merhaba benimde sorum 0 günlerindeki çorbalar diyetmi normami olacak mesela ne çorbaları yapıyorsun canım
sengülcanim sen naptin acaba bugün mi baslayacakdin :26: nasil gecti merak ettim
canim sporu yapmak isterseniz 0 günleri yapin diyor sayfadakusura bakma yazamadım hafta sonu amcamlara gittik gelin olacak kızın ailesi geldi yemekler tavuklar pilavlar o yüzden hiç başlamadım .Herkesin olduğu gibi benimde diyet günüm pazartesi bugün dediğin gibi yapıcam biraz deneyelim olmadı benim diyetisyen arkadaşım var onu arar sorarım nasıl bir yol izleyelim diye
bide ben diyorumki madem girdik bir yola adam akıllı yapalım bence hergün en az 15 dk 30 dk spor yapalımki bölgesel zayıflayabilelim, ben spor yapmayı severim aslında ama uzun zaman oldu sporu bırakalı bir arkadaşımla pazar sabahları 1-1,5 saat koşu spor yapıyorduk iyi gelmişti vücudumuzun hamlığını atmıştık ama havalar soğuyunca bıraktık. Benim ocak 29 da nişanım var o zamana kadar bakalım ne olacak bide benim mide hassas biraz öyle sen gibi kuru çay içemiyorum reflü var o yüzden günde 5 öğün olmak üzere bunun 3 öğününde sıvının yanında 2-3 tane kepekli bisküvi yemeyi düşünüyorum diğer yemek yediğim günlerdede ekmek hiç yemicem . Sen kaç kilosun suzicim birde yaşın kaç ? birbirimizi tanıyalım ben 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum rejim yapan arkadaşlara başarılar diliyorum
lafimi olur canimsuzicim cevabın için teşekkürler ben şimdi tavuklu şehriye yapacaktım o zaman menü değişti ve merimeği ocağa koyayım çünkü krnım acıktı sadece 1 greyfurt yedim bu saate kadar bay bay
sengül canim benim demin rahat yazamadim isallah nisaninda istedigin kiloya ulasirsinanneminde 29 nisanda dogum günü senin nisan gününü unutmam
normalde cok su icen biri deyilim ama habire birseyler iciyorumsürekli wc ye kosturuyorum
ama güzel yani diyorum kendi kendime 1 gün sadeceyarin aman bunu yesemmi diye düsünmem gerekmiyor yarin güzel bi kahvalti yapasim var yarini düsünüyorum tuhaf olan saglikli seyler bile insanin cani cekiyor
ben sürekli yazacam zaten canim
yanlış anlamadıysam bir gün istediğimiz yiyip bir gün sıvı ile besleniyorsunuz demi...
çok memnun oldum tanıştığıma suzi ablacım bende hala işteyim bugün başladım fazla su içmedim ama wc nin yolunu aşındırdım diyebilirim sabah çayla 3 tane kepekli büsküvi yedim midem ağrımasın diye öğlen 1,5 kase mercimek çorbası içtim bir bardakta su içtim yanında 2 kepekli daha götürdüm eve gidince ne yerim bilmiyorum bir ara nefsime hakim olamıyordum az daha çay ocağından başak tatlı büsküvi aldım ama yemedimmm tuttum kendimi ama midemin rahatlığını hissedebiliyorum. çünkü ben normalde azda yesem çokta yesem bide ekmek yemişsem o gün yediklerimi sindirene kadar hazımsızlık çekiyordum çünkü yemek molasından sonra masa başı çalışınca oturuyorum doğal olarak geç sindiriyorum.
aaaa unutuyordum şekeride azalttım ben normalde fincan veya orta büyüklükteki çar bardağına 3 şeker atardım bugün 1 tane küp şeker attım pek hoşuma gitmesede öyle iştim.
ben yeşil çayı 1 günlerimde düşünüyorum çünkü öbür türlü kaldıramam gibi geliyor.
selam ilgimi çekti bende başlamak istiyorum bu ara birden şiştim.feci haldeyim kilom 97 yi gördü yine
0 günüde yoğurt çorba serbest mi ayran süt
meyve suyu sanırım şekersiz olmalı.
0 gününü biraz aç canım.
avrupada kilolu insan çok bunla alakalı bi link verebilir misin resim felan varsa baksak
slm suzi canim umarim bu sefer basarirsin bencede bu sefer olacak degisik bir yntem bendemi yapsam acaba su an 71 olmusum
cok sagol canim benimhad isallah agzindan bal damliyo kolay oldugu icin bunu sectim canim kalori hesapi yada karbondan kacinarak kilo veremiyorum yemek yemegi sevdigim icin mi ne bakalim bu hafta listede eksi cikacammi
istersen bi bak bana noluyoona göre karar verirsin öptüm canim
sabah müsli yedim öglende makarna
hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyorum bende bugun karar verdim diyete ilk basladigim yemek duzenime donecem
Güzel bir topic olmuş, teşekkürler.
Bence hoş bir yöntem.
Karatay diyetinden memnunum gayet iyi ama kaçamak yapılan veya yemeği kaçırdığımız günlerin ertesi günlerinde de yapılabilir bence.
Telafi etmiş oluruz.
Aslında kilo verdikten sonra da devam edilebilir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?