2'şer takım çamaşır, 2'şer çorap, 12'li kurşun kalem,2 tane silgi,2 tane kalemtraş,guaj boya aldım arkadaşlar
Ayroca Cano arkadaşımız ve eşi pastel boya,boya kalemi,12'li kırmızı kalem ve iki dosya kabı yolladılar..
Anneye de bir kazak koyuyorumm
Hafta içi kargoyla gönderecem hepsinii...
Umarım bir faydası olur
:Saruboceq:boşwer canım allah kabul etsin bende dün aile için market alışverişi yaptım ve bugün yalovaya geçiyorum gelen kargoları üst komşum alıcak akşam eşime vericek hafta içi dönücem ama henüz belli değil yalovaya gitme sebebim hastane.dün kartal eğitim ve aaştırma ordanda zeynep kamil hastanesine gittim ancak bir allahın kulu ilgilenmedi çok utanç verici bir durum bende yalovada yaşar okuyan hastanesine gitmeyi karar verdim serklaj orada yapılıyormuş yarın ölçüm yapılıcak sanırım haftaya gün vericekler inşallah gerek kalmaz bugün ameliyatımı yapan doktor ile görüşücem ardından 2 gemisiyle yalovaya geçicem.aldıklarımı aileye ulaştırıcam ve kujatanın yardımınıda anneye teslim edicem.akşamları yalovadan nete girebilirim şimdilik dualarınıza ihtiyacmız var küçük meleğime bişey olmasın bu hafta dönemezsem bile eşim hafta sonu gelen kargoları yalovaya getiricek akşam öyle konuştuk.bana cepten ulaşmak isteyen olursa cebim açık.görüşmek üzere hoçakalın arkadaşlar
boşwer canım allah kabul etsin bende dün aile için market alışverişi yaptım ve bugün yalovaya geçiyorum gelen kargoları üst komşum alıcak akşam eşime vericek hafta içi dönücem ama henüz belli değil yalovaya gitme sebebim hastane.dün kartal eğitim ve aaştırma ordanda zeynep kamil hastanesine gittim ancak bir allahın kulu ilgilenmedi çok utanç verici bir durum bende yalovada yaşar okuyan hastanesine gitmeyi karar verdim serklaj orada yapılıyormuş yarın ölçüm yapılıcak sanırım haftaya gün vericekler inşallah gerek kalmaz bugün ameliyatımı yapan doktor ile görüşücem ardından 2 gemisiyle yalovaya geçicem.aldıklarımı aileye ulaştırıcam ve kujatanın yardımınıda anneye teslim edicem.akşamları yalovadan nete girebilirim şimdilik dualarınıza ihtiyacmız var küçük meleğime bişey olmasın bu hafta dönemezsem bile eşim hafta sonu gelen kargoları yalovaya getiricek akşam öyle konuştuk.bana cepten ulaşmak isteyen olursa cebim açık.görüşmek üzere hoçakalın arkadaşlar
boşwer canım allah kabul etsin bende dün aile için market alışverişi yaptım ve bugün yalovaya geçiyorum gelen kargoları üst komşum alıcak akşam eşime vericek hafta içi dönücem ama henüz belli değil yalovaya gitme sebebim hastane.dün kartal eğitim ve aaştırma ordanda zeynep kamil hastanesine gittim ancak bir allahın kulu ilgilenmedi çok utanç verici bir durum bende yalovada yaşar okuyan hastanesine gitmeyi karar verdim serklaj orada yapılıyormuş yarın ölçüm yapılıcak sanırım haftaya gün vericekler inşallah gerek kalmaz bugün ameliyatımı yapan doktor ile görüşücem ardından 2 gemisiyle yalovaya geçicem.aldıklarımı aileye ulaştırıcam ve kujatanın yardımınıda anneye teslim edicem.akşamları yalovadan nete girebilirim şimdilik dualarınıza ihtiyacmız var küçük meleğime bişey olmasın bu hafta dönemezsem bile eşim hafta sonu gelen kargoları yalovaya getiricek akşam öyle konuştuk.bana cepten ulaşmak isteyen olursa cebim açık.görüşmek üzere hoçakalın arkadaşlar
canım kargo için bekledim üst kat komşum evde yok dediğim gibi kapılardan yanlışlık olmuşi kargoı göndericek arkadaşlar arka kapı dermisiniz lütfen ön kapıya vurup gidiyolar karışıklık oluyor kargo elime ulaştı çok sağolun sevgiler hoşçakalın
levestoriycim az önce kargodan aradılar..Kargo şubedeymiş..Telefon kullanım dışı diyor ve böyle bir adres yok diyorlar.Bsna bir telefon numarası bıraktılar.Özelden yazacam ulaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?