arkadaşlar bugün aileyle görüştüm dolapları çokşükür baya doldu çocuklar çok teşekkür etti boşwer canım kargonda ellerine ulaştı çok sevindiler cep numarama gelince neden öyle diyor anlamadıum gitti türkcelle irtibata geçicem bu konu için kargolar en geç ayın 10una kadar elimde olursa iyi olur çünkü cumartesi aile istanbula gelicek efsunefe ile görüştürücem benimde cumartesiye kadar hastanede işlerim biter taburcu olurum inşallah sonsen cnm kızımınsağlığı çok şükür çok iyi ben küçük bi operasyon geçiricem allahın izniyle hiç bi aksilik olmuycak sevgiler hepinize ben yarın yine yazarım ozgurdu cep numaramı sana yazıcam tekrar sende bana yazarsan cep numaranıu ben arayabilirim seni sevgiler
bende yeni gördüm bu yardım çagrısını arkadaşlar erzak yada para yardımı yapsak nasıl olur ve nereye yapıcamızı bildirseniz özelden sevinirim saolsun herkesin gönlüne ve yüregine saglık cümlemizi mevlam darda bırakmasın inş:Saruboceq:
BOŞWERcim kargon ulaşmışmı adrese merak ettim.Şimdi giden kargolar geri dönerse çok problem olur çünkü.Çok üzgünüm çoook
Merhaba canımcım
Şu konuştuğumuz konuyla ilgili bebeğin kilosunu ve boyunu öğrenmen mümkün mü?
Yaşa göre alınanlar pek garanti geliyor bana.
Çok saol.
boşwer canım irem&özge benim kızımın küçlmüş kıyafetlerini verdiğim bir bebeğe mont alıcak o yüzden bebek yazmış.
ev hanımı canım kargo elime ulaştı canım allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?