- Konu Sahibi EU1
arkadaşlar bugün aileyle görüştüm dolapları çokşükür baya doldu çocuklar çok teşekkür etti boşwer canım kargonda ellerine ulaştı çok sevindiler cep numarama gelince neden öyle diyor anlamadıum gitti türkcelle irtibata geçicem bu konu için kargolar en geç ayın 10una kadar elimde olursa iyi olur çünkü cumartesi aile istanbula gelicek efsunefe ile görüştürücem benimde cumartesiye kadar hastanede işlerim biter taburcu olurum inşallah sonsen cnm kızımınsağlığı çok şükür çok iyi ben küçük bi operasyon geçiricem allahın izniyle hiç bi aksilik olmuycak sevgiler hepinize ben yarın yine yazarım ozgurdu cep numaramı sana yazıcam tekrar sende bana yazarsan cep numaranıu ben arayabilirim seni sevgiler
Canım turkcellik bir durum yok İlk özel mesajında bana yazdığın cep numarasını ben herkese dağıttığım için herkeste yanlış cep var muhtemelen.Bana yazdığın mesajı sana tekrar forward edeyim bakarsın.Yeni yazdığın cep nonu not ettim soran arkadaşlara verebilirim.Çocukların sevindiğine çook sevindim yüzleri bir nebze güldüyse ne mutlu bize.yerimsenibenHerkese iyi geceler...