İnsan umutsuzluğa düşüyor, hiç kimseye güvenemeyecek miyiz diye.. Bir hayır vardır deyip güçlü olmaya çalışın lütfen. Boşanma kararı almak kolay değil ancak bunca şeyden sonra affetmek de hiç kolay değil. Hayatta çoğu zaman esnek olma taraftarıyım ama bazı hatalar var ki herşeyi paramparça ediyor, toparlayalım derken iyice kanatıyoruz her yerimizi. Kendisi çıksın gitsin nereye istiyorsa, o ev sizin. Böyle bir hatanın bedeli bile olamaz o ev ancak biraz gururu varsa çıkar gider size de zorluk çıkarmaz.

eski sevgiliyle şimdi görüşüyorlar mı?

yani sevgili olarak görüşüyorlar mı? elinde kanıt varsa sadece kocana değil sevgilisine de dava açabilirsin diye bir şey var sanırım.

ben olsam ikisine de dünyayı dar ederdim yasal haklarımı kullanırdım.

sakın affetme. bu ne iğrençlik ya. beş kuruş da verme. sürünsün pislik.

Sen affedebilecegine inaniyormusun ki affedermiydiniz diosun kesinlikle affetme onu düşünüp hayal etmek nedir yaa. Fazlasıyla iğrenç bi adam.

öyle yapcakmış ben daha uzun yıllar bu evin borcunu ödicem birde beni çok düşünürmüş gibi yardım ederim falan diyor.

biliyorum varmış böyle şeyler uğraşmak istemiyorum biran önce bitsin gitsin istiyorum

yani aklım almıyor bu kadar seven bu kadar kaybetmekten korkan adamlar nasıl böle iğrenç birşeye dönüşebiliyor aklım almıyor benim
İlk yıl genelinden çıkıyor bu yaratık,benimki de gayet tam tersi iken yaratığa dönüşmüştü.
Kaba ve pisliğin teki gibi davranıyordu,bana da öyle hissettiriyordu.
İlk şoku atlattıktan sonra,yani ikinci yılımızda şükür toparlamıştı ve iyiyiz 4. yıldayız.
Aldatılmışsın ve çok kötü şekilde öğrenmişsin ,kanıtlı vs.
Allah yardım etsin,yaşamayan için ahkam kesmek kolay tabi ama Allah güç kuvvet ve en önemlisi hayırlı olanı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…