• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-12 yaşlarında iki çocuğa yardım eder misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yazamıyorum sizlere kusura bakmayın.bu hafta sürekli hastaedeydim bebiş gayet sağlıklı ama ameliyat olmam gerekiyormuş çapadaki çoğu doktor olmam gerektiğini söyledi.onun telaşındayız şimdi bugün listeyi kontrol ettim ve sizlerinde bilgisi olsun istedim kim ne yardım yaptı kimlerin kargosu elime ulaştı kimlerin ulaşmadı hepsni yazmak istiyorum.öncelikle şunu yazmak istedim efsunefe aileyle görüşme yaptıktan sonra çamaşır makinesini iptal ettirdi sizlere o yazıcakmış ama yanlış anlaşılır diye çekinmiş anne pek güven vermemiş bana sen henüz çok küçüksün çabuk kandırılabilirsin dedi ama ben bu aileden emin olmasam buraya bu topiği açmazdım bu aileyi ben 4 senedir tanıyorum geçen senelerde elimden geldiği kadar ben yardım ettim sadece b u aileye değil o evlerde oturan minik bir bebeğe benimle aynı yaşta olan kızlara bu sene imkanım elvermediği için buraya bu topiği içtım allah razı olsun hepiniz yardım ricamı boşçevirmediniz güvendiniz.bir çoğunuz sorgusuz elinden gelen bütün yardımı yaptı.haftasıonundak buluşmamız çok güzel geçmişti.bizi çok güzel karşıladılar tekrar teşekkür ediyorum.pazartesi günü çapada dr beklerken efsunefe aradı ve makineyi iptal ettrdiğini söyledi anneleri adına çok üzüldüm.zunca bir konuşma yapıldı eşi buluşmada çocuklara her ay bir aile dostunun 100 ytl burs bağlamak istediğini söyledi.bu haberler çok sevindirdi bizi.ama efsunefe anneye pek güvenmemiş.ben lavoboya kalktığım sırada anneleri efsunefeden yol parası istemiş tamam orada belki hatalı olabilir benim söylemem daha mantıklıydı ama düşünememiş.birde anenin sigara içmesi tuhafına gitmiş ondada haklı ama kadının yaşadıkları az uz birşey değil gerçekten kocası çalışamıyor kendi çöplerden bira kutusu demir topluyor yeri geldiği zaman temziliğe gidiyor bana geldiğinde sigarasını eşim aldı orada konu komşu verirse içiyor.dolapları boş olsada çocuklarını aç yatırmıyor.efsunefe bir haftasonu beraber bu ailenin evine gidelim görelim dedim.çünkü en ufak kuşku beni üzüyor.çamaşır makinesinin olmadığını oturucak koltukları olmadığını kendin gör dedim.malesef bunlar üzücü haberler efsunefeyle dünkü konuşmamızda çocukların bursunun kesilmiyceni her ay 150 ytl verdiğim hesap adresine yatırılacağını söyledi buda sevindirici bir haber ama ben bu aileyi boynu bükük uğurlamak durumunda kaldım ve vicdanen rahatsız oldum.

arkadaşlar kulüpte problem var sanırım yazdığım mesajlar gelmiyor sanırım tekrar deniyorum eğer imkanım olsaydı aileye makineyi ben alıcaktım ve aile benim aldığımı bimiycekti.ama malesef bunu yapamadım.neyse arkadaşlar elime ulaşan kargoları gelenleri yazıyorum
ilk yardımı kujata yaptı hiç sorgusuz 250 ytl gönderdi postane yoluyla bu parayla aileye bir ton odun alındı 150 ytllik ben yardım yaptım çocukların gıda ihtiyaçlarını karşıladım
BOŞWER:anneye kazak çocuklara ikişer çift atlet külot 3 adet dosya pastal boya kalem boya resim defteri.
OZGURDU:anneye kaban iki paket fotokopi kağıdı
EFSUN EFE:kırtasiye ihtiyaçları 6 adet defter iki adet büyük boy resim çantası 4 düzine kalem pastel boya guaj boya resim kağıdı kırmızı kalem silgi kalemtraş çetvel pergel resim dosyası HER AY 150 YTL BURS
EV HANIMI:anneye kazak babaya iki adet kazak bir adet gömlek boya kalemi cetvel takımı 3 adet kalem kutusu uhu bant 2 adet yaprak dosya 4 adet defter kabı 2 adet fosforlu kalem seti 4 adet uçlu kalem
DAĞ ÇİÇEĞİ:küçük kardeşe mont(çok beğendi)sweet takım pastel boya sulu boya kalem
KAHVE DELİSİ:(hepsi sıfır)2 adet kot pantolon 2 adet sweet kazak 2 adet aklet külot 10 çift çorap 2 adet pijama 2 adet tayt anneye hırka etek.3paket makarna 1 kutu bezelye konservesi 1 kilo tuz bir paket çay 2 kilo sıvı yağ.

Son düzenleyen: Moderatör:
gelecek olanlar ise:
ASSKIM
SURGRİSE
ARZUCO
KRONİCK:yarın ayağından operasyon geçirecek aldıklarını haftaya gödericek(birkez daha geçmiş olsun canım)
BERFİNSENA
BARÇMAN
GUSEL
KAROKUM
SONSEN
NİSARİES
FREZYA
GURBAA PRENSESES
ARKADAŞLAR İNŞALLAH YAZDIKLARIMI GÖRÜRSÜNÜZ SEVGİYLE KALIN :)

merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yazamıyorum sizlere kusura bakmayın.bu hafta sürekli hastaedeydim bebiş gayet sağlıklı ama ameliyat olmam gerekiyormuş çapadaki çoğu doktor olmam gerektiğini söyledi.onun telaşındayız şimdi bugün listeyi kontrol ettim ve sizlerinde bilgisi olsun istedim kim ne yardım yaptı kimlerin kargosu elime ulaştı kimlerin ulaşmadı hepsni yazmak istiyorum.öncelikle şunu yazmak istedim efsunefe aileyle görüşme yaptıktan sonra çamaşır makinesini iptal ettirdi sizlere o yazıcakmış ama yanlış anlaşılır diye çekinmiş anne pek güven vermemiş bana sen henüz çok küçüksün çabuk kandırılabilirsin dedi ama ben bu aileden emin olmasam buraya bu topiği açmazdım bu aileyi ben 4 senedir tanıyorum geçen senelerde elimden geldiği kadar ben yardım ettim sadece b u aileye değil o evlerde oturan minik bir bebeğe benimle aynı yaşta olan kızlara bu sene imkanım elvermediği için buraya bu topiği içtım allah razı olsun hepiniz yardım ricamı boşçevirmediniz güvendiniz.bir çoğunuz sorgusuz elinden gelen bütün yardımı yaptı.haftasıonundak buluşmamız çok güzel geçmişti.bizi çok güzel karşıladılar tekrar teşekkür ediyorum.pazartesi günü çapada dr beklerken efsunefe aradı ve makineyi iptal ettrdiğini söyledi anneleri adına çok üzüldüm.zunca bir konuşma yapıldı eşi buluşmada çocuklara her ay bir aile dostunun 100 ytl burs bağlamak istediğini söyledi.bu haberler çok sevindirdi bizi.ama efsunefe anneye pek güvenmemiş.ben lavoboya kalktığım sırada anneleri efsunefeden yol parası istemiş tamam orada belki hatalı olabilir benim söylemem daha mantıklıydı ama düşünememiş.birde anenin sigara içmesi tuhafına gitmiş ondada haklı ama kadının yaşadıkları az uz birşey değil gerçekten kocası çalışamıyor kendi çöplerden bira kutusu demir topluyor yeri geldiği zaman temziliğe gidiyor bana geldiğinde sigarasını eşim aldı orada konu komşu verirse içiyor.dolapları boş olsada çocuklarını aç yatırmıyor.efsunefe bir haftasonu beraber bu ailenin evine gidelim görelim dedim.çünkü en ufak kuşku beni üzüyor.çamaşır makinesinin olmadığını oturucak koltukları olmadığını kendin gör dedim.malesef bunlar üzücü haberler efsunefeyle dünkü konuşmamızda çocukların bursunun kesilmiyceni her ay 150 ytl verdiğim hesap adresine yatırılacağını söyledi buda sevindirici bir haber ama ben bu aileyi boynu bükük uğurlamak durumunda kaldım ve vicdanen rahatsız oldum.

Ah be canım yaşananlar hoş olmamış ama arkadaşıda suçlayamıyorum.Öyle insanlar var ki ihtiyacı yokken yardım isteyen onlar yüzünden gerçek yardıma muhtaç olanları anlayamıyoruz.Çok üzücü bir durum.Efsunefe arkadaşımız tabii gitsin evini görsün içene sinersede yardımını yapsın.Yardım bu , yani insanın içine bir kurt düştümü zaten o saatten sonra hayrı gelmez. Resim çekseydin siteye koysaydın.Herkes tabiki sana sonuna kadar güveniyor.O konuda için rahat etsin.:1hug:

canım ya ben hatırlarsan bir defa demiştim resimleriniçekicem diye ama o gün gittiğimde makineyi almayı unuttum yanıma nasip kısmet birdahaki sefere ama aile bunada şükür diyor allah razı olsun yapılan yardımlardan diyor zaten bizim amacımız iki kardeşe yardım yapmaktı bu dileğimizde en güzel şekilde yerine geliyor şükürler olsun bukadar hayra vesile olduğumuz için vicdanım rahat.dediğin doğru duygu sömürüsü yaparak yardıma muhtaç olmadığı halde yardım isteyenleri görükçe gerçek ihtiyaç sahiplerine bile bazen ya onlarda böyleyse diyoruz ama içine girince insan anlıyor herşeyi canımcım gönderdiğin mont anneye tam oldu bu arada allah razı olsun

canım ya ben hatırlarsan bir defa demiştim resimleriniçekicem diye ama o gün gittiğimde makineyi almayı unuttum yanıma nasip kısmet birdahaki sefere ama aile bunada şükür diyor allah razı olsun yapılan yardımlardan diyor zaten bizim amacımız iki kardeşe yardım yapmaktı bu dileğimizde en güzel şekilde yerine geliyor şükürler olsun bukadar hayra vesile olduğumuz için vicdanım rahat.dediğin doğru duygu sömürüsü yaparak yardıma muhtaç olmadığı halde yardım isteyenleri görükçe gerçek ihtiyaç sahiplerine bile bazen ya onlarda böyleyse diyoruz ama içine girince insan anlıyor herşeyi canımcım gönderdiğin mont anneye tam oldu bu arada allah razı olsun

Sevindim canım.İnan kırtasiyelik bayağı birşeyler alacaktım ama sanada özel mesajda da belirttim arkadaşlar üstlenince bekleyelim gelen şeylere göre bir daha yapılanırız diye düşündüm.Yani aynı şeyden birkaç tane olmasın diye.Eksiklerini yazmaya devam et bence herkesin aklının bir köşesinde kalsın.kaydirigubbakcemile5

canım efsunefe den allah binkere razı olsun ki eğitimleri için düzenli burs sağlamışlar. oturacak koltuk daha öncelikliymiş bana göre sonuçta çamaşır makinesi olmazsa olmaz birşey değil, bence o konuya çok takılma. benim kaç tane tanıdğımın 3-4 sene öncesine kadar merdaneli bile makinesi yoktu. çocuklar üşümesin aç yatmasın çöpten ekmek toplamasın bunlar anneyi mutlu etmeye yetmezmi? bu kadar yokluk içinde makinenin suyu elektriği deterjanı nasıl karşılanacak prefabrik diye fatura ödemiyorlarsa başka . tabiki makinede ayarlansa iyi olurdu ama üzülme canım.
ayrıca buluşmada sigara içmesi para istemesi büyük talihsizlik...

evet canım haklısın ben sadece onları ümitlendirdiğim için üzüldüm evleri tahta prafabrik ama devlet elektiriğide suyuda alıyor buluşmada bunları yaşamasaydık çok daha iyi olurdu ama düşünememiş o an kadıncağız ben mümkün olduğunca sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler

sevgili arkadaşlar yardım konuları bizim için önemli bir konu burdan yazılmaz ama yardım yaptığımız aile sayısı bir iki ve on ile sınırlı değil evet aileyi gördüm.bana güven vermedi ama aileyi muhakkak yerinde ziyaret ettikten sonra bu içimde oluşan şüphe kalkarsa tabiki makina sözümü yerine getireceğim ama takdir edersiniz aileyi en kısa zaman da eşimle beraber yerinde ziyaret ettikten sonra gerekli tüm yardımların bizim ve etraftaki aile dostlarımızdan gerekirse yalovadaki dostlarımızla desteklerimiz kendilerine ulaşacaktır.amacımız yardım yapmamak değil gerçekten ihtiyacı olana yardım yapmak bunları yazarken bile açıkçası utanıyorum.saygılar

Arkadaslar yapilan yardimlari,kosusturmalari gördukce ve okudukca cok seviniyorum.Yardim edilirken yardim eden kisinin icininde rahat olmasi gerekir.Öyle seyler duyuyoruzki..daha dun haberlerde yardima ihtiyaci olmayan kisiler (vicdansizlar) verilen yardimlari yari fiyatina satiyorlarmis.Böyle seyleri okadar sik duyuyoruzki yardim ederkende acbami? sorularinin sorulmasi bana göre normal.Yardim eden bununla ilgili kosusturan, kisaca herkeze cani gönulden bende onlar adina size tesekur ediyorum.Bir yardim bin bela savar demisler.Hersey gönlunuzce olsun.

rkadaşlar bu hafta ameliyat oluyorum nete daha az giricem artık pazartesi pap smear testi yapılıcak nşallah tekrarlama yoktur sonucuna göre çarşamba yada perşembe günü ameliyata alınıcam kaç gün yatacağım belli değilmiş içim hiç rahat değil kartal eğitim ve araştırmada olucam hastane çok bakımsız enfeksiyon kapam riski çok yüksek ama mecburen orada olucam çünkü haftam geçöiyor ve ssk karşılıyor bizim için dua edin ne olur bebeğime bişey olmasın yarın anestezi onayı için tahlller yapılıcak sizlere hayırlı haberlerle dönerim inşallah

rkadaşlar bu hafta ameliyat oluyorum nete daha az giricem artık pazartesi pap smear testi yapılıcak nşallah tekrarlama yoktur sonucuna göre çarşamba yada perşembe günü ameliyata alınıcam kaç gün yatacağım belli değilmiş içim hiç rahat değil kartal eğitim ve araştırmada olucam hastane çok bakımsız enfeksiyon kapam riski çok yüksek ama mecburen orada olucam çünkü haftam geçöiyor ve ssk karşılıyor bizim için dua edin ne olur bebeğime bişey olmasın yarın anestezi onayı için tahlller yapılıcak sizlere hayırlı haberlerle dönerim inşallah

geçmiş olsun canım inşaallah sonuçlar istediğin gibi olur :Saruboceq:

Canım,geçmiş olsuna.s. Allah kolaylıklar versin,hayırlı haberlerini duyarız inşallah.:nazar::Saruboceq:

canım geçmiş olsun güzel haberlerini inşallah duyarızŞeniz

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle." AMİN

canlarım benim çok teşekkür ederim ev hanımı canım ablacım ne kadar güzel dua etmişsin amin canım benim çok şükürki okadar acı veren bir hastalığım yok bu sadece bebeğim bana tutunsun içeride yeteri kadar kalabilsin diye yapılıcak bi ameliyat inşallah güzel haberlerler dönücem aranıza hepniz çok sağolun sevgiler

öncelikle geçmiş olsun, bende çocukların durumunu soracaktım hala yardım edebiliyoruz dimi. bende bir kaç parça birşey göndermek istiyorum gerekli bilgileri ve adresi özelden istedim ama konu sahibinden başka bilen varsa daha çabuk hallederim adres işini filan...

cnm babası hakkında bilgi vermedim onun hali içler acısı geçen ay ameliyat olucaktı ama değerleri yüksek çıkınca ameliyat olamazsın demişler zehirli guatr şeker kolestrol var sağ elinin 3 parmağı yok çalışamıyor çınarcıkta iş olursa odun kömür çekiyormuş ama şimdi onud yapamıyor annede kışın temizliğe gidemiyor bazen düşünüyorum buu çocukların beslenmesi lazım vitamin almaları lazım ama elden ne gelir istanbulda olsalar elimden geldiğince yardım edicem ama değiller işte bazen diyorum neden allah her kuluna eşit davranmıyor bazen büyükler kendi cezalarını çekiyor ama ya çocuklar onların ne suçu günahı var onlarda istemezmi herşeyleri olsun arkadaşları çöpçünün çocukları diye dalga geçiyolarmış bu ne kadar acı bişey heleki ergenliğe girmek üzere olan bi çocuk için.

ne kadar üzüldüm bunu kelimelerle ifade etmem imkansız..benimde bir oğlum var ve 12 yaşında ..onu bu şansız çocukların yerine koydum ve birden yüreğim burkuldu..kalbim ağrıdı çöpçünün çocukları hee..senağlama off ne kadar acı..!! elimden geldiğince bende yardım etmek isterim..duyarlı davranışınızdan ötürü sizi kutluyorum..inşallah güzel günleri görmeleri dileklerimle..

Merhaba,banada adresini verirseniz bende onları desteklemeye çalışırım.Ayrıca okul bilgilerini verebilirseniz,öğretmenleriyle konuşur onları KardeşiniSeç'ede yazar ömür boyu onları sevecek ve arka çıkacak bir ağabey ve ya abla sahibi olmalarını sağlarım.

öncelikle geçmiş olsun, bende çocukların durumunu soracaktım hala yardım edebiliyoruz dimi. bende bir kaç parça birşey göndermek istiyorum gerekli bilgileri ve adresi özelden istedim ama konu sahibinden başka bilen varsa daha çabuk hallederim adres işini filan...

Merhaba,banada adresini verirseniz bende onları desteklemeye çalışırım.Ayrıca okul bilgilerini verebilirseniz,öğretmenleriyle konuşur onları KardeşiniSeç'ede yazar ömür boyu onları sevecek ve arka çıkacak bir ağabey ve ya abla sahibi olmalarını sağlarım.

bende adres bilgileri ve arkadaşımızın teli var size özelden veriyorum

Back