10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

merhaba benimde sorum 0 günlerindeki çorbalar diyetmi normami olacak mesela ne çorbaları yapıyorsun canım

slm canim istedigin corbayi icebilirsin canim ama sehriyeli veya ekmekli olmayacak mesela brokoli mercimek icebilirsin mixerden gecirdikden sonra
ben isyerinde hazircorbadan da iciyorum biraz croutonlar var icinde ama onlar az oldugu icin problem olmuyor yogurt icecekleri de icebilirsin süt falan canim

sengül canim sen naptin acaba bugün mi baslayacakdin :26: nasil gecti merak ettim

kusura bakma yazamadım hafta sonu amcamlara gittik gelin olacak kızın ailesi geldi yemekler tavuklar pilavlar o yüzden hiç başlamadım .Herkesin olduğu gibi benimde diyet günüm pazartesi bugün dediğin gibi yapıcam biraz deneyelim olmadı benim diyetisyen arkadaşım var onu arar sorarım nasıl bir yol izleyelim diye
bide ben diyorumki madem girdik bir yola adam akıllı yapalım bence hergün en az 15 dk 30 dk spor yapalımki bölgesel zayıflayabilelim, ben spor yapmayı severim aslında ama uzun zaman oldu sporu bırakalı bir arkadaşımla pazar sabahları 1-1,5 saat koşu spor yapıyorduk iyi gelmişti vücudumuzun hamlığını atmıştık ama havalar soğuyunca bıraktık. Benim ocak 29 da nişanım var o zamana kadar bakalım ne olacak bide benim mide hassas biraz öyle sen gibi kuru çay içemiyorum reflü var o yüzden günde 5 öğün olmak üzere bunun 3 öğününde sıvının yanında 2-3 tane kepekli bisküvi yemeyi düşünüyorum diğer yemek yediğim günlerdede ekmek hiç yemicem . Sen kaç kilosun suzicim birde yaşın kaç ? birbirimizi tanıyalım ben 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum rejim yapan arkadaşlara başarılar diliyorum

suzicim cevabın için teşekkürler ben şimdi tavuklu şehriye yapacaktım o zaman menü değişti ve merimeği ocağa koyayım çünkü krnım acıktı sadece 1 greyfurt yedim bu saate kadar bay bay

canim sporu yapmak isterseniz 0 günleri yapin diyor sayfada hergün yapabilirsen ne güzel
bende 30 yasindayim canim 4.5 yasinda oglum var avusturyadayim memleketim isparta yarismaci arkadaslara basarilar dilerim bende kilom 73.8 hamilelikdeki fazlaliklarimdan kurtulamadim daha

suzicim cevabın için teşekkürler ben şimdi tavuklu şehriye yapacaktım o zaman menü değişti ve merimeği ocağa koyayım çünkü krnım acıktı sadece 1 greyfurt yedim bu saate kadar bay bay
lafimi olur canim aslinda meyve de yenmiyo canim :26: ama olsun daha yeni yeni oturtuyorsun

bugün 0 günüm is e gec kaldim uyuya kalmissim az önce kahve ictim kendime geleyim diye 2 litre sülahimi hazirladim bitki cayini onu yudumluyorum sonra da hazir corba yapacam kendime

sengül canim benim demin rahat yazamadim isallah nisaninda istedigin kiloya ulasirsin anneminde 29 nisanda dogum günü senin nisan gününü unutmam

normalde cok su icen biri deyilim ama habire birseyler iciyorum sürekli wc ye kosturuyorum
ama güzel yani diyorum kendi kendime 1 gün sadece yarin aman bunu yesemmi diye düsünmem gerekmiyor yarin güzel bi kahvalti yapasim var yarini düsünüyorum tuhaf olan saglikli seyler bile insanin cani cekiyor

ay kusura bakma hizli hizli okuyunca 29 ocakmis 29 nisan okudum sanettim
az kalmis güzel olur isallah

simdide ananas suyu iciyorum

benlen bu yolla bas koyan arkadaslarim nasil gidiyo annemlen altli üstlü oturuyoruz benim oglan ondaydin onu almaya gittim isden gelince
yapmis cokcana makarna köfte al götür dedi aldim esim yedi yanimda cocuga da köfte yedirdim icim gitmedi deyil
yemedim elma suyu hüplettim yarin makarnayi isyerine götürüp öglen yiyecem bu saatler cok tehlikeli ama diyorum bunca saat dayandin yarina kadar sabret
benden böyle kizlar

çok memnun oldum tanıştığıma suzi ablacım bende hala işteyim bugün başladım fazla su içmedim ama wc nin yolunu aşındırdım diyebilirim sabah çayla 3 tane kepekli büsküvi yedim midem ağrımasın diye öğlen 1,5 kase mercimek çorbası içtim bir bardakta su içtim yanında 2 kepekli daha götürdüm eve gidince ne yerim bilmiyorum bir ara nefsime hakim olamıyordum az daha çay ocağından başak tatlı büsküvi aldım ama yemedimmm tuttum kendimi ama midemin rahatlığını hissedebiliyorum. çünkü ben normalde azda yesem çokta yesem bide ekmek yemişsem o gün yediklerimi sindirene kadar hazımsızlık çekiyordum çünkü yemek molasından sonra masa başı çalışınca oturuyorum doğal olarak geç sindiriyorum.
aaaa unutuyordum şekeride azalttım ben normalde fincan veya orta büyüklükteki çar bardağına 3 şeker atardım bugün 1 tane küp şeker attım pek hoşuma gitmesede öyle iştim.
ben yeşil çayı 1 günlerimde düşünüyorum çünkü öbür türlü kaldıramam gibi geliyor.

bende menun oldum sengülcüm
ilk basda zor olur canim esim sürekli yesene aman nolcak bi tabak makarnadan diyo planimi bozacak ben yok dedikce israr ediyo karisma bana dedim artik
bi tadina bakmaya kalksan bile gerisi geliyo biliyorum en iyisi hic azcik ucundan yesemmi ki demiyceksin:18:
bak gör yarin uyaninca canin birsey istemiycek sabah
ha bugün ananas suyu ictim asiti cok geldi sende icme canim madem migden herseyi kaldirmiyo dikkat et ama mesela ayran da icebiliriz

selam ilgimi çekti bende başlamak istiyorum bu ara birden şiştim.feci haldeyim kilom 97 yi gördü yine
0 günüde yoğurt çorba serbest mi ayran süt
meyve suyu sanırım şekersiz olmalı.
0 gününü biraz aç canım.
avrupada kilolu insan çok bunla alakalı bi link verebilir misin resim felan varsa baksak

slm canim evet dedigin gibi 0 günlerinde yogurt yiyebilirsin corba ayran süt meyve sulari sekersiz cay ama sekerli icipde kilo verenler varmis canim kilo verenler böyle yapmislar adamin kendi sayfasinda su ve bitkicayi var baska birsey yok ama böyle deneyipde faydasini gören olmus öbür türlü baya zor
canim 10in2 diye aradirirsan bulursun bakmak icin
isallah verecez kilolari canim benim bunu secmemin nedeni ben sIkIntiya gelemiyorum kardesim diyetisyenle 30 kilo verdi bende onlan birlikde gittim ama dayanamadim
makarnaya bunu da görünce dedim aslinda tam bana göre sadece 1 gün tutacam kendimi

slm suzi canim umarim bu sefer basarirsin bencede bu sefer olacak degisik bir yntem bendemi yapsam acaba su an 71 olmusum

slm suzi canim umarim bu sefer basarirsin bencede bu sefer olacak degisik bir yntem bendemi yapsam acaba su an 71 olmusum

cok sagol canim benim had isallah agzindan bal damliyo kolay oldugu icin bunu sectim canim kalori hesapi yada karbondan kacinarak kilo veremiyorum yemek yemegi sevdigim icin mi ne bakalim bu hafta listede eksi cikacammi
istersen bi bak bana noluyo ona göre karar verirsin öptüm canim

sabah müsli yedim öglende makarna

hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyorum bende bugun karar verdim diyete ilk basladigim yemek duzenime donecem

bugün cok yedim yine herhalde :26: sabah müsli
öglen makarna 2 kiwi
aksam yesilfasulye pilav tavuk 1 kiwi 2 mandalina

hasta olcam herhalde bogazlarim ariyor meyvayi oyüzden depoladim gelmeden önleyeyim diye ama su icemiyorum demisdim ya suan bile susadim
vucüt önceki gün alisdi herhalde bol suya yine istiyor bugün de

sengülcüm seni bi ara gördüm ama yazamadim canim isyerinde rahat yazamiyorum sen naptin devam ediyormussun :26:

ben birde 70-79 topigindeyim persembe 1 gününe denk geliyor cuma da kilo bildiriminde bulunuyoruz
ben persembe günü protein agirlikli bezlenecem yinede yeme günüm oldugunda fazla kacirmamaya calisacam

kactim geri iyi geceler :80:

Güzel bir topic olmuş, teşekkürler.
Bence hoş bir yöntem.
Karatay diyetinden memnunum gayet iyi ama kaçamak yapılan veya yemeği kaçırdığımız günlerin ertesi günlerinde de yapılabilir bence.
Telafi etmiş oluruz.
Aslında kilo verdikten sonra da devam edilebilir ..

tesekkür ederim canim..
bence cogu zayif insanin kulandigi yönteme de benziyo sanki ertesi gün dengeliyorlar
evet hakklisin canim kilo verdikden sonra her 2 gün olmazada bence haftada 1-2 kere yapilabilir tesekkür ederim yorumun icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…