E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yazamıyorum sizlere kusura bakmayın.bu hafta sürekli hastaedeydim bebiş gayet sağlıklı ama ameliyat olmam gerekiyormuş çapadaki çoğu doktor olmam gerektiğini söyledi.onun telaşındayız şimdi bugün listeyi kontrol ettim ve sizlerinde bilgisi olsun istedim kim ne yardım yaptı kimlerin kargosu elime ulaştı kimlerin ulaşmadı hepsni yazmak istiyorum.öncelikle şunu yazmak istedim efsunefe aileyle görüşme yaptıktan sonra çamaşır makinesini iptal ettirdi sizlere o yazıcakmış ama yanlış anlaşılır diye çekinmiş anne pek güven vermemiş bana sen henüz çok küçüksün çabuk kandırılabilirsin dedi ama ben bu aileden emin olmasam buraya bu topiği açmazdım bu aileyi ben 4 senedir tanıyorum geçen senelerde elimden geldiği kadar ben yardım ettim sadece b u aileye değil o evlerde oturan minik bir bebeğe benimle aynı yaşta olan kızlara bu sene imkanım elvermediği için buraya bu topiği içtım allah razı olsun hepiniz yardım ricamı boşçevirmediniz güvendiniz.bir çoğunuz sorgusuz elinden gelen bütün yardımı yaptı.haftasıonundak buluşmamız çok güzel geçmişti.bizi çok güzel karşıladılar tekrar teşekkür ediyorum.pazartesi günü çapada dr beklerken efsunefe aradı ve makineyi iptal ettrdiğini söyledi anneleri adına çok üzüldüm.zunca bir konuşma yapıldı eşi buluşmada çocuklara her ay bir aile dostunun 100 ytl burs bağlamak istediğini söyledi.bu haberler çok sevindirdi bizi.ama efsunefe anneye pek güvenmemiş.ben lavoboya kalktığım sırada anneleri efsunefeden yol parası istemiş tamam orada belki hatalı olabilir benim söylemem daha mantıklıydı ama düşünememiş.birde anenin sigara içmesi tuhafına gitmiş ondada haklı ama kadının yaşadıkları az uz birşey değil gerçekten kocası çalışamıyor kendi çöplerden bira kutusu demir topluyor yeri geldiği zaman temziliğe gidiyor bana geldiğinde sigarasını eşim aldı orada konu komşu verirse içiyor.dolapları boş olsada çocuklarını aç yatırmıyor.efsunefe bir haftasonu beraber bu ailenin evine gidelim görelim dedim.çünkü en ufak kuşku beni üzüyor.çamaşır makinesinin olmadığını oturucak koltukları olmadığını kendin gör dedim.malesef bunlar üzücü haberler efsunefeyle dünkü konuşmamızda çocukların bursunun kesilmiyceni her ay 150 ytl verdiğim hesap adresine yatırılacağını söyledi buda sevindirici bir haber ama ben bu aileyi boynu bükük uğurlamak durumunda kaldım ve vicdanen rahatsız oldum.