sengülcüm sIkma canini canimKızlar ilk günümde akşam mecbur kaçamak yaptım evde herkes çalıştığı için o akşam annemle ikimiz vardık bende geç gelince annem şengül gelene kadar biber kavurayım demiş e dolayısıyla onu yedim bende ama ertesi günü çorba yiyerek dengeledim sayılır bende midemi rahat hissediyorum kilo vermedim ama hazımsızlık şişkinlik çekmiyorum en azından yavaş yavaş vericez bünyemizi zorlamadan . Ben spor yapacaktım sanki daha bir kere bile yapamadım bide regli olunca bacaklarımın ağrısına duramıyorum sporda yalan oldu böylece
ay ne güzel cok sevindim canimselam arkadaşlar benimde bu gün 3. günüm dün sabah 60 kg idim bugün ise 59.400 gr olmuşum sabah sabah tavuk çorbası pişirdim içine 2 kaşık un ymurta sarısı yarım limon ve 2kaşık yoğurtla terbiye yaptım un koymak içime sinmedi ama kıvam için mecbur koydum sizler nasıl çorbalar yapıyorsunuz değişik tarifler varsa paylaşalım
birde ben 1 günlerindemuzaffer kuşan diyetini uyguluyorum dün 1. gün olanını yaptım yarın 2. gün yani 7 günlük diyet 14 gün sürecek 55 e inesiye kadar devam
tesekkür ederim canim..
bence cogu zayif insanin kulandigi yönteme de benziyo sankiertesi gün dengeliyorlar
evet hakklisin canim kilo verdikden sonra her 2 gün olmazada bence haftada 1-2 kere yapilabilir tesekkür ederim yorumun icin
eski_bir_masal
cok güzel kilo vermissintebrik ederim canim
kızlar bende sabaha başlıyorum.evde meyve suyu var ayran yaparım süt içerim bitki çayları ve bolca su diye tasarlıyorum kafamda .inşallah gerçekleşir
slm canimselaaaaaaaaaaaaaaaam
tsk ederim güzel fikirbende lahana çorbası içiyorum çorba içtgniz zamanlarda içebilirsiniz metabolzma hızlanıyor kızlar
isallah faydasini görürsün canimBence de kesinlikle ..
Hatta 1 gün normal beslenip istediğimi yiyerek değil de 1 gün 0 günü yapıp acaba 5-6 gün denesem mi diyorum geçen hafta kilo aldım çok fazla yedim ve haftaya iyi görünmem lazım.
Teşekkür ederim.
Çok şükür o eski kilolarım kalmadı ve insan değiştiğini hissediyor resmen.
Kendimize yapabileceğimiz en iyi şey kilo vermek.
hadi hayirlisi isallah canimkızlar bende sabaha başlıyorum.evde meyve suyu var ayran yaparım süt içerim bitki çayları ve bolca su diye tasarlıyorum kafamda .inşallah gerçekleşir
engelli arkadaslarimiza yardim kampanyasi lutfen duyarsiz kalmayin !
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
selam kızlar dün benim 0 günümdü sabah 7.30 da bir bardak ılık su ve 1 küçük greyfurt sonrasında bir kase mercimek 3 kase tavuk çorbası ve akşam 7.30 gibi de son olarak bir fincan şekersiz tarçınlı süt ile günü kapattım 3litrede su içtim bu sabah tartı 59.100 ü gösterdi herkese kolay gelsin bay bay
günaydin kizlar..
o günlerinden sonra yemeklere saldirmiyormusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?