• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-12 yaşlarında iki çocuğa yardım eder misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adresi verebilirsen bende yardım etmek isterim kırtasiye gıda , giyecek eşim esnaf, burdaki esnaftanda toplarım

Canım,ne kadar güzel bi konu açmışsın.Dediğin gibi,keşke yakınımızda olsalardı.Bizim,Kardeşini Seçten bi kardeşimiz var.Acaba,oraya başvurma şansları yok mu?Çünkü o şekilde sürekli yardım alma şansları olur.Benim 14 yaşında bir oğlum var.Kıyafet gönderme,yada kırtasiye yardımı yapma şansımızda var.Ama onlar için daha sürekli,kalıcı bir çözüm bulunması gerektiğine inanıyorum.Yollayacaklarımız içinde ne yapmamız gerektiğini yazarsan sevinirim.Bilgilerinide özelden verirsin sanırım. a.s.

bende yardım etmek isterim ben ankaradayım ama adresi öselden verirseniss kargo ile gönderme imkanım olur

levesstory cnm birde öselden tlf numaranı yasamısınn

http://www.kardesinisec.com/

Canım,buraya başvuruyu sanıyorum,çocukların okullarındaki öğretmenler yapıyor.a.sÇünkü her okulun görevli öğretmeni var.a.s.

kahve delisi dağ çiçeği ve surgrise özellerinize ailenin bilgilerini verdim canlarım sizlerden mesaj geldikçe gözlerim doluyor içim kıpır kıpır oluypr duyarlılığınız için hepinize çok teşekkür ederim bir arkadaşımız özelden maddi yardım yapabilirmiyiz demiş bu aile için ne olursa razıyız eşya kıyafet yiyecek giyecek ama öncelik çocukların kırtasiye ihtiyaçları maddi yardım yapmak isteyenlere annenin adını soyadını vererek havale yoluyla yardımcı olmalarını sağlayabilirim çocuklar için harçlık çıkmış olur bu vesileylede düşüncen için çok teşekkür ederim arkadaşım

dağ çiçeği anladım canım ben gittiğim zaman okullarınada gidicem müdürleriyle görüşür bu konu hakkında bilgileri varmı sorarım eğer yoksada bu bilgiyi memnuniyetle paylaşırım bu iki kardeş ahrici başak garibanda varsa onlarda yararlanırlar belki görüyomusun rabbim bir konudan ne çok kapı açtı.allah razı olsun :)

dağ çiçeği anladım canım ben gittiğim zaman okullarınada gidicem müdürleriyle görüşür bu konu hakkında bilgileri varmı sorarım eğer yoksada bu bilgiyi memnuniyetle paylaşırım bu iki kardeş ahrici başak garibanda varsa onlarda yararlanırlar belki görüyomusun rabbim bir konudan ne çok kapı açtı.allah razı olsun :)

Canım,en güzeli okulla görüşmen.a.sBunu çok iyi düşünmüşsün.Çünkü,belliki onların ilgilenecek kimseleri yok.:sm_confused:Okulda daha duyarlı davranacaktır.Aslında burs konusunda onlarında bilgileri vardır.Allah senden razı olsun,senin ilgilenmenin çok faydası olacaktır eminim.a.s.

inşallah bir faydamız dokunur canım allah sizlerden razı olsun ben sadece bi elçiyim canım rabbim bi vesileyle kapıları açıyor yeterki kalp gözümüz açık olsun ve çevremizdeki yardıma muhtaç insanları görebilmemiz.peygamber efendimiz(s.a.v) in lafını hiç birimiz unutmamamız lazım komşun aç yatarken sen tok uyuma komşu demek illaki kapı komşumuz değil ayrı şehirdede olsalar onlar bizim gibi insan...benden bukadarlık bugünlük arkadaşlar karşıda pc bulabilirsem mesajlarınıza yine cevap vermeye çalışıcam kocaman kucak dolusu sevgilerimizi ve öpücüklerimizi yolluyoruz sizlere

İKİ KARDEŞİN AYNI İHTİYAÇLARI OLDUĞU İÇİN İKİŞER ADET ALALIM ARKADAŞLAR...
orta boy resim çantası
resim defteri
pastel boya,
sulu boya,
guaj boya,
kalem boya,
yağlı boya
fotokopi kağıdı 3 pk - Ozgurdu
palet fırça seti
kalem
silgi
kaplık
kalemtraş
kalem kutu
klasör dosya
4.sınıfa giden için oyun hamuru
resim kalemi
türkçe ingilizce sözlük,
türkçe sözlük
deyimler sözlüğü.
pergel ve cetvel takımı
bir tane atlas.
beden eşofmanı
defterler
kare çizgili çizgisiz adedini yazmıycam size bırakıyorum
kırtasiye ihtiyaçları bunlar şimdilik olan kalemlerle idare ediyolar öğretmenler resim dersine almıyormuş çocukları bukadarmı insafsızlık olur ya olan var olmayan var alan var alamayan var hadi arkadaşlar el birliğiyle şu listeyi tamamlayalım biran evvel çocukların yüzü gülsün.hepinizden allah razı olsun bir hayır bin şerri def edermiş inşallah hayırlara vesile olurz.sevigiler

GİYECEK
Çocuklara Ayakkabı
Kazak
Çorap
Pantolon
İç çamaşırı
Hırka
Süeter
ANNE için 42 Beden kıyafet
Pantolon,
Kazak,
çorap,
Mont- Ozgurdu
Ayakkabı

ARKADAŞLAR GÖNDERMEK İSTEDİKLERİNİZİ LİSTEDEN İŞARETLEYELİM..a.s. Bu arada bende çocukları tanımıyorum arkadaşımız güzel bir konu açmış.Allah razı olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar,yollayacaklarımızı yazalımmı,listesi yapılsın.Bi arkadaş için çeyiz yapılmıştı.Çok iyi oluyor.Benim göndereceklerim arasında mont var mesela,en azından almayı düşünen arkadaşlar,farklı şeylere yönelebilir. a.s.

inşallah bir faydamız dokunur canım allah sizlerden razı olsun ben sadece bi elçiyim canım rabbim bi vesileyle kapıları açıyor yeterki kalp gözümüz açık olsun ve çevremizdeki yardıma muhtaç insanları görebilmemiz.peygamber efendimiz(s.a.v) in lafını hiç birimiz unutmamamız lazım komşun aç yatarken sen tok uyuma komşu demek illaki kapı komşumuz değil ayrı şehirdede olsalar onlar bizim gibi insan...benden bukadarlık bugünlük arkadaşlar karşıda pc bulabilirsem mesajlarınıza yine cevap vermeye çalışıcam kocaman kucak dolusu sevgilerimizi ve öpücüklerimizi yolluyoruz sizlere

Canım benim,sayfana girdimde ne kadar gençmişsin.kaydirigubbakcemile5Tek başına mı gideceksin götürmek için.:sm_confused:Ne kadar güzel,sen bu yaşta bu kadar işe kalkışmışsınŞeniz

İKİ KARDEŞİN AYNI İHTİYAÇLARI OLDUĞU İÇİN İKİŞER ADET ALALIM ARKADAŞLAR...
orta boy resim çantası
resim defteri
pastel boya,
sulu boya,
guaj boya,
kalem boya,
yağlı boya
fotokopi kağıdı 3 pk - OZGURDU
palet fırça seti
kalem
silgi
kaplık
kalemtraş
kalem kutu
klasör dosya
4.sınıfa giden için oyun hamuru
resim kalemi
türkçe ingilizce sözlük,
türkçe sözlük
deyimler sözlüğü.
pergel ve cetvel takımı
bir tane atlas.
beden eşofmanı
defterler
kare çizgili çizgisiz adedini yazmıycam size bırakıyorum
kırtasiye ihtiyaçları bunlar şimdilik olan kalemlerle idare ediyolar öğretmenler resim dersine almıyormuş çocukları bukadarmı insafsızlık olur ya olan var olmayan var alan var alamayan var hadi arkadaşlar el birliğiyle şu listeyi tamamlayalım biran evvel çocukların yüzü gülsün.hepinizden allah razı olsun bir hayır bin şerri def edermiş inşallah hayırlara vesile olurz.sevigiler

GİYECEK
ÇOÇUKLARA
Ayakkabı
Mont - DAĞ ÇİÇEĞİ
Kazak
Çorap
Pantolon
İç çamaşırı
Hırka
Süeter

ANNE için 42 Beden kıyafet
Pantolon,
Kazak,
çorap,
Mont- OZGURDU
Ayakkabı

ARKADAŞLAR GÖNDERMEK İSTEDİKLERİNİZİ LİSTEDEN İŞARETLEYELİM.. Bu arada bende çocukları tanımıyorum arkadaşımız güzel bir konu açmış.Allah razı olsun.

Bu arada topic benim açtığım bir topic değil arkadaşlar.Konu sahibi arkadaş bilgisayar olmayan bir yere 2 günlüğüne gitti.Yarın dönecek konusu boş kalmasın önemli bir konu çünkü.:lepi:

DAĞ ÇİÇEĞİ cnm seni yazdım yukarda.yerimseniben

İyi ettin canım:1hug:daha ekleyeceklerim var benim,yazarım gene.a.sAma pek ilgi görmemiş konu,ona üzüldüm.:çok üzgünüm:Çeyizde çok fazla ilgi vardı.kaydirigubbakcemile5İnşallah,sitenin ağırlığıyla ilgilidir yada tatil olduğu için.:sm_confused:

canlarım ben de hazırlıyorum koli ama listesini vermek aklıma gelmedi .
kırtasiye ağırlıklı ve anne babayada kıyafet falan var
kalem kutusu kalemler boya kalemi kalemtraş defter kabları resim için yapıştırı uhu bant işte ne gelirse koydum kızım çok ağladı okuyunca yarın oda sınıfında anlatacak ve yoplamaya çalışacak 7.sınıf bunlar kıyafet de verebilirler
bu konuda çalışıyorum hep aklımda duyduğumdan beri bu aile Allah sizlerden razı olsun onların yardımcısı olsun

canlarım benim bu gece interneti olan komşuya geldim ve bi bakayım güzel haberler varmı diye ben yokken ozgurdu ilgilendiğin için çok teşekkür ederim çok güzel mesajlarınızı gördüm dağ çiçeği canım sayfamı ziyaret etmişsin evet yaşım küçük ama bizde zor şartlar altında yetiştiğimiz için bu ailenin durumu hassas bi noktaya değiniyo bu gece beni çok mutlu ettiniz yarın sabah dönüyorum kısmetse sişzlerle daha güzel haberleşiriz sizler benim ablalarımsınız alah hepinizden razı olsun bugün bu aile yarın allah korusun bizlere yarının ne getireceğini kimse bilemez.sizlerden bir ricam daha olucak çevrenizde çamaşır makinesini yeniliyecek akraba konu komşu var ise ve elindeki makineyi vermek isteyen olursa mutlaka haberimiz olsun arkadaşlar anne 43 yaşında ve hala merdaneli makineyle yıkamaya çalışıyor çamaşırları sıkma yeri bozukmuş.kasımın ilk haftasında gittiğim zaman fotoğraflarınıda koyucam buraya evin halini durumunu o zaman daha net anlamış oluruz.şimdilik bu kadar güzel yürekli arkadaşlarım kızım ve ben sizlere kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz hepinize iyi geceler

Back