• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

Acaba tarhana çorbası içilebilir mi sıkıntı olur mu ki ?

bence icebilirsin mercimeyi de iciyoruz :26: canim normalde corba yok bunu sIkI yapanlarda :40:ama corbada bence okadar kaloribombasi deyil bi sankincasi olsun :44: zorunu yapamayanlar corba yogurt eklemis ve yinede kilo vermisler :34:

ablacım bizim diyet zinciri baya çoğalmış inş. herkes faydasını görür ben daha tam oturtamadım açıkçası benim 0 günlerim bazen 0,5 gün olabiliyor :3:böyle oluncada da1 günlerimden kısmaya çalışıyorum ama kesinlikle öncekinden daha az yemek yiyorum buraya da çok sık yazamıyorum hepiniz hoşgeldiniz bu arada

bir şey sorucam genelde bölgeselmi zayıflamak istiyoruz ?

mesela ben göbek ve bacak bölgesi için istiyorum .

ya sizler ?

ablacım bizim diyet zinciri baya çoğalmış inş. herkes faydasını görür ben daha tam oturtamadım açıkçası benim 0 günlerim bazen 0,5 gün olabiliyor :3:böyle oluncada da1 günlerimden kısmaya çalışıyorum ama kesinlikle öncekinden daha az yemek yiyorum buraya da çok sık yazamıyorum hepiniz hoşgeldiniz bu arada

ya sizler ?

canim sanki benim karnim artik eskisi gibi sis deyil yada kuruntu yaapiyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum
isallah biraz faydam olmusdur canim :16: cok isterim:29:
bende biraz zaman gecsin protein agirlikli beslenmek istiyorum 1 günlerinde
ama pizzanin yarisini anca yiyebildim tikandim :37: normalde dünyayi koy onuda yerim :1:
simdi cikmam lazim herkese basarilar diliyorum :21::10:

bence icebilirsin mercimeyi de iciyoruz :26: canim normalde corba yok bunu sIkI yapanlarda :40:ama corbada bence okadar kaloribombasi deyil bi sankincasi olsun :44: zorunu yapamayanlar corba yogurt eklemis ve yinede kilo vermisler :34:

Ben de duramam heralde sırf bitki çayıyla.
Çorba iyi oluyor.
Ama sevdim bugün 2 bardak çorba içtim sadece.
Kefir içilir heralde değil mi ?
1 bardak çorbayla kefir içerim tamam olurum sanırım.

ya sizler ?

Benim sırf basen sorunum var.
belim 62-63 cm falan.
Ama basenlerimde problem var.
Yalnız bölgesel zayıflamak pek mümkün değil.
Nerede sorun varsa orası genelde en son giden bölge oluyor.
Yalnız ilk diyete başlandığında göbek ve karın bölgesindeki şişkinlikler olduğundan genelde onlar gidiyor ama yağlarn erimesi olmuyor tabiki.
O şişkinlikler gidince nerede en az sorunun varsa önclikle en çok oradan gidiyor.

günaydın kızlar bu gün 0 günüm ve ben mantar çorbasını yapacağım sizler ne çorbaları yapıyorsunuz kiloma gelince 58.800 4 günde tam 1.5 kilo gitti suzicim çok kolay bir diyetmiş öncülük ettiğin için çok sağol canım bay bay

kızlar 5 bardak suyla pişirilen hazır mantar çorbasının kalorisi kaç acaba toplam paketin pişmiş haliyle yarısından çoğunu yedim az kalsın hepsi bitecekti bir öğünde rejiminde anlamı kalmıyacaktıııııııııı

Ben de duramam heralde sırf bitki çayıyla.
Çorba iyi oluyor.
Ama sevdim bugün 2 bardak çorba içtim sadece.
Kefir içilir heralde değil mi ?
1 bardak çorbayla kefir içerim tamam olurum sanırım.

Benim sırf basen sorunum var.
belim 62-63 cm falan.
Ama basenlerimde problem var.
Yalnız bölgesel zayıflamak pek mümkün değil.
Nerede sorun varsa orası genelde en son giden bölge oluyor.
Yalnız ilk diyete başlandığında göbek ve karın bölgesindeki şişkinlikler olduğundan genelde onlar gidiyor ama yağlarn erimesi olmuyor tabiki.
O şişkinlikler gidince nerede en az sorunun varsa önclikle en çok oradan gidiyor.
kefir güzel fikir canim :40: ben kefiri sevmiyorum tadini ama annem cok memnun :40:hem wc ye cikartiyormus kefir :1:
bugün cok ciss yedim yarin 0 günü deniycem bakalim becerebilecekmiyim??

Aynen öyle de bir ilk sonuçları alsak, acaba çorbayı fazla içmek de etkiyi azaltır mı diye düşündüm.
Ama yarın ilk sonuçlar gelecek sanırım bensuziden ..
canim bugün tartildim 73.8 ama dün 1 günümdün aksam da biraz morelim bozuk oldugundan 1 paket beyaz cikolatayi yedim cok canim sIkIndin yiyesim de yokdun ama gitti iste:17: dün tartilmisdim 73.5 bugün 0 günüm zaten 0 günlerinden sonra tartildikmi daha iyi sanki :31:cünkü yedigin seyler daha icinde :26:
günaydın kızlar bu gün 0 günüm ve ben mantar çorbasını yapacağım sizler ne çorbaları yapıyorsunuz kiloma gelince 58.800 4 günde tam 1.5 kilo gitti suzicim çok kolay bir diyetmiş öncülük ettiğin için çok sağol canım bay bay
simdiye kadar benden sadece 300 gramm gitti canim ama herseyden de yedim :26: biraz az yeseydim belki bende daha fazla vermis olabilirdim :37:
cok sevindim canim sana yön göstere bildiysem :16:

kızlar 5 bardak suyla pişirilen hazır mantar çorbasının kalorisi kaç acaba toplam paketin pişmiş haliyle yarısından çoğunu yedim az kalsın hepsi bitecekti bir öğünde rejiminde anlamı kalmıyacaktıııııııııı
baktim simdi canim 250 kalori diyo 220 gramina :40:

annem cagirdi yine gelirim aceleyle yazdim :1::10:

:17:Galiba bende başladım.Bir arkadaşımla beraber.
Sabah çorba içtim 2 kase.
Öğle yemeğinde 1 kase mercimek 1kase paça çorbası.(içince azıcık et vardı ama sayılmaz) 1 bardak da ayran.
Şimdi 1 bardak süt içtim,bir dilim yaş pastanın da kremasını yaladım(katı olmadığına göre problem yok):36:
Sürdürebilir miyim bilmiyorum.
Çünkü bende D.E. hastalığı var.(Devam edememe)

Öğle yemeğinde 1 kase mercimek 1kase paça çorbası.(içince azıcık et vardı ama sayılmaz) 1 bardak da ayran.
Şimdi 1 bardak süt içtim,bir dilim yaş pastanın da kremasını yaladım(katı olmadığına göre problem yok):36:
ben msj ini cepimden okudum cok güldürdün beni :1: isallah faydasini görürsün canim :29:
kızlar merak ediyorum devam edp sonuç alan varmı bu yöntemden ?

eet bende merak ediyorum. eğer sonuç veriyorsa başlıcam. fakat korkuyorum ya verdiğim kiloları geri alırsam diye

slm kizlar 2 gündür canim cok sIkkIn o yüzden cumadan beri cuma 0 günüydün yedim de yedim cumartesi yani bugün yapayim dedim o da olmadi
bende bi huy edinmissim sinirlenince üzülünce yemeye zariyorum 0 günlerini bosladim anlayacaginiz ama ya yarin ya pazartesi yine 0 günü yapmak istiyorum
daha kendime gelemedim lahmacun pizza cips cikolata 2 gündür bunlarla besleniyorum :30:
topige de bi ara vermek istedim kendimi toparlayana kadar ama siz yazinca dayanamadim cevaplamadan bakalim ruh halim düzelir isallah ve yine bildirimlerde bulunurum :31:

Arkadaşım gece gece resmen gülme krizine girdim Allah iyiliğini versin :)))

ahahahahaha süpersin yaaa!!!! :)))
koptum gece gece :)))bende başlicammm ama bende de B.B hastalığı varr(bi türlü başlayamama )
nutella katı değiil hanımlar :))))))

:1: ay ne güldürdünüz beni :9: pastanin kremasi nutella dondurma baska kizlar :1:

bende de 2 si 1 arada (hem tuzaga düsme hem yedigini unutma) hastaligi var :60:

Selammmm :) ay ben bu topigi çok eğlenceli buldum artık aranizdayim hehehe :) biri nutella mı dedi oh oohhh:) kızlarrrr ozaman hergünumuz 1 :))) ben niye gülücük yapamiyorum yauf.. Neyse...bugün 0 ilan ettim yani okudum ve hemen ise okuyuldum 5 kilo fazlalığım var 29 yaşındayım 58 kiloyum bende ... herkese basarilar.bakalim artık uygulayın gorcez.kahvaltida ne Yicez?sabah aksam çorba mı? Sıvıdan kasıt ne?herturlu sıvı olmaz çünkü.ha bide hazır satılan meyve suları çok kalorili sakın sakın icmeyin!

Back
X