• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-12 yaşlarında iki çocuğa yardım eder misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bugün aileyle görüştüm dolapları çokşükür baya doldu çocuklar çok teşekkür etti boşwer canım kargonda ellerine ulaştı çok sevindiler cep numarama gelince neden öyle diyor anlamadıum gitti türkcelle irtibata geçicem bu konu için kargolar en geç ayın 10una kadar elimde olursa iyi olur çünkü cumartesi aile istanbula gelicek efsunefe ile görüştürücem benimde cumartesiye kadar hastanede işlerim biter taburcu olurum inşallah sonsen cnm kızımınsağlığı çok şükür çok iyi ben küçük bi operasyon geçiricem allahın izniyle hiç bi aksilik olmuycak sevgiler hepinize ben yarın yine yazarım ozgurdu cep numaramı sana yazıcam tekrar sende bana yazarsan cep numaranıu ben arayabilirim seni sevgiler

Canım turkcellik bir durum yok İlk özel mesajında bana yazdığın cep numarasını ben herkese dağıttığım için herkeste yanlış cep var muhtemelen.Bana yazdığın mesajı sana tekrar forward edeyim bakarsın.Yeni yazdığın cep nonu not ettim soran arkadaşlara verebilirim.Çocukların sevindiğine çook sevindim yüzleri bir nebze güldüyse ne mutlu bize.yerimsenibenHerkese iyi geceler...

çok duygulandım,hayırlı bir iş yapıyorsunuz.allah razı olsun.özelime kargo adresi verirseniz katılmak isterim.

bende yeni gördüm bu yardım çagrısını arkadaşlar erzak yada para yardımı yapsak nasıl olur ve nereye yapıcamızı bildirseniz özelden sevinirim saolsun herkesin gönlüne ve yüregine saglık cümlemizi mevlam darda bırakmasın inş:Saruboceq:

bende yeni gördüm bu yardım çagrısını arkadaşlar erzak yada para yardımı yapsak nasıl olur ve nereye yapıcamızı bildirseniz özelden sevinirim saolsun herkesin gönlüne ve yüregine saglık cümlemizi mevlam darda bırakmasın inş:Saruboceq:

Canım,özel mesajın kapalı.Arkadaşın adresini yollayacaktım sana,yollayamadım.a.s.

BOŞWERcim kargon ulaşmışmı adrese merak ettim.Şimdi giden kargolar geri dönerse çok problem olur çünkü.Çok üzgünüm çoook

Ulaşmış canım..
Yeni telefon numarasını yazarsan sorun çıkmayacaktır

nisaries canım özel mesaj alımın kapalı adres bilgisini yollayamıyorum ben ev telefonumla cep numaramı karıştırmışım:)) benim cep nomun sonu 72 52 aynı numaranın son 4 rakamı yanlışmış:)
malesef buradaki hastanedede ameliyat olmuyormuş üniversite hastanesine yönlendirdiler ve son 1 haftam kalmış bu hafta araştırma yapıcam ya çapa yada marmara üniversitesi olucak kargolar elime rahatlıkla ulaşıcak bugün dönüyorum evime çünkü.hepinizden allah razı olsun sevgiler

Merhaba canımcım
Şu konuştuğumuz konuyla ilgili bebeğin kilosunu ve boyunu öğrenmen mümkün mü?
Yaşa göre alınanlar pek garanti geliyor bana.
Çok saol.

Arkadaslar yardim icin gayret ve cabalarinizi gördukce sizlerle gurur duyuyorum.Sizlere bende onlar adina cok tesekur ederim.Allah hepinizden razi olsun.Oralarda olsaydim bende yardim kervanina katilir sizleri yanliz birakmazdim ;(((((( ama dualarim butun yardima ihtiyaci olanlarla ve sizlerle.Iyiki varsiniz.:))))))))

bende bu konuyu yeni gördüm lütfen bu konuda neyapmam gerekiyor ve nereye yollayacağimi yazarsanız bende birşeyler yapmak istiyorum teşekürler bu duyarllığınız için.

ozgurdu canım senin kargon dün akşam saat 9 da eşimin eline ulaşmış eşim aradı kargo geldi diye allah razı olsun canım frezya canım özeline adresi ulaştırdım hepinizi
öpüyorum kucak dolusu sevgiler heopinize hoşçakalın

boşwer canım irem&özge benim kızımın küçlmüş kıyafetlerini verdiğim bir bebeğe mont alıcak o yüzden bebek yazmış.

ev hanımı canım kargo elime ulaştı canım allah kabul etsin

inşallah canım inşallah rabbim bu güzel hayır dualarınızı boş çevirmedi bugün çok güzel bir haber aldım o küçücük umut büyüdü kocaman oldu ameliyat olmama gerek kalmadı inşallah hiç bir aksilik olmıycakmış sadece dikkat ediceksin dedi doktor çok şükür rabbime çok korkuyordum artık sadece rutin kontroller için gidicez doktor teyzeye:)dualrınızı eksik etmediğiniz için sizlerdende allah razı olsun
sevgiler

duyarlılıgın için çok teşekkürler....
elimden ne gelirse yapmaya hazırım :1hug:

Canım,ben kargomu yolladım.Benim adım Gül.Sana tekrar,tekrar teşekkürler,böyle bir konu açıp,vesile olduğun için. a.s.

canım dağ çiçeği mailini aldım yarın kave delisi ve senin kargonda elime ulaşıcak inşallah.bu arada aile cumartesi gününden beri bende misafir bugün efsunefe ve eşi ve minik oğlları efeyle tanıştık çok şeker insanlar çocuklarla ve anneyle çok yakından ilgilendiler yaptığınız herşey için çok teşekkür ediyorum bir kez daha canımcım.gelirken çok daha rahat geldik eve.yağmur arabada uyudu yarın aileyi yolcu edicem yalova hayırlısıyla bu akşam çocukların kırtasiyeleliklerini paylaştırdık ikiside çok sevindi hep dua ettiler bir kez daha allah kabul etsin arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler hoşçakalın

canım sen iyisin demi gelişmeleri okuyorum burdan ne güzel işler yapıyorsun aile kimbilir ne mutlu olmuştur .sevinçlerini gözümde canlandırıp sana dua ediyorum .sevgiyle kal

Back