• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-12 yaşlarında iki çocuğa yardım eder misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle." AMİN

Amiiiiiiiiin Amiiiin Amiin:Saruboceq:

öncelikle geçmiş olsun, bende çocukların durumunu soracaktım hala yardım edebiliyoruz dimi. bende bir kaç parça birşey göndermek istiyorum gerekli bilgileri ve adresi özelden istedim ama konu sahibinden başka bilen varsa daha çabuk hallederim adres işini filan...

canım adresi yazarmısın özelime bende bir seyler yollamak istiyorum

yolluyorum canım Allah razı olsun

arkadaşlar az önce hastaneden geldim hazırlıklı gittim ama ameliyat listesi çok kalabalıkmış pazartesi sabah erkenden yatışım yapılıcak salı günüde hayırlısıyla ameliyatımız gerçeklşicek refakatçim olmuycağı için doktora eşim izin alabilirse ameliyat çıkışı ilgilenebilirmi dedim tabi dedi tabi izin alabilirse eşim:))sizlere haber vermek istedim.hepinizi öpüyoruz meleklerimle.ikinci meleğimde kız teyzeleri:)sevgiler

arkadaşlar az önce hastaneden geldim hazırlıklı gittim ama ameliyat listesi çok kalabalıkmış pazartesi sabah erkenden yatışım yapılıcak salı günüde hayırlısıyla ameliyatımız gerçeklşicek refakatçim olmuycağı için doktora eşim izin alabilirse ameliyat çıkışı ilgilenebilirmi dedim tabi dedi tabi izin alabilirse eşim:))sizlere haber vermek istedim.hepinizi öpüyoruz meleklerimle.ikinci meleğimde kız teyzeleri:)sevgiler

Geçmiş olsun canım,iyi haberlerle gelirsin inşallah. a.s.

ameliyatin gerceklesti mi? tarihi de cok zor almistin erteleyebilmissindir ve insallah annen de bir an once geri gelir. cok uzuluyorum ssenin icin :1no2:
yeni kizin da hayirli olsun :teselli: yagmur'a en guzel hediyeyi vermis oluyorsun. ikisi de kiz, yaslari da yakin olacagindan hayatlari boyu birbirlerinin en iyi arkadaslari, sirdaslari olacaklar insallah a.s.

kizlar,
aldigim habere gore, yarin hastaneye yatacak, cuma da operasyonu gerceklesecekmis.

arkadaşlar levestoriy ameliyat olmuş çok iyi geçmiş her şey yolunda 11.10 girmiş 11.50 de çıkmış
çok şükür iyiymiş çok geçmiş olsun Allaha şükür

şimdi konuştum evine çıkmış şükür bebeğide görmüşler maaşallah Allahın izniyle her şey yolunda

evet arkadaşlar dün evime geldim çok şükür.sağ salim kazasız belasız atlattık operasyonu.korktuğum olmadı ve anesteziden ilk defa gülerek uyandım.ameliyathaneye alındığımda anestezi doktorlarıyla şakalaştık.ilk önce belimden uyuşturmak istediler ama ben hazır değilim dedim.genel olsun istedim.bebeğime en az etki edicek iğneyi konuştular ve hazırıklar tamamlandıktan sonra anestezi verildi uyuyorum uyucam bebeğim size emanet uyudum dedim ve gözlerimi kapadım 11:50de uyandım engelleyemediğim bi gülme tuttu beni:)doktorlara bana ne yaptınız diyorum onlarda gülüyor söylediklerine göre ilk defa gülerek ameliyathaneden ayrılan hasta benmişim.eşimide kapıda gördükten sonra iyice rahatladım ddimki atlattık çok şükür:)ameliyattan çıkar çıkmaz wcye yürüdüm.çünkü ameliyathanede 2 saati geçkin bi süre ipin gelmesini bekledik.o ara wcye gidemedim.o gün taburcu olmak istedim ama bırakmadılar dün öğleden sonra işlemler tamamlandı ve evime geldim.kızımı çok özledim bian önce kavuşmak istiyorum ama nereden geldiyse şimdi gribim.sürekli hapşırıyorum inşallah ateşim çıkmaz en korktuğum şey çünkü.yağmuru getirip giribin onada geçmesini istemiyorum iki gün daha sıkıcam dişimi bian evvel toparlanmaya çalışıcam allahın izniyle.minik kızımda çok iyi kalp atışlarına bakılması için doğumhaneye indik.hemşire daha probu karnıma koyar koymaz maşallah bu çok hareketli dedi.ekranı bana doğru çevirdi.bütün vücudu net bi şekilde ekranda oynuyordu kolları bacakları durmuyor o kadar güzel bi duyguydu ki allaha şükür sağ salim atlattık inşallah doğumumda böyle kolay olur.dört buçuk ay sonra zamanında kollarımda olur kinci meleğimde inşallah:)hepinize dualarınızla bizi yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz
sevgiler.

arkadaşlar yeni bir konu açtım göz atarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar konuyu güncellemek istedim.bikaç arkadaş bu aile için kopmayalım yine ufak tefek bişeyler yaparız demişelerdi.ailenin erzak ihtiyacı var odun kömür sıkıntısıda çekmeye başlamışlar babaları yatalak olmuş kadın temizliğe gidemiyormuş evde olanlarla idare etmeye çalışıyolarmış.ne dersiniz bir kez daha bu garibanların yüzünü güldürelimmi hep birlikte

erzak yardımı olabılır mı acaba bole bıseyde kargoyu nasıl ucuza halledebılırız ben cook uzaktayım cunkü.

merhaba arkadaşlar konuyu güncellemek istedim.bikaç arkadaş bu aile için kopmayalım yine ufak tefek bişeyler yaparız demişelerdi.ailenin erzak ihtiyacı var odun kömür sıkıntısıda çekmeye başlamışlar babaları yatalak olmuş kadın temizliğe gidemiyormuş evde olanlarla idare etmeye çalışıyolarmış.ne dersiniz bir kez daha bu garibanların yüzünü güldürelimmi hep birlikte

arkadaşlar bu aile için star habere bugün faks çekicem uğur dündarın ekibiyle görüştüm durumlarını anlattım.inşallah bi röportaj yaparlar...

Back