• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-12 yaşlarında iki çocuğa yardım eder misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oooo bayağı ilerleme olmuş.Mutluluk verici şeyler olmuş.Bende çoook sevindim.Bugün misafirlerim var fazla giremedim.Allah yardımcıları oldu.:Saruboceq:
Levestory senin sevinmenede sevindim.Allah senin evlatlarını sana bağışlasın,Yaptığın tüm iyilikleri karşına çıkarsın.a.s.

canlarım ben daha yenı gordum bu konuyu uzun zamandır kk ya gıremıyodum.. işten ayrıldım ve bı bakınayım dedım..

sımdı.. benım cevremde cocugu olan var ama kız cocugu..erkek cocugu olanlarda kucuk malesef.. şöyle yapabılırız anneye kıyafet fılan ayarlarım olmazmı.. he eger olurda yıne bıseyler ayarlarız... özgürüm sana ulascam yoksa baskasınamı??

levestoriy cnm sen ist te nerdesin ?

canım özeline mesaj attım pendikteyim ben haberleşiriz olurmu allah razı olsun ozgurdum çok güzel şeyler oldu gerçektende çok teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için sevgiler

Canım,bi de kopmayalım,sürekli yollayabiliriz çünkü.Ömrümüz oldukça,kıyafet gönderme şansımız var çünkü. a.s.

haklısın canım iyi düşünmüşsün dağ çiçeği benim numaram hepinizde varözeldende yazışırız bi durum olduğunda sevgiler

2'şer takım çamaşır, 2'şer çorap, 12'li kurşun kalem,2 tane silgi,2 tane kalemtraş,guaj boya aldım arkadaşlar
Ayroca Cano arkadaşımız ve eşi pastel boya,boya kalemi,12'li kırmızı kalem ve iki dosya kabı yolladılar..
Anneye de bir kazak koyuyorumm
Hafta içi kargoyla gönderecem hepsinii...
Umarım bir faydası olur

levestory arkadaşım ben kolimi express kargoyla dün yolladım.Bugün eline ulaşır..
Kargo eline ulaştığında haber verirsen sevinirim

boşwer canım allah kabul etsin bende dün aile için market alışverişi yaptım ve bugün yalovaya geçiyorum gelen kargoları üst komşum alıcak akşam eşime vericek hafta içi dönücem ama henüz belli değil yalovaya gitme sebebim hastane.dün kartal eğitim ve aaştırma ordanda zeynep kamil hastanesine gittim ancak bir allahın kulu ilgilenmedi çok utanç verici bir durum bende yalovada yaşar okuyan hastanesine gitmeyi karar verdim serklaj orada yapılıyormuş yarın ölçüm yapılıcak sanırım haftaya gün vericekler inşallah gerek kalmaz bugün ameliyatımı yapan doktor ile görüşücem ardından 2 gemisiyle yalovaya geçicem.aldıklarımı aileye ulaştırıcam ve kujatanın yardımınıda anneye teslim edicem.akşamları yalovadan nete girebilirim şimdilik dualarınıza ihtiyacmız var küçük meleğime bişey olmasın bu hafta dönemezsem bile eşim hafta sonu gelen kargoları yalovaya getiricek akşam öyle konuştuk.bana cepten ulaşmak isteyen olursa cebim açık.görüşmek üzere hoçakalın arkadaşlar

boşwer canım allah kabul etsin bende dün aile için market alışverişi yaptım ve bugün yalovaya geçiyorum gelen kargoları üst komşum alıcak akşam eşime vericek hafta içi dönücem ama henüz belli değil yalovaya gitme sebebim hastane.dün kartal eğitim ve aaştırma ordanda zeynep kamil hastanesine gittim ancak bir allahın kulu ilgilenmedi çok utanç verici bir durum bende yalovada yaşar okuyan hastanesine gitmeyi karar verdim serklaj orada yapılıyormuş yarın ölçüm yapılıcak sanırım haftaya gün vericekler inşallah gerek kalmaz bugün ameliyatımı yapan doktor ile görüşücem ardından 2 gemisiyle yalovaya geçicem.aldıklarımı aileye ulaştırıcam ve kujatanın yardımınıda anneye teslim edicem.akşamları yalovadan nete girebilirim şimdilik dualarınıza ihtiyacmız var küçük meleğime bişey olmasın bu hafta dönemezsem bile eşim hafta sonu gelen kargoları yalovaya getiricek akşam öyle konuştuk.bana cepten ulaşmak isteyen olursa cebim açık.görüşmek üzere hoçakalın arkadaşlar
:Saruboceq:
Allah yardımcın olsun canım.Umarım kötü bişey çıkmaz

canım geçmiş olsun sen zaten o kadar çok dua aldın ki herşey rabbimin izniyle hayırlı olacak inşallah dualarım seninle bende buğün tekrar çarşıya çıktım
kırtasiyelerden aklıma ve gözüme ne gelirse gerekli aldım.
her şeyden çift aldım canım keşke elimden daha fazlası gelse
anneye ve çocuklara kazak
aldım şimdi postalanması kaldı Allah yardımcı ve sebep olanlardan dualarıyla katılanlardan razı olsun

levestoriycim az önce kargodan aradılar..Kargo şubedeymiş..Telefon kullanım dışı diyor ve böyle bir adres yok diyorlar.Bsna bir telefon numarası bıraktılar.Özelden yazacam ulaşırmısın

canım kargo için bekledim üst kat komşum evde yok dediğim gibi kapılardan yanlışlık olmuşi kargoı göndericek arkadaşlar arka kapı dermisiniz lütfen ön kapıya vurup gidiyolar karışıklık oluyor kargo elime ulaştı çok sağolun sevgiler hoşçakalın

Canım,iyi haberlerle gelirsin inşallah.:Saruboceq: En geç ne zaman elinizde olması gerekiyor,kargoların.Sizede bi kaç iş olmasın,:1hug:kutu bulmaya çalışıyorum.Bizdede ,bu sorun ne yazıkki.:sm_confused:

canım kargo için bekledim üst kat komşum evde yok dediğim gibi kapılardan yanlışlık olmuşi kargoı göndericek arkadaşlar arka kapı dermisiniz lütfen ön kapıya vurup gidiyolar karışıklık oluyor kargo elime ulaştı çok sağolun sevgiler hoşçakalın

Karışıklık oldu ama eline ulaştıya yeter benim için.:nazar:

özelden adresini bırakmışsın teşekkür ederim ama takip etmem mümkün olmadı buğün bakabildim ve bende en kısa zamanda kargomu göndereçeğim takip edemediğim sürede çok güzel olaylar olmuş okurken çok duygulandım kızınada acil şifalar diliyorum allah yardımcın olsun

LEVESTORY özelime yeni bir cep no gönderirmisin bana yazdığın kullanılmamaktadır diyor , arkadaşlar bana soruyorlar özellerinden gönderirim.Benim kargomda sabah çıktı umarım ulaşır sana.

levestoriycim az önce kargodan aradılar..Kargo şubedeymiş..Telefon kullanım dışı diyor ve böyle bir adres yok diyorlar.Bsna bir telefon numarası bıraktılar.Özelden yazacam ulaşırmısın

BOŞWERcim kargon ulaşmışmı adrese merak ettim.Şimdi giden kargolar geri dönerse çok problem olur çünkü.Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar bugün aileyle görüştüm dolapları çokşükür baya doldu çocuklar çok teşekkür etti boşwer canım kargonda ellerine ulaştı çok sevindiler cep numarama gelince neden öyle diyor anlamadıum gitti türkcelle irtibata geçicem bu konu için kargolar en geç ayın 10una kadar elimde olursa iyi olur çünkü cumartesi aile istanbula gelicek efsunefe ile görüştürücem benimde cumartesiye kadar hastanede işlerim biter taburcu olurum inşallah sonsen cnm kızımınsağlığı çok şükür çok iyi ben küçük bi operasyon geçiricem allahın izniyle hiç bi aksilik olmuycak sevgiler hepinize ben yarın yine yazarım ozgurdu cep numaramı sana yazıcam tekrar sende bana yazarsan cep numaranıu ben arayabilirim seni sevgiler

ozgurdu canım yarın kargo 5ten sonra gelirse eşim bizzat alabilir kargoyu olmazsa üst kattaki komşuma bırakabilirler ben bumaranı bekliyorum

Back