10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

kizlar sanki karnim kücülmüs yada ben öyle hissediyorum :26: metobolizmam cok yavasdin 2-3 gün wc e cikamiyordum bazen ama simdi düzene girdi
bu yöntem hosuma gitmeye basladi dün okadar yememe rahmen kendimi kötü hissetmiyorum bakalim cumaya ne gösterecek tarti :18:
bugün yine 0 günü olsun diyorum dün yedim ya artik ilk günlerdeki gibi zorlanmiyorum alisdim herhalde

Son düzenleme:
dün is cikisi birtane lahmacunda yutmusdum yani yazmayi unutmussum
ben kactim ise yol aliyorum

Kızlar ilk günümde akşam mecbur kaçamak yaptım evde herkes çalıştığı için o akşam annemle ikimiz vardık bende geç gelince annem şengül gelene kadar biber kavurayım demiş e dolayısıyla onu yedim bende ama ertesi günü çorba yiyerek dengeledim sayılır bende midemi rahat hissediyorum kilo vermedim ama hazımsızlık şişkinlik çekmiyorum en azından yavaş yavaş vericez bünyemizi zorlamadan . Ben spor yapacaktım sanki daha bir kere bile yapamadım bide regli olunca bacaklarımın ağrısına duramıyorum sporda yalan oldu böylece

selam arkadaşlar benimde bu gün 3. günüm dün sabah 60 kg idim bugün ise 59.400 gr olmuşum sabah sabah tavuk çorbası pişirdim içine 2 kaşık un ymurta sarısı yarım limon ve 2kaşık yoğurtla terbiye yaptım un koymak içime sinmedi ama kıvam için mecbur koydum sizler nasıl çorbalar yapıyorsunuz değişik tarifler varsa paylaşalım

birde ben 1 günlerindemuzaffer kuşan diyetini uyguluyorum dün 1. gün olanını yaptım yarın 2. gün yani 7 günlük diyet 14 gün sürecek 55 e inesiye kadar devam

sengülcüm sIkma canini canim bende gecen haftadan baslamisdim ama hep bozdum aksam olunca bu ilk düzgün haftam yani regl bende olacakdim ama gecikdi herhalde yada günleri unuttum :26: reglin bittince yaparsin canim ben regl oldumu hic birsey yapamiyorum zaten cok agrim oluyor
ay ne güzel cok sevindim canim ben evdeyken mercimek yapiyorum canim ama isyerinde malesef hazir kulaniyorum mantar corbasini cok severim brokkoli de güzel oluyor bence
birde ben 1 günlerindemuzaffer kuşan diyetini uyguluyorum dün 1. gün olanını yaptım yarın 2. gün yani 7 günlük diyet 14 gün sürecek 55 e inesiye kadar devam

iyi düsünmüssün canim ikisi biarada daha güzel sonuc alirsin isallah :13:

bugün yine iyi tuttum kendimi sabah kahve mi ictim 9 gibi mantar corbasi 12 de tavuk corbasi 2-3 litre bitki cayi simdide kakao iciyorum bi bardak
zorlanmiyorum artik ilk 0 larda aksamlari kendimi oyaliyordum aklima yemek gelmesin diye simdi cok rahat durabiliyorum
migdem mi kücüldü acaba :44:

Bence de kesinlikle ..
Hatta 1 gün normal beslenip istediğimi yiyerek değil de 1 gün 0 günü yapıp acaba 5-6 gün denesem mi diyorum geçen hafta kilo aldım çok fazla yedim ve haftaya iyi görünmem lazım.

eski_bir_masal

cok güzel kilo vermissin tebrik ederim canim

Teşekkür ederim.
Çok şükür o eski kilolarım kalmadı ve insan değiştiğini hissediyor resmen.
Kendimize yapabileceğimiz en iyi şey kilo vermek.

kızlar bende sabaha başlıyorum.evde meyve suyu var ayran yaparım süt içerim bitki çayları ve bolca su diye tasarlıyorum kafamda .inşallah gerçekleşir

kızlar bende sabaha başlıyorum.evde meyve suyu var ayran yaparım süt içerim bitki çayları ve bolca su diye tasarlıyorum kafamda .inşallah gerçekleşir

Yalnız meyve suyunu sınırsız diye çok fazla içme derim, çok şeker içerdiğinden iyi gelmeyebilir.

selaaaaaaaaaaaaaaaam
slm canim hosgeldin
bende lahana çorbası içiyorum çorba içtgniz zamanlarda içebilirsiniz metabolzma hızlanıyor kızlar
tsk ederim güzel fikir derindondurucuda daha iki kova lahana corbasi var denedim bi kac ay önce ama 3 gün sonra biraktim bende görezim gelmemisdi ama böyle olunca 0 günlerde lahana corbami püree haline getiririm (cünkü öbür türlü yiyemiyorum artik) icerim
isallah faydasini görürsün canim güzel bir duygudur canim önceden ne yersem yiyeyim kilo almazdim ama su hamilelikde aldigim kilolardan suana kadar kurtulamadim
oglum 4.5 yasina girdi bende duruyorlar daha gerci oynamayi cok severim bulasik yikarken evi toparlarken müzigi acar kendi kendime ziplardim evin icinde biraz oturakli oldum herhalde

hadi hayirlisi isallah canim ilk günü zorlanabilirsin belki baktin dayanamiyorsun buraya yaz belki faydasi olur canim ben öyle yapiyorum buraya yazdigimi bildigim icin kacamak yapmiyorum 0 günlerde meyvesuyunu arkadas söylemis ben 100 de 100% meyvesulari seker katkisi olmayanlardan iciyorum canim bazen su ile veya maden suyuyla karistiriyorum tatli olmasin diye
bende cok severim ama bi keresinde haberlerde gösterdiler herhalde 1 sise de en az 20 illa 30 küpseker katiyorlarmis ondan beri korkarim yine icerim ama en fazla 1-2 bardak o da dedigim gibi
kolay gelsin yarina basarilar canim :130:

selam kızlar dün benim 0 günümdü sabah 7.30 da bir bardak ılık su ve 1 küçük greyfurt sonrasında bir kase mercimek 3 kase tavuk çorbası ve akşam 7.30 gibi de son olarak bir fincan şekersiz tarçınlı süt ile günü kapattım 3litrede su içtim bu sabah tartı 59.100 ü gösterdi herkese kolay gelsin bay bay

negüzel canim sevindim aksamki sütlü tarcinde güzel olmus
günaydin kizlar..

o günlerinden sonra yemeklere saldirmiyormusunuz??

aslinda ilk günlerde cok kacirdim ama söyle düsünüyorum 3000 kalori yesem bile diyelim yenmez zaten diyelim yedim :26:
ertesi günü dengelediyinden 2 günü toplam 1500 kalori ancak oluyor :26:
ama canin zaten ertesi günü fazla birsey istemiyor normal yiyorsun herseyden dün mesela acayip canim cikolata cekti ve bugün 1 günümdeyim yani istesem yiyebilirim ama canim cekmiyor :26:

bugün: 1 kase müsli yedim sütle
simdi de isarkadaslari pizza siparis verdiler bende salatali pizza istedim( pizzanin ici kapali salata var icinde )
yarin bizim topikde tartilma günü bakalim yarin buraya da yazarim kac olmussum

vucutumu ölcdüm dün en son 14.9.2011 de bakmissim
gögüz bölgesi: 111cm karin bölgesi 101 cm kalca : 104 cm
dünkü:
gögüz: 105cm karin: 99cm kalca : 106 cm toto da 2 cm fazla olmussum

haftaya bidaha ölcmeyi düsünüyorum :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…