Acaba tarhana çorbası içilebilir mi sıkıntı olur mu ki ?
bence icebilirsin mercimeyi de iciyoruz :26: canim normalde corba yok bunu sIkI yapanlarda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba tarhana çorbası içilebilir mi sıkıntı olur mu ki ?
ablacım bizim diyet zinciri baya çoğalmış inş. herkes faydasını görür ben daha tam oturtamadım açıkçası benim 0 günlerim bazen 0,5 gün olabiliyorböyle oluncada da1 günlerimden kısmaya çalışıyorum ama kesinlikle öncekinden daha az yemek yiyorum buraya da çok sık yazamıyorum hepiniz hoşgeldiniz bu arada
bir şey sorucam genelde bölgeselmi zayıflamak istiyoruz ?
mesela ben göbek ve bacak bölgesi için istiyorum .
ya sizler ?
bence icebilirsin mercimeyi de iciyoruz :26: canim normalde corba yok bunu sIkI yapanlardaama corbada bence okadar kaloribombasi deyil bi sankincasi olsun :44: zorunu yapamayanlar corba yogurt eklemis ve yinede kilo vermisler
![]()
ablacım bizim diyet zinciri baya çoğalmış inş. herkes faydasını görür ben daha tam oturtamadım açıkçası benim 0 günlerim bazen 0,5 gün olabiliyorböyle oluncada da1 günlerimden kısmaya çalışıyorum ama kesinlikle öncekinden daha az yemek yiyorum buraya da çok sık yazamıyorum hepiniz hoşgeldiniz bu arada
bir şey sorucam genelde bölgeselmi zayıflamak istiyoruz ?
mesela ben göbek ve bacak bölgesi için istiyorum .
ya sizler ?
bugün cok ciss yedim yarin 0 günü deniycem bakalim becerebilecekmiyim??
İlk başta zorlayabilir tıpkı ilk diyete başladığımız zamanlardaki gibi ama zamanla alışılır diye düşünüyorum.
ins canim bakalkim corba icebiliyor olmak biraz rahatlatiyor :)
kefir güzel fikir canim
Ben de duramam heralde sırf bitki çayıyla.
Çorba iyi oluyor.
Ama sevdim bugün 2 bardak çorba içtim sadece.
Kefir içilir heralde değil mi ?
1 bardak çorbayla kefir içerim tamam olurum sanırım.
Benim sırf basen sorunum var.
belim 62-63 cm falan.
Ama basenlerimde problem var.
Yalnız bölgesel zayıflamak pek mümkün değil.
Nerede sorun varsa orası genelde en son giden bölge oluyor.
Yalnız ilk diyete başlandığında göbek ve karın bölgesindeki şişkinlikler olduğundan genelde onlar gidiyor ama yağlarn erimesi olmuyor tabiki.
O şişkinlikler gidince nerede en az sorunun varsa önclikle en çok oradan gidiyor.
bugün cok ciss yedim yarin 0 günü deniycem bakalim becerebilecekmiyim??
canim bugün tartildim 73.8 ama dün 1 günümdün aksam da biraz morelim bozuk oldugundan 1 paket beyaz cikolatayi yedim cok canim sIkIndin yiyesim de yokdun ama gitti iste
Aynen öyle de bir ilk sonuçları alsak, acaba çorbayı fazla içmek de etkiyi azaltır mı diye düşündüm.
Ama yarın ilk sonuçlar gelecek sanırım bensuziden ..
simdiye kadar benden sadece 300 gramm gitti canim ama herseyden de yedim :26: biraz az yeseydim belki bende daha fazla vermis olabilirdimgünaydın kızlar bu gün 0 günüm ve ben mantar çorbasını yapacağım sizler ne çorbaları yapıyorsunuz kiloma gelince 58.800 4 günde tam 1.5 kilo gitti suzicim çok kolay bir diyetmiş öncülük ettiğin için çok sağol canım bay bay
baktim simdi canim 250 kalori diyo 220 graminakızlar 5 bardak suyla pişirilen hazır mantar çorbasının kalorisi kaç acaba toplam paketin pişmiş haliyle yarısından çoğunu yedim az kalsın hepsi bitecekti bir öğünde rejiminde anlamı kalmıyacaktıııııııııı
kızlar merak ediyorum devam edp sonuç alan varmı bu yöntemden ?
ben msj ini cepimden okudum cok güldürdün beniGaliba bende başladım.Bir arkadaşımla beraber.
Sabah çorba içtim 2 kase.
Öğle yemeğinde 1 kase mercimek 1kase paça çorbası.(içince azıcık et vardı ama sayılmaz) 1 bardak da ayran.
Şimdi 1 bardak süt içtim,bir dilim yaş pastanın da kremasını yaladım(katı olmadığına göre problem yok)
Sürdürebilir miyim bilmiyorum.
Çünkü bende D.E. hastalığı var.(Devam edememe)
kızlar merak ediyorum devam edp sonuç alan varmı bu yöntemden ?
eet bende merak ediyorum. eğer sonuç veriyorsa başlıcam. fakat korkuyorum ya verdiğim kiloları geri alırsam diye
Galiba bende başladım.Bir arkadaşımla beraber.
Öğle yemeğinde 1 kase mercimek 1kase paça çorbası.(içince azıcık et vardı ama sayılmaz) 1 bardak da ayran.
Şimdi 1 bardak süt içtim,bir dilim yaş pastanın da kremasını yaladım(katı olmadığına göre problem yok)
Galiba bende başladım.Bir arkadaşımla beraber.