Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaslar bu ıkı cocuğun tum kırtasıye masraflarını ben ustlenıyorum sayet ıstanbula gelır ıselerde esım tum kıyafet ve dığer sorunlarıyla ılgılenecek esım ve ben bu ıkı delıkanlıyı yolda bırakmamaya karar verdık
saygılar
slm arkadaslar bu ıkı cocuğun tum kırtasıye masraflarını ben ustlenıyorum sayet ıstanbula gelır ıselerde esım tum kıyafet ve dığer sorunlarıyla ılgılenecek esım ve ben bu ıkı delıkanlıyı yolda bırakmamaya karar verdık
saygılar
arkadaşlar sizlere çok ama çok güzel bi haberim var bu sabah sevg,li arkadaşımız efsunefenin eşi aradı ve aile için ne yapabiliriz bana bişey söyleyin yapayım dedi.çocukların kırtasiye ihtiyaçlarını alıcakmışsınız eşiniz yazmış buraya dedim evet dedi kıyafet içinse bikaç arkadaş sahip çıktılar dedim peki başka ne yapabiliriz dedi.bende çamaşır makinesini söyledim aileyle ilede görüşüp kara verilicek tabi ama benim aklıma ilk o geldi beyfendi o zaman beni salı günü arayın mutlaka makineyi alalım dedi.rabbim okadar güzel kapılar açtıki hala inanamıyorum bu müjdeyi vermek için anneyi aradım kadın öyle çok ağladı ki nasıl dua etti anlatamam iki satır kelimeyle neler başardık arkadaşlar emeğiniz ve desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum :Saruboceq:allah hepinizden razı olsun a.s.sırtınız yere gelmesin inşallah çok mutluyum yahihoyyythihoyyyt